34

zdh

преди 10 месеца

Аз предлагам да му се направи едно изгонване (импийчмънт) от "Дондуков" и сед това да бъде съден за противобългарска дейност и да бъде интерниран в Сибир, при неговите братя по душа, акъл и разбирания!!!!

33

Анонимен

преди 10 месеца

Почувставал се е обиден на Радев за думите, че който предава родителите си ще предаде и България.

32

Анонимен

преди 10 месеца

Има доста руски агенти писали се даже в Америка за България.Един такъв е Бойко Василев от Панорама.

31

мда

преди 10 месеца

не са негови изказвания , десито от скука щрака по цел ден у фейсо .

30

дичев уволнен си

преди 10 месеца

Това че има мнение на Радев разлкично от пепе дебе и герпе не значи че е престъпкение. Има свое мнение и то е да избегне всякаква война. Който иска отива и се бие в Украйна от дебе в пепе.

29

ЬЬЬ

преди 10 месеца

Предложен за президент от бсп със съгласието на решетников и гру,румен радев, с всяко свое изявление доказва принадлежността си към русия,а сега и към путин и към войната. Той е вреден както за ЕС и НАТО,така и за България.Неговата позиция обезличава държавата ни и трайно ни води към изолация и закотвянето ни в периферията, от която не зависи нищо.ИМПИЙЧМЪНТ!

28

Анонимен

преди 10 месеца

Ей че сладка бизнес ниша си си намерил:-))) Ученото си е учено, шега няма! Изпляскаш една такава дивотия, господаря те почеше между ушите и до даде кокълче......Бизнес мечта- усилие близко до нулата, инвестиция - минута от без друго безполезното ти време, риск нулев. Кокълчето - реално:-)Почти магическа формула за препитание.

27

българина

преди 10 месеца

за цензура ли говорим? че преди 1989 демокрацията беше повече .... единствения човек избран с пряк избор от всички, останалите неизбирани а назначени ще му запушат устата.... ценности, ше избият тези ценности много скоро и ше изиграят тоягите по безценните тикви

26

Кънчо

преди 10 месеца

хахах е как така уж демократите почнаха да ограничават ПРАВА на хората. Всеки има право на мнение по всички въпроси... Демократите искат да заличават партии, искат да усуетят провеждането на референдум, искат да ограничават изказвания, премахват и уволняват инакомислещи служители в админастрацията. Това ако наричате демокрация сте в голяма грешка господа управляващи и прилежащата ви клоака анализатори и специалисти по всичко... хора, това е нова форма на комунизъм облечена в евроатлантически цен

25

Анонимен

преди 10 месеца

Не знам защо всички медии трябва да са задължени да отразяват мислите на Дичев. И на Агов, Паси, Поптодорова, Нейнски, Плювнюлиев, Терзиев, Тагарев, Инджев и прочее наследници на величия от БКП, много от тях учили в омразната им сега Москва и най-правоверни евроатлантици - както те и родовете им бяха най-правоверни братушки на Братушките преди. И както отново ще станат, след като процесите отбово се обърнат. А на президента, както и на всеки друг, никой не може да им ограничава правото на мнение

24

Киро Канадеца

преди 10 месеца

Това професорче да се яви на мажоритарни избори, както и мафиотите в Парламента. Това е НАЙ-НЕЛЕГИТИМНОТО правителство и парламент в последните 30 години. НАЙ-ВРЕДНОТО за България.

23

Анонимен

преди 10 месеца

С манталитет на турска рая най-лесно се става професор.

22

красив

преди 10 месеца

Президентът иска да каже истината и я казва-например че "Росенец" е даден на концесия за 35 г.от правителството на Борисов, и остават още 24 години от концесионния договор,а не както излъга Кирил Петков, че служебното правителство продължило концесията с 24 години. Защо никой не иска да чува истината от устата на Президента ни? Защо е тази омраза към президента? Когато казва истината-трябва да мълчи, когато мълчи-лошо е, че мълчи! Предлагам ви да не четете фейсбук !

21

Анонимен

преди 10 месеца

Като не му харесват обращенията чий го дири по тез страници да си гледа Кирчо и Кокорчо

20

Анонимен

преди 10 месеца

Сус, бе каиш!

19

бб

преди 10 месеца

може да се ползва тиксо,а може да му се назначи и "коректор".Какви са тези тъпотии.Не изказаните мнения по различни теми от президента ме притесняват,а начина по който този професор и други като него реагират.Не се ли вижда доверието с което се ползва президента и това на НС,а какво ли ще е това за професора?183

18

Анонимен

преди 10 месеца

Този е полит ***, конформист и ренегат. На времето пееше дитирамби на комунизма. Отвратително същество без грам морал и чест.Ти ли ще ни казваш, какво да говорим, мислим и кого да харесваме бе?Я марш!

17

Анонимен

преди 10 месеца

"...че президентът е атакувал почти всички партии. Само Възраждане остана пощадена..." - ___ - понеже тавариш Митрофан се изказа неотдавна - "бих гласувала за тази партия (възраждане)". Радев прие императивно това изказване и удари токове - "так точна, слушаюсь!"

16

Анонимен

преди 10 месеца

От храненик на Дойче веле какво друго да очакваме.

15

Майор Михов

преди 10 месеца

Пълно игнориране на тази руска ***!!!