49

преди 15 години

Днес харестуваха Леков, утре ще приберат Батков и перуката, вдруги ден ще приберат и Сашо Апашо. ДАНС няма такива ресурси да арестува всичките в един ден....

48

преди 15 години

A ti se nauchi da govorish bulgarski,seliak prost:))))Haide seliani po rodnite mesta:)))))

47

преди 15 години

И СЕ НАУЧИ ДА ПОЛЗВАШ КИРИЛИЦА, ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА ПИШЕШ ГРАМАТИЧЕСКИ ПРАВИЛНО НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК Е ВИДНО И ЗА СЛЕПИТЕ, гражданче!д.а. е.б.а и *** дето са населили тая земя!

46

joro

преди 15 години

Slushai be ***,koreniak Sofianec sum,a ti ***,hodi i kopai gradinata i pasi govedata.To v Sofia e pulno s takiva kato teb seliak prost.Za tova ima zadrustvania,zashtoto e pulno s takiva kato teb.Haide na selo:)))))))

45

преди 15 години

интересно е прасюнгера joro от кой град или село е довтасъл в столицата. аз не съм ***, но ти доста смърдиш и си крайно неграмотен, още един белег, че си неандерталец!

44

Доца

преди 15 години

Много помия се излива върху А.Томов,той е толкова мъжествен и ерудиран мъж.Започвам вече да си мисля,че всички пишат гадории за него, защото му завиждат.Никой не може да отрече,че той е мъж с мозък,интелект и най вече с дебел портфейл,затова и толкова много плюете по него, защото никога няма да го стигнете,ако ще и 100 години да живеете.

43

joro

преди 15 години

41. - 13:06 - до глупакът под мен otgovora mi e:Ei prosto i smrudlivo govedo,spri da muchish.Seliak prost,hodi da si pasesh govedata i ovcete.Selianin prost.

42

АсБА

преди 15 години

Кога ще арестуват този .... Ако той имаше изрядни документи, защо не ги е представил, когато им беше времето? Сега, след поредните машинации и неистини, той пак ще иска да излезе сух от водата. Стар комунист си е той. И мисленето му е такова. Все някой друг му е виновен. Защо него попитат ако отборчето с пагоните беше започнало да играе в ША и тогава излезеха наяве машинациите му, какво щеше да стане с отбора? Време е да го приберат някъде, че да спре да говори и да си живее в измисления си свят!

41

дидо

преди 15 години

абе *** ***? кой да е виновен бе? ти ако откраднеш нещо и аз те изпортя на властите, аз ли да съм виновен? *** ***, само глупости в главите ви, затова държавата на такова дередже, защото само за ненаказани престъпници пишете и повличате масите в посредствеността! хляб и зрелища...

40

Joro

преди 15 години

Какво ще стане ако е наистина така?Ако Баи *** е прецакал нещата?

39

бай вел4о

преди 15 години

абе Сашо апашо,като всичко е наред защо не си плати задълженията и цска да играе в европа като шампион на България.Наи-добре е да се махаш докато още можеш.Само ЦСКА

38

преди 15 години

О не, ти изобщо не си виновен! Ама никак даже! невинен като вълка Лупи - той все добрини иска да прави, ама хората не го разбират! Изобщо нямаш пръст в съсипването на Кремиковци, нямаш пръст в съсипването на ЦСКА! те тези които ги посочваш може да са виновни и аз никак не бих се учудил, ама ти да не си забъркал някоя далавера - не го вярвам! По простата причина, че не познавам комунист, който да не е патолгичен лъжец, крадец и подлец!

37

наивница

преди 15 години

Преди години участвах в избори като застъпник на ...Томовата Евролъжица...Каква беше изненадата на мен и другите участващи ,когато изборите приключиха и беше редно да ни платят,но ,уви,Сашковата партия загуби и защо да се занимават с такива неща,като етичност и морал..просто да се чудиш-участвала съм в десетки комиси,но за пръв и последен път се убедих,че той е един лъжец,измамник и дърдорко..само в това му е силата-говори дълго и неразбираемо ,и убедително,и както се разбра-празно...жалко за България,че е имала такъв зам-мин-председател..

36

васил левски

преди 15 години

помните ли преди 89г. как цска започваше всяко първенство с по 10-12 точки напред, защото на военизираните отбори по градовете им нареждаха да губят! оттам се започна. а помните ли младия съветник на георги атанасов, премиер на нрб до 1989г. да, именно за а.томов става дума. с каквото се е захванал го е осрал. обаче не мога да рзбера какво правят опорочени люде като чорни, батков, а по-рано грашнов в нашия отбор. изобщо няма нужда от тях! тренирала съм на герена какво ли не, но такива хора не си спомням да съм виждала около и на стадиона по-рано! мутри нещастни, не си наопрахте с мръсни пари в най-хубавата игра! чака ви съдбата на бернар тапи, да го знаете от мен!!!

35

Марто

преди 15 години

Може да се бъзикаме из форумите,колкото искаме,но има истина в думите на този *** Ал.Томов да знаете това.В момента в който гръмна скандала с ЦСКА и ме усъмни тази работа,че е скалъпена.Питам се защо не оставят момчетата да си играят играта, който е по добър той ще победи, защо с подмолни действия, със задкулисни игри опорочават всичко и настройват играчи и публика един срещу друг.

34

баба Лена

преди 15 години

Браво Сашко... ти си мъж! Направо да започва работа в ДАНС има нюх на следовател! Що сетрепеш с политика !? На теб ти се отдава разследването с злоупотреби и клеветничество!Иначе за БФС си го знаем всички колко пари струват!Те по нищо не се различават от самите управляващи страната ни!

33

преди 15 години

При проведените от нас разговори с различни фактори, замесени в случая, се установяват два факта:....purviqt 4e si ***...i vtoriqt 4e si *** kato vsi4ki svurzani s "fytbola" v Bg

32

преди 15 години

Мустакатия дебелак и Боби Перуката заедно с ДПС - депутата Камен Костадинов са организирали тази мизерия срещу ЦСКА, затова пожелавам пълно насиране на говеждия отбор!Видя се че извън България не минават номерата на куцото магаре на Левски - Гонзо - на който специалитета му се оказа че е удар с лакътя.Пожелавам той да играе и занапред - тогава мога да се обзаложа че Левски ще стигно до никъде :-)

31

dedo

преди 15 години

лелеее...и аз съм виновен,ама за третата световна.Чорбета,що не го игнорирате тоя ***

30

преди 15 години

Важното е че отбора който наместиха мястото на ЦСКА - уефски се *** - след като падна от великия отбор БАТЕ Борисов, а сега на уефскарчетата им треперят гъзовете - да не вземат да се осерат и срещу още по-великия отбор - Жилина :-)