49

Тон

преди 10 месеца

Значи ,ако стане някой гав, ще търсим министерския съвет ,всички като един ще го поемат!

48

Анонимен

преди 10 месеца

До 55 И кой си ти,че да решаваш .Това правителството на посолството трябва да се разкара.

47

Анонимен

преди 10 месеца

Имаме агресор от 2014 г който иска да открадне територии , а от 2022 г през ден споменава че имал ядрени бомби, намеци да не върне откраднатото . Оръжието си е наше и ще го продаваме на когото си искаме .

46

Обективен

преди 10 месеца

Оръжията за Украйна може и да не пристигнат . https://tass.ru/armiya-i-opk/18314563 . Руското МО е декларирало,че от 00.00ч тази нощ всички кораби акостиращи на украински пристанища ще се считат за превозващи военна помощ и ще бъдат третирани като участващи във войната. Дано не загинат български моряци в стремежа на фашaгата Тагарев да угоди на краварите.

45

@44

преди 10 месеца

Да и този член, но не само.

44

От хората

преди 10 месеца

До 50-нали знаеш кой опира пешкира.

43

В.

преди 10 месеца

Интересно кои лица ще подписват документи. Вероятно гаулайтерите ще натоварят с това калинки.

42

Анонимен

преди 10 месеца

По какви ли не начини това фалшиво правителство се гаври с простия планктон за да го изкара на улицата за майдан ама не българина ще се обреже и децата ще си даде доброволно но без да го убиват бавно и мъчително не може. Държавата си затрихме ние а не политиците. След като се оказа че и гладната мечка може да играе хоро защо пък да я хранят,до като изкара. Краят ще е мъчителен дори и за американофобилите.Историята го е доказала милост за предателите няма да има.

41

Анонимен

преди 10 месеца

Стига сте плакали! Русия е могъща! Вълха я ухапала, нашето оръжие!

40

Кой е предател?

преди 10 месеца

До Анонимен 44: Много си се объркал. Помисли си още веднъж кой върши национално предателство: Радев, който е за запазване на необходимото за армията или тези, които са готови за едно потупване по рамото да подаряват военна техника, която и на нас не е излишна. А ако наистина не ни е нужна, трябва ли да подаряваме, след като можем и да продадем. Ние не печатаме пари (валутен борд), но САЩ могат да печатат долари.

39

Анонимен

преди 10 месеца

Странно, народът на България в мнозинството си е против изпращането на оръжия за Украйна и Русия, политическите партии имащи мнозинство в парламента са против волята на народа.

38

Анонимен

преди 10 месеца

Чухте ли гадни русофили какво казва Ком.39? Предателите ще бъдете разстрелвани!!!

37

???

преди 10 месеца

Конституция Чл. 85.(1) Народното събрание ратифицира и денонсира със закон международните договори, които:1. имат политически или военен характер;

36

нищо

преди 10 месеца

дайте им БТР-те! услуга правите на русия! тия машини са транспортни, повече войници има в тях.....бойните хеликоптери "алигатор" като ударят, не унищожават само техника, а хора, така ще намалеят бандитите!

35

Анонимен

преди 10 месеца

Решението на НС е антиконституционно. В Конституцията е описано в кои област се простират задълженията и отговорностите на всяка от институциите.

34

Мунчо

преди 10 месеца

То вече не ни останаха оръжия.....

33

Анонимен

преди 10 месеца

Последната дума винаги има народът и виновните ще бъдат разстреляни за държавна измяна.

32

Анонимен

преди 10 месеца

Парламентарна Република - да бе да!!! Жилает на едно Послоство, което дори НЕ е Европа...вие не сте Европейци на феодално зависими индианци! Българите скоро и те ще живеят в резервати заради тази псевдо демократична Атлантическа_ЛГБТ_ПАсмина!

31

Lina

преди 10 месеца

Добре, че не остана много за раздаване А - едни ф- Ки , платени по няколко пъти.

30

Упс

преди 10 месеца

Леле мале...докъде стигнахме?¿? 15 човека ще решават съдбата на държавата!!! Супердемократично значи! Бог да ни е на помощ!!!