9

Анонимен

преди 9 месеца

Във Варна почти всеки ден вали. И не виждам никаква гореща вълна, освен тази, която се нарича лято. В момента съм на почивка в Берлин и е 23 градуса. Не знам кой ви плаща да ръсите глупости.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Искам даа пуша. Ни ша пак суша

7

MNENIE

преди 9 месеца

Там има Фотоволтаици .

6

Анонимен

преди 9 месеца

Суша ли, няколко дни слънце и лято и веднага се изплашиха, суша. Е тия дни по прогнози има валежи и гръмотевици с градушка в Европа и ще поохлади страховете от сушата,

5

Xaxa

преди 9 месеца

Тази така наречена "суша" я има само в така наречените "медии" като днес.бг - има я, но никой не я е виждал, досущ като измисления "вирус" и измислената ви "пандемия". Нали трябваше да сме в чували вече, само набучените *** го отнесоха.

4

Фитьо

преди 9 месеца

Още санкции на когото и да е.Йато молебен ще е.

3

ГАДОРЯН

преди 9 месеца

В общи линии стотици милиони работници ще станат излишни. Да ги питам тогава евротолерастите за чий си вкарахте милиони ядрени физици и сапьор разузнавачи от Магреба и Бл Изток хаха. Те и без това са на цоциалки. Яко цоцат. Ама кранчето ще секне и тогава Харабска Пролет мдаааа.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Определено не е в цяла Европа така че бъдете точни. Югозападна и т.н. В източна вали повече от достатъчно

1

ГАДОРЯН

преди 9 месеца

Вселената е един гигантски часовников механизъм. Та в тоя ред на мисли да поразсъждаваме малко. Значи населението на света расте с бесни темпове. Ни ковид ни войни тук и там оказват нвкво влияние. За капак идат роботи и ИИ. Климата се скапва. Жеги суша пожари, оскъдни реколти. И какво става. Няма храна няма вода няма работа няма кинти. Изобщо май ни чака бъдеще ала Лудия Макс и Терминатор в Матрицата. Да не говорим че Йелостоун може да каже бум всеки момент. Доста държави ще изчезнат от картата