10

Анонимен

преди 9 месеца

Кокорчо е виновен, защо върна ДДС-то на бедните хора които не им стигат парите за нищо, а остави 9% на алчните ресторанти които вече продават пържоли по 600 лева?

9

.!.

преди 9 месеца

значи от как махнах и радиаторите и спрях топлата вода в апартамента от тогава плащам само по около 200 лв. на месец за топлофикация! Летните месеци плащам по малко около 100лв на месец! Минаваха 3 комисии при мен да ме гледат дали не им крада нещо! И не намира и не намират! В един момент подавах по няколко молби на месец като не получавах отговори ни на една! и спрях да плащам! казах им, че могат да ме рекетират само с 20лв на месец! повече няма да им дам! от тогава НЕ плащам! вече над 17г.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Дране до кокал.

7

топлофикация

преди 9 месеца

е безумно и безотговорно разхищение на енергия - по станции, тръбопроводи, абонатни, разпределителни системи и т.н. Там разчитат на рекетиращите ни правилници и закони, за да вържат двата края, и пак трупат дългове. Абсолютно незаконно събиране на средства, еднакво счетоводство за различни системи, нагъл грабеж. Не е от Фандъкова, а много преди. Никой депутат до сега не си е мръднал пръста.

6

глупости

преди 9 месеца

Единя "инженер" и някога/неизвестно,кога/ шеф на топлофикаци - абсолютна калинка, и дори не знае, че има общ топломер и това начислява топлофикация. Другият твърди, че кредитирал същата, а ако кредитира е някой от съседите. А точно тоя не къдърник и хитрец не от кредитиращите, със сигурност е от кредитираните. До кога по студията ще се канят калинки!

5

До 3

преди 9 месеца

Абе,Оли....какво ти е виновен Кирчо,че общината те краде?Тя е принципал на Топлофикация.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Истината никога няма да узнаем.Парното е златната кокошка на Фъндъкова.Нищо,че все е на загуба.А може би точно затова.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Ползвал съм 33% от това, което е миналата година, а имам да доплащам. Хахахах. Да живее Кирчо и американската газ!

2

Анонимен

преди 9 месеца

Нали трябва да се пълни чекмеджето!Защо всеки месец мога сам да си изчислявам ползваната електроенергия и сумата,която трябва да платя,а за парното не мога?Там е куче влачи,диря няма.

1

Анонимен

преди 9 месеца

оня ден звънях на топлифекация да питам що имам 250 лв да доплащам при положение че съм ползвал по малко парно тая година, а миналата доплатих 50 лв. отговора беше едно мъмрене, едно високомерие, едва ли не ме изкараха че съм крал парно предишни години и си заслужавам сметката, след което ми затвориха. тьпанари