63

Анонимен

преди 9 месеца

Г-жа Цветанова е написала много интригуващо заглавие на публикацията. Мирчев, депутат от ПП-ДБ, няма защо да се притеснява за евентуална връзка на президента с Ахмед Доган. От няколко дни ДПС се присъедини към дуета ПП-- ГЕРБ и трите политически формации образуваха парламентарен съюз от 156 депутати, който може да прави каквото си поиска, стига Козяк 16 да разреши. Така БГ преминава на директно управление от САЩ. ЕС е на втора линия, а мин.Тагарев е главната фигура на МС.

62

Ангелина

преди 9 месеца

Едва ли има някой по- загрижен за интересите на Лукойл от този ,който е партньор на карти и футбол със собственика и не само. Господин Мирчев ,бъдете обективен ,нали сте "демократ" и до вчера друга песен "пеехте" за ББ и компания .Кога ,казвахте истината ?!Тя винаги е само една. Макар ,че видни демократи ,като Вас твърдят ,че няма само една истина....Явно бъркат истината и личното мнение ,това са различни категории . Истината е само една ,хората я интерпретират по различен начин .

61

мюрето на КГБ

преди 9 месеца

Румен Радев може да изиграе забележителна роля и да бъде инструмент България да тръгне по пътя на самостоятелен избор, вън от НАТО и вън от Европейския съюз. - Това пророчество е от интервю за TV+ на ген.-лейтенант Леонид Решетников на 24 ноември 2016 г.

60

Анонимен

преди 9 месеца

Цяла България е притеснена защо Мирченко е загрижен за далаверите с Укра.

59

Анонимен

преди 9 месеца

Нискочели мутри вьн

58

Км

преди 9 месеца

Ниско чело мекотели.

57

Малко за историята

преди 9 месеца

3a дa cтaнe "Лyкoйл", бълrapcкaтa paфинepия "Heфтoxим" Бyprac, нaй-гoлямaтa в Изтoчнa Eвpona, тя бe npoдaдeнa oт Ивaн Kocтoв зa oкoлo 200 милиoнa... Oт тяx кoлкo ca oтишли в бюgжeтa e дpyra тeмa... Ocвeн тoвa, зa дa e nълeн мoнonoлиcт y нac pycкaтa eнeprийнa мaфия, Плeвeнcкaтa paфинepия "Плaмa" бe дoкapaнa дo фалит, ликвидиpaнa и paзnapчeтocaнa naк oт cъщия Дparaлeвcки мaвъp...

56

Да си припомним

преди 9 месеца

Лукойл получи концесията за пристанището на Росенец от правителството на Бойко Борисов през 2011г. Не съм чул Мирчев да е бил притеснен тогава.

55

Какво следва

преди 9 месеца

Практиката у нас показва, че най-лесно и безопасно се правят финансови машинации под знамето на евроатлантизма. И затова бизнеса на Лукойл ще го получи ИНСА ОЙЛ, която е от кръга фирми на ДПС.

54

Борис

преди 9 месеца

След решението за дерогация издействано то Кирчо и Асенчо, ето какво е направило служебното правителство: "М И Н И С Т Е Р С К И Я Т С Ъ В Е ТР Е Ш И :1. Разрешава продължаването на изпълнението на Договора за предоставяне на концесия върху Пристанищен терминал Росенец, част от пристанище за обществен транспорт Бургас, сключен на 12 май 2011 г. между министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията и Лукойл Нефтохим Бургас АД."Справка регистъра за концесии

53

Българин

преди 9 месеца

Импийчмънт за радев. Всяка друга дума за тозе е излишна и губене на време!!!

52

Радев-матрьошка

преди 9 месеца

Радев е руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача Корнелия. Отваряш Корнелия, а от вътре изскача Путин...

51

Гражданин

преди 9 месеца

Импичмънт за Юмручко!

50

пфу

преди 9 месеца

До Не думай не ги подаряваме, продаваме ги.

49

Упс

преди 9 месеца

Съмнителното е, че точно ДПС Е ИНИЦИАТОРЪТ за спирането на концесията на Росенец. Не друг!!!

48

моч

преди 9 месеца

До ИВАН.....ако и на тези въпроси не можеш да си отговориш сам , очевидно страдаш от сериозни дефицити ( с извинение ). Що се отнася до Винету :) ако като дете сте чели книжки би следвало да знаете , че най-смелия , най-ловкия , най-умелия и не на последно място най-интелигентния е перманентния спасител и победител , което автоматично го прави лидер или водач на племето ! Ако това не Ви е ясно - ето още един отговор защо Винету управлява ;)

47

САМО ПИТАМ

преди 9 месеца

А кой извоюва ДЕРОГАЦИЯ за Лукойл, от което БГ нищо не спечели???

46

Анонимен

преди 9 месеца

Трябва да отворим кранче и за НАТО! Само така си го обяснявам,иначе какъв ресурс има държавата за да експлоатира въпросните тръби и пристанище! Всичко е вързано според мен! Базите ,бригадите,летищата,пристанището!

45

Анонимен

преди 9 месеца

Рано или късно ще харижете и БЪЛГАРИЯ на господарите огвъд океана! БЕЗУМЦИ!

44

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя е много "притеснен ",да не би Радев да черпи девиденти , а те да са на сухо !