25

Анонимен

преди 11 месеца

Не ви вярвам ! Вие сте за частния бизнес - ще го дадете на точните хора , в точното време ! Дадохте златото без пари , защо не спрете концесията на канадската фирма?

24

Аня от Горна Баня

преди 11 месеца

Защо ,бе ,Делянчо , и там ли искаш да назначиш роднини , като в Община хасково ?!

23

Пришълецът

преди 11 месеца

Не ти разбирам идеята, но не ми и дреме:)))

22

Анонимен

преди 11 месеца

Подозирам че ще се превърне в нещо като варненсия ТЕЦ на агата. Държавата има огромен интерес да налива милиони в сметката на резко порезко

21

Анонимен

преди 11 месеца

България има интерес всичкия бизнес в държавата да е държавен!

20

Анонимен 11

преди 11 месеца

Делянчо,а през 2011г.държавата нямаше ли интерес,та твоя "голем "банкянски политик"хариза "росенец"за 35г .на"лукойл".

19

Не е ли ясно?

преди 11 месеца

Практиката у нас показва, че най-лесно и безопасно се правят финансови машинации под знамето на евроатлантизма. И затова бизнеса на Лукойл ще го получи ИНСА ОЙЛ, която е от кръга фирми на ДПС.

18

Какво следва

преди 11 месеца

След година същият този Делянчо ще доказва, че държавата има интерес пак да даде Росенец на концесия. Но (естествено) срещу някоя и друга пачка или кюлчета. Този филм вече сле го гледали. А къде отиде борбата с корупцията? Няма, няма. ГЕРБ е наш (не)коалиционен партньор.

17

Нищо ново

преди 11 месеца

Приказката за кокошката, която снасяла златни яйца. Държавата печели от концесията. Какво ще спечели ако я отнемат от Лукойл? Държавата ще доставя нефта на Лукойл (но не евтин руски, а скъп западен) и ще получава пари за това, Лукойл ще вдигне цените на горивата и всички ще плащаме. Е, кой печели и кой е губещ?

16

Анонимен

преди 11 месеца

ДПС иска да отстрани Лукойл и да сложи техния човек Жоро Самуилов и неговата ИНСА ОЙЛ

15

pich

преди 11 месеца

Защо не се активизирате така и за златото на България, което се изнася по безобразен начин от канадска фирма ????????Или така е наредено сега, предатели мамини ....

14

Реалист

преди 11 месеца

Когато по-голямата част от ГЕРБ/ДПС ги видя с повдигнати обвинения, тогава някой може да ми каже, че България започва да се оправя, дотогава само празни приказки от сутрин до вечер!

13

Анонимен

преди 11 месеца

"Бойко Борисов казал Тези така и така ползват пристанището, дайте поне да им го дадем на концесия и Лукойл започва да плаща." А преди това Лукойл не е ли плащал? Сега като пак стане държавно, няма ли да плаща? Като е концесия, то пак си е държавно или не? Нещо на Дилянчу не мога да му схвана логиката ако има такава. Значи преди концесията е било държавно, но Бойко решил да го даде на Лукойл. Сега иска да развали концесията? Защо, какво налага това? Ако са интересите на България ок, но ...

12

Анонимен

преди 11 месеца

Деляне, ами ти защо смяташ, че представляваш България? Защото и пишман пруфесора Тагарев също смята, че е България, и двамата *** довтасали от Канада и те са България, министърът на МП и той горкият е БГ и поне още 240 безделници в НС претендират, че БГ ги е избрала?! Това да не е инцидентна деменция заради горещото време? Интересно - все управляващите хваща; миналата година държа ПП-ДБ цели 7 месеци!

11

Факт

преди 11 месеца

Посолството е дало ултиматум на управляващите в НС или работите за нас или край с бизнеса и делата ще се размразят .

10

R.A.T.M

преди 11 месеца

Добрев руски като не знаеш поне английски ползвай. https://telegraph.co.uk/world-news/2022/04/22/exclusive-france-germany-evaded-arms-embargo-sell-weapons-russia/ Като пишете сега купуваме евтино и не от Русия много се лъжете пак купувате руско гориво, но печалбата освен в Русия отива и по други касички. Погледнете отчетите на РФ да видите как я "съсипахте" тази държава с тези темпове скоро ще изпреварят ОАЕ

9

?

преди 11 месеца

За 15 години ГЕРБ на Власт само подаряваха на Лукойл. Сега гледат да са в крак с новата реалност. Току виж пак спечелили някой глас на заблудените.Все пак Вълка мени козината си.

8

alex

преди 11 месеца

тоз *** Добрев на две магарета сеното не може да раздели тръгнал мнение да дава

7

джукич

преди 11 месеца

е защо буци го даде на партньора си на карти

6

Мали

преди 11 месеца

За нещо от което яко печели ДПС - ДПС пише законопроект за крайния срок който ще бъде 2150 г. Държавата е превзета от партиите. Време е за народно възстание.