43

Анонимен

преди 9 месеца

Ако сменят Путин ми 6 ще иде в историята мигновено.

42

Кравар Евроатлантик

преди 9 месеца

Само да не плащат в рубли, че дъно нема.

41

Мата-космата

преди 9 месеца

Искам да стана мъжка шпионка на кралицата...пардон, на краля! Ше му служа верно и безотговорно!

40

4

преди 9 месеца

5. Чуждите системи за ПВО IRIS-T и други западни оръжия не са използвани по време на ракетната атака срещу Одеса. Това предполага, че съвременните системи за ПВО се опитват да пестят и боеприпасите за тях се спестяват усърдно.

39

3

преди 9 месеца

4. Дори авиацията и сателитите на САЩ и страните от НАТО, които предоставят на украинските въоръжени сили цялата оперативна информация за изстрелванията и за дейността на авиацията на руските ВС (тези данни се виждат ясно на изображението от украинския "Вираж-планшет"), не можа да помогне за прехващане на ракети и БЛА "Геран-2".

38

2

преди 9 месеца

3. Ракетите и безпилотните самолети, използвани в нощта на 18 срещу 19 юли, са само оперативен резерв, който руските войски използват незабавно. Тоест, то е вече разгърнато и готово за битка. Може само да се гадае какво ще се случи с военните съоръжения на ВСУ, ако се използват двойно-тройно повече ракети и безпилотни самолети.

37

1

преди 9 месеца

По отношение на нощните удари по Одеса, Николаев и други градове на Украйна е важно да се разбере следното. 1. Това не е пълно отмъщение. В сравнение с предишни обстрели например, срещу енергийната система на Украйна, използването на ракети и дронове на 18 юли беше пет до седем пъти по-малък мащаб.2. За медиен акционизъм и тероризъм срещу руски инфраструктурни обекти ВСУ винаги ще получават само военен отговор.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Сега във Волгоград въпросът за провеждане на референдум за преименуване на града на Сталинград за постоянно също остава отворен.

35

Анонимен

преди 9 месеца

Волгоград ще бъде временно преименуван на Сталинград на 3 септември, Денят на победата над милитаристична Япония и края на Втората световна война. За първи път решението за временно преименуване на Волгоград на Сталинград в определени дни беше взето от Волгоградската градска дума през 2013 г. В съответствие с него името "град-герой Сталинград" се утвърждава като символ на града и се използва заедно с името "град-герой Волгоград". Преди това тези дни бяха определени на 2 февруари, 23 февруари, 8 май, 9 май, 22 юни, 23 август, 2 септември, 19 ноември, 9 декември. Сега към тези дни се добавя 3 се

34

Анонимен

преди 9 месеца

Сладков: "ХАРКОВ МОЖЕ ДА БЪДЕ СВОБОДЕН ПРЕДИ ЕСЕНТА? Мое предположение, съгласен съм, че е смело и е направено не от нашите атакуващи отряди, а от Донбас, но... Защо Украйна напуска този град толкова бързо? Защо толкова "тормозим" отбраната на този първоначално абсолютно руски град, сега под контрола на ВСУ?Защо Киев разпространява данни за огромните руски сили в купянското направление и плюс това как да обясним успехите си в краснолиманското направление? Съгласете се, интересна ситуация се развива, когато Харков може просто да бъде заобиколен от всички страни."

33

Анонимен

преди 9 месеца

Т-80БВ на въоръжените сили на РФ в горите край Кременная. На танка е монтирана "козирка", а отстрани са монтирани самостоятелно направени решетъчни екрани. Козирката е заварена рамка и сдвоени ъглови листове, както и две сгъваеми мрежести врати над стрелеца и командира.

32

Анонимен

преди 9 месеца

'' ужасените от войната '' ........................................... потърсете в YouTube - 'Дмитрий БЫКОВ: Путин служит дьяволу' ... обяснява доста от случващото се.

31

MI-6 agent

преди 9 месеца

Защо не!? Хората плащат в най-яката валюта Бритиш Паундс, дето комунякниците им викат "лири". Дават ти 1000 паунда, сменяш ги и вот тебе 118,554 рубляка. Ставаш богат инстантли.

30

ББ

преди 9 месеца

Велик Народ,не допусна хитлер превзел Европа с цялата мощ която имаше,само САЩ им помагаха,Желязната Лейди,бе в основата на разпадането на СССР!МИ са едно от най- добрите разузнавания в Света...четящите го знаят,руската пропаганда ще плющи минуси,толкова могат...делата...по делата ще ни съди ...Бог!!!минусите са...безпомощност!!!

29

Рибентроп-Молотов

преди 9 месеца

Къде е тръгнал Путин да ходи на БРИКС в Африка, като сам спря зърнения коридор за Африка? И на всичкото отгоре от сега се моли да не го арестуват, щото ако не отиде голям резил.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Явно собствените им агенти не стават за чоп за зеле.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Изпуснаха златния шанс през 90 години, тогава решиха че не си заслужава да се занимават с обикновени хора а само с олигархията която прехвърля пари в Англия.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Тия нещо го закъсаха здраво.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Наглосаксонската врата е винаги отворена. Спомнете си Березовски. Подмамен, прилъган, опустошен, окраден и убит елегантно с шалче зад заключена британска брава.

24

Кравар Евроатлантик

преди 9 месеца

Не е нужно да си ужасен от войната за да подаваш информация. Просто трябва да не си изверг.