13

Анонимен

преди 10 месеца

Абе стига с това безплатно онова безплатно. Трябва да се увеличат доходите а не да се залъгват хората с безплатни лекарства.

12

toti

преди 10 месеца

Добре бе,догодина ще има пари и ще ги дадат и после какво ще искате...по един памперс за добра служба на БСП и класната ....доволен бъди !!

11

Сфиненски

преди 10 месеца

"Да вземе и да си я поделим"... по комунистически. Едно за теб, две за мен.

10

Анонимен

преди 10 месеца

защо дадохте концесия на златото на американците а водата на софия на французинте - посочете ми една българска банка европейски предприятия от девня предадени на чуждевци - това есамо малка част от истината - а радев се опитва да спаси нещо българско и веднага е виновен пред американското посолство и слугите му веднага гракнаха

9

Анонимен

преди 10 месеца

Не че ми е любимец Боко, ама той дал за 35 г. но служебните кабинети на Радев защо не прекратиха концесията като част от санкциите срещу Русия, наложени от ЕС. Защо не са конфискувани руските имоти, за които не са плащани данъци години наред.

8

Ало бесепарите

преди 10 месеца

- защо подарихте Панаира на руски агент.- защо подарихте Камчия на Масква_- защо подарихте Гоце Делчев на северомакетата- защо сменяхте българските паспорти с македонски- защо изобщо се обаждате . Трайте си и се срамувайте

7

Анонимен

преди 10 месеца

Това е добре, но защо само пристанището? Вземете и златното находище в Челопеч. Това не е концесия, а чист грабеж. Има и много други подобни неща за вземане.

6

Кранчето на Путин

преди 10 месеца

Мога да го врътна, може и да не го врътна. А сега!

5

Toni Ivanov

преди 10 месеца

Мислите ли,че както правят политиците да прекратявят договарите по средата им ще дойде някой читав инвеститор да вложи парите си в България???

4

Лукойл

преди 10 месеца

Коалицията ППДБГРОБДПС иска да взима рекет от всеки танкер разтоварен или натоварен на пристанището. Ние пък ще сложим рекета в цената на горивото. И ще искаме по милиард долара на година от оставащия срок за развалената концесия. Плащайте!

3

Анонимен

преди 10 месеца

Партийния дом има ли 6 етажа?

2

ППДБ ГЕРБ ДПС

преди 10 месеца

ви готвят нафта по 2 еФро литъря. Свиквайте. Бюджета е празен. Скоро и акциз на тока ще има. А фасовете по 8 кинта кутията. 22% ДДС веднага след влизане в еврозоната. И още куп други благини.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Ами държавата като е тръгнала да приватизира (присвоява) чужди активи по примера на батковците от запада,кога ще вземе и златните мини,пък после и да погледне към американските централи....