35

ИЗБИРАТЕЛ

преди 11 месеца

На Тошко Йорданов му липсват не само първите седем години, а първите седемнадесет. Годините, през които се учи как се говори учтиво, възпитано и литературно. От устата на т.н. депутат се изливат само екскременти.

34

мак

преди 11 месеца

Не разбрах, защо беше нужен прословутият ремонт на ново гнезденце на нс при положение, че заседанията са все в старото.

33

Анонимен

преди 11 месеца

Тошко да го изместят в Африка.

32

ъъъ

преди 11 месеца

*** кви 7 милиона? - то на две крачки.. пеш се преместете.

31

Анонимен

преди 11 месеца

Страх ги е от Народа. Затова се местят на по- защитено.

30

Анонимен

преди 11 месеца

С нашите пари - себе си оправят. Будалите кои сме?

29

Упс

преди 11 месеца

Прав е!!! Парите ще отидат Пак в джоба на Избраните!!! А за вас/нас - .!.

28

Наблюдател

преди 11 месеца

Ами Тошко, защо изобщо трябваше да се връщате в старата сграда, като ви направиха къде къде.по-хубава? Всички помним, как искахте да си изнесени студиото на 7/8 в старият Парламент! Ами ще искат фирмите индексации, изобщо ли не си забелязал, какво стана с цените, откакто Радев размаха с юмрук, и машините на Мадуро ви изтипосаха за управляващи?

27

Миле

преди 11 месеца

Не съм фен нито на Слави нито на партията му , но за Бога , ако това е вярно защо тези пари не се наливат в изграждането на детската болница , никой вече не говору за нея , украина , шенген , евро , но и думичка за това какво става с детската болница

26

Анонимен

преди 11 месеца

Тошко не го мислете .На никакво село няма да ходи той се има място в София-в Зоологическата градина

25

Анонимен

преди 11 месеца

джуджака едвам се подава от трибуната и пак продължава да плюе за щяло и нещяло. 7млн ли ти е проблемът бе?! Заради вашето ИТН България прави поне 4 излишни избори, които струват сигурно над 100млн. Отделно, че можехте да си направите правителство начело с ИТН, верно коалиционно, но доминирано от вас. Сега имате едни жаллки 4%, тъй че и да си лаете, все тая

24

АЗ

преди 11 месеца

Тошко , а теб най-добре да те изместят на село ! За там си , няма смисъл да се моташ в София , още повече - в Парламента !

23

Анонимен

преди 11 месеца

Помните ли по времето на Киру когато беше министър председател как сложиха решетки на НС като за затвор?Понеже сградата е културен паметник ги задължиха да премахнат решетките, но никой нищо не казва онези пари,където хвърлиха на вятъра платиха ли ги от джоба си? Киро върна ли заплатите,които взе като незаконен министър при Радев с двойно гражданство?КС отсъди,че Киро не е бил министър и трябва да върне заплатите.Много бой ще ядете, ей!Народа на есен ще ви подбере, че София ще ви се види малка.

22

Анонимен

преди 11 месеца

Ами не ходете, подайте оставки от ИТН и си отивайте на село.

21

браво

преди 11 месеца

Добре е да има такива партии и хора, който не са в статуквото на новото ОПГ -герб- пп-дб-дпс, че да изасят инфо от кухнята как се харчат парите ни.

20

Шегобиец

преди 11 месеца

Ми то по какъв друг начин да краднат? Чрез подобни безсмислени проекти за много пари. Пак си почнаха по старо му.

19

За 19

преди 11 месеца

До Анонимен Това сравнение "магарета на лед" е много добро, ама не за този случай! Това, че осветлението е икономично, е още едно основание да си вдигнат заплатите. Не е добра идея да им е удобно, широко и просторно на банките. Като ще говорят, трябва да говорят прави, с лице към всички останали. Метежи, революции няма да се случат. Хората се убедиха, че няма смисъл, така тайните тунели и изходи са излишни. Ще си стоят в старата сграда, поне една традиция да пазят.

18

Анонимен

преди 11 месеца

Отивайте в Партийния дом, че трудно се пали! Скоро народа ще ви помете! А там е като бункер ! Бягайте докато сте живи!

17

ванката

преди 11 месеца

тоше , като ти кажат скачай ше скачаш , за друго не ставаш камоли за политик ! опитваш се да си острие като мая общата но тя поне беше в кухнята на политиката , ти си в бокса за миене на чинии .

16

Угоени

преди 11 месеца

Партийния дом е бункер. Там депутатите ще са на сигурно място, когато погнат фашистите от Възраждане, които искат да ги убиват. Аз съм привърженик на някои от ПП-ДБ, но не одобрявам да се местят в Партийния, нека са близо до народа, че иначе много ще си повярват. Щото като избягат горе в крепостта, ние народа какво да правим с тези фашисти. Стойте си в НС, ще има протести.