114

УВО-23

преди 9 месеца

за фaтмачeто нема ли да има УВО-23 :) Или ще чакаме руснаците да го "паднат" 5-6 пъти по стълбите?

113

Анонимен

преди 9 месеца

7-процентния спад в положителната оценка за работата на президента ............... и каква точно "работа" е извършил тоя тъпaнap? Освен да съска и да плюe като камила друго не съм го виждал да прави.

112

Анонимен

преди 9 месеца

До сс, k.114Можеша да запишеш, че от 143 години това е първото и единствено засега правителство, ръководено от премиер академик по физикохимия в БАН. Другите премиери от 2010 г.: пожарникар, възпитаник на Симеоновската Магнаурска школа - 3 мандата, Орешарски - 1,5 години, един премиер - внос от Канада -7 месеци. Друго нещо си е академик-премиер, може да изкара минимум до местните избори - октомври, дай Боже - и повече. Зависи от Козяк 16.

111

Анонимен

преди 9 месеца

за това тези ще си изкарат 4г , после пак тези 70% нема да гласуват и пак 30-то % администрация , МВР-та, НОИ, НАП , учители и други на държавна хранилка дето и м се увеличават заплатите пак ще си изберат тези същите и после пак ще ревете че сме в застой 40г

110

сс

преди 9 месеца

От поне 10-15 години това е най свястното правителство.

109

баце

преди 9 месеца

Абсурди. Хем не подкрепяли хем не искали да разкарат тия ***, за които никой не е гласувал. Тази сайт трябва да го одрусат хубаво в съда за фалшиви новини.

108

Анонимен

преди 9 месеца

"Изследователски център Тренд по поръчка на 24 часа" Нататък няма нужда да четете

107

Радев е пътник

преди 9 месеца

Румен Радев ще си отиде, както изчезна и Слави Трифонов. Ред е на прокуратурата да вземе съответните решения за повдигане на обвинения, относно многобройните престъпления от екипа на Радев - Йотова.

106

извода

преди 9 месеца

Избори не работат защото Денков и ГЕРБ идват на влас пак.

105

Младияпремиерсхарема

преди 9 месеца

На всички е ясно,че като се създаде партията на безпартийните всичките тия лъжливи статиики отпадат и тя печели с 100% на 0:))))

104

Анонимен

преди 9 месеца

България е премиерска, а не президентска република!! К0муноидите много им се иска да извъртят нещата..

103

Анонимен

преди 9 месеца

Хора които искат пак червени гълъби да "люпят" гнезда в МС не са българи.... а червени 0лигофрени! България не иска руско управление!

102

Анонимен

преди 9 месеца

Всичко е по-добро от тези центаджии, които ни раздадоха всичките енергийни активи и Лукойл ще ни съди сега

101

не може да бъде!

преди 9 месеца

наистина е учудващо защо правителството има такава ниска подкрепа след като /както казва Марк Твен/ -"ние имаме най-доброто правителство,което може да се купи с пари"!

100

Анонимен

преди 9 месеца

Много им се иска на копейскващите това да стане.... ама няма начин. Видяхме го "лидерът" им на какво е способен... само скандалчета и клипчета във Фейсбук.. то ако така се управлява.. те искат да го правят цар на царство Чалгария.

99

Анонимен

преди 9 месеца

Това правителство смъкна цените, кой ще е ненормален да иска пак безвремие и избори... Не и българите! Това ще са само копейки.

98

Анонимен

преди 9 месеца

Тия промениха котата за българското дъно!

97

Анонимен

преди 9 месеца

Референдумите не били задължителни, а тук ни казват 52% не искали нови избори -- сиреч да караме така с правителство от предатели и крадци.

96

Анонимен

преди 9 месеца

Никой не го подкрепя тоя плазмодий, назначен от посолството. Искахте да сте зависими от щатите и вечтова не ни прречи да им се мазним най-мазно и да им въздигаме паметници на английските и американски летци.е сте. Един ядрен реактор не са построили тук. Тю, какво ли говоря. Една тухла не са положили. Само ни избомбиха през втората световна, но

95

bbb

преди 9 месеца

До Анонимна 84 - че те имат ли толкоз пари? Днес чета как във фонда за мир /знам,че оттам няма да се финансира Латиниска Америка, но все пак е някаква идикация/ няма пукнато евро! ЕС така се опооска, че дали ще имат пари за огромните си заплати.