21

Светли

преди 9 месеца

Какъв регистър, това не променя заплахата. Пратете ги на кариерите да блъскат докато получат слънчев удар и земята се освободи от злото!

20

До 19

преди 9 месеца

А вие пък не злоупотребявайте.

19

До 1234

преди 9 месеца

Ами мислете с горната си глава, когато решавате коя да стане майка на децата ви, а вие да й дадете името си. Това е едно от най-важните решения, които един мъж взима през целия си живот. Или ще си избереш такава, която е годна да ти бъде приятел и съюзник, а не само любовница и слугиня. Или ще се насадиш на пачи яйца и ревеш "Кой ми се накака в гaщuтe?" Има и още един вариант - да не се жениш и да не създаваш деца, но да пишеш по форумите, че има демографска криза щото българката не ще да ражда

18

Сесил Каратанчева

преди 9 месеца

Педофила от Банкя в списъка ли е?

17

Анонимен

преди 9 месеца

Ми то тогава всичкото р.. о.. м трябва да, е в регистъра

16

преди 9 месеца

Състояние на личността. Импулсивно изхождане на бебета и задоволяване на физиологични нуждиот лица практикуващи необезопасен сeкс и обричането не нищо неподозиращи жертви на старост и гроб като преди това ще бъдат принудени да се държат отчаяно за живота и да се борят да натрупат знания и богатства както и травми и да загубят всичко накрая. Не гледайте по-далеч от сватбеният регистър.

15

Пострадал бял ИТ

преди 9 месеца

В момента никой съдия не признава тормоз от жена над мъж. Бившата ме обвиняваше, че съм наркоман, биел съм я, алкохолик съм бил, не съм си бил гледал детето. Нито свидетели, нито документи и медицински, нищо не извади. Аз извадих свидетели и тест за наркотици, че съм чист, но според съдията бил за различен период. За този тормоз над мен бях осъден аз да платя всички разходи за адвокати и съдебни разноски. За родителските права същото. Всички дела са в Страсбург. Но от година е оглушителна тишина

14

Азиатката

преди 9 месеца

Аз женена за българин .Съпруг никога не ми е посягал . Само иска sex .Няма насищане . Обаче почне ли да ме бие ,ще го убия с чук докато спи.Или застреля с пушка .

13

Вместо да ги

преди 9 месеца

вкарват в съда и затвора пишат списъци и регистри.

12

1234

преди 9 месеца

Затягат примката депутатите с мракобесни закони. Да не говорим за женският бизнес със съчувствие и специално третиране. При такива закони да не е някой луд да се жени - утре жена му се оплаква и без никакви доказателства го изхвърлят от вкъщи. Би трябвало поне да има балансиращи мерки - увеличаване на наказанията за набеждаване, задължение за доказателства и др. Онзи ден една позната ми се похвали как прецакали съпруга на приятелката и - явила се като кошаревски свидетел в съда в полза на онази.

11

до 11 както

преди 9 месеца

кастрация на русофоборсуци и на укр фронт да гонят мечока дето на всяка манджа меродия хейтъризми

10

a за неуловимите?

преди 9 месеца

и невидимите $чемкеджари$ нещо като специален регистър и затвор допринесли за мизерията на доста народ да си отиде без време поради източвания от здравна каса и бюджет

9

ППЛГДБТИ + :

преди 9 месеца

"О, неееееее! Това е брутална дискриминация срещу нашите любими евроатлантически ценности и на розовия прайд на нашите симпатизанти!!! Ще звъннем на Урсулю да се оплачем и ще пуснем донос - бонус до Козяк!"

8

Бай Илийчо

преди 9 месеца

Божеее,докадя я докарайми,дъ нимойш един шамар дъ удариш му женътъ дъ млъкне.Па и у регистър жа мъ пишат ? Пфу ваша.....?

7

Анонимен

преди 9 месеца

Само в регистър или някъде другаде с решетки?

6

Сашо

преди 9 месеца

Скоро и тия ще изкарат жертви , като узаконят педофилията.

5

Нора

преди 9 месеца

Чудя и се мая,мира ми не дава,гложда ме,то в списъка трябва да влезнат 90 на 100 ,от родната ни политическа ***!Нека да е по азбучен ред и подреден,така,както се разпореждат с всичко в България!Без снимки,ние си ги знаем,крадат и с гъ....те си!

4

Анонимен

преди 9 месеца

,, Освен това извършителят на престъпление ще бъде отстраняван от съвместното обитавано жилище." Ще стане като в САЩ. Ще се развеждате. Жена ви ви налита на бой, посяга ви с нож. Вие и отвръщате. Изкарват я жвртва, а вас ви гонят от собственото жилище. Жена ви придобива контрол над имота и ви спира достъпа до децата.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Добавете и една алинея, че Възраждане са по презумция в списъка.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Значи ще влезе цялото ПП-ДБ в тоя регистър.