79

До Българин /№ 59/

преди 10 месеца

Никакъв българин не си ти, а си озлобен нищоправец, който си въобразява, че ако жените не работят за заплата, най-после и него ще назначат някъде. Защото засега никой не иска да го наеме, та затова по цял ден седи пред компютъра и пише глynocтu. Жената, която те обгрижва и издържа - майка или съпруга, явно не ти дава наготово толкова джобни пари, колкото ти искаш и затова много си им сърдит на работещите жени.

78

xaaxaxax

преди 10 месеца

Спираме храната от Украйна. Путин, като спечели, тези няма да се *** по 10 пъти на ден без храна.

77

ьаьаьа

преди 10 месеца

Хайде всички печки в Париж, Лондон и Берлин там има социални ще могат по 50 деца да гледат без а работят.

76

анонимен

преди 10 месеца

До тези по-долу - щом са толкова по-добри от нас, нека те да ни хранят, а не да се тъпчат тук и да лежат. Виж ти, това тяхното било нормалното и правилното?! Подобни като коментиращите по-долу правите насила хората расисти с проссссстотиите си.

75

анонимна

преди 10 месеца

Нямали били права мъжете у нас?! То бива наглост, ама на този е в повече. Докажи ми какви права имам повече от вас, ама с факти, а не с лакърдии. Най-вероятно да искаш четири жени нонстоп денонощно да ти се въртят наоколо, но и да те издържат.......Давали били децата при развод на жените, дрън, дрън, зависи от адвокатите!

74

анонимен

преди 10 месеца

Какви права нямат мъжете, я ми обяснете. Природата е прецакала точно жените, признайте си, доста привилегии имаме от малки, самите ни майки юркаха сестрите ни, на мен като момче най-доброто, те трябвало да знаят да готвят и чистят. Дори и сега има подобна инерция, макар и неписана. Нямате да сте честен ако не признаете и стига с хленченето.

73

ПРАВОСЪДИЕТО НИ !

преди 10 месеца

Там където мъжете имат права е такава раждаемостта !!!!!!!!!!! Вижте раждаемостта и в Турция и в Нигерия ! А сега вижте и в България и се замислете за правата на мъжете в тези три държави какви са , и колко са . Резултата не го виждат само хората от правосъдието ни ! Същите има защо да изопачават истината .

72

Анонимен

преди 10 месеца

Ами, като нямат работа какво да правят по цял ден ...

71

Анонимен

преди 10 месеца

но нямат западните гейски ценности и тикток. Тук масово малките кифли от 25-35 даже и не искат да чуват за деца, но за сметка на това всичките имат малки кучченца на които казват "детенцето ми". Грозна и жалка картинка

70

Историк

преди 10 месеца

До Историк хаха. Поправям се. ОЩЕ ЕДИН МИЛИАРД ... не трилион. Ама и това идва скоро. С толкова много усърдни евачи дето нямат ни един ден трудов стаж, нито ден изкаран в училище , без професия и цел в живота и единственото на което учат децата си е че парите идват от държавата редовно всеки месец във формата на социална помощ и че всеки е длъжен да ги храни и облича докато те лежат в хола на общинското си жилище пред телевизора с пица и биричка в ръка.

69

Историк

преди 10 месеца

До Анонимен И защо трябва непременно да си увеличаваме постоянно населението ? Изчезваща нация ? Надали. Били сме велика нация в миналото и с три пъти по-малко население . КАЧЕСТВОТО е винаги за предпочитане пред количеството . Световното население съвсем скоро ще добави ОЩЕ ЕДИН ТРИЛИОН безполезни, неграмнотни и лежащи на социални помощи непотребни мързеливзи. КОЙ ЩЕ ГИ ХРАНИ ? Намалява не населението а работещите и умните .... от тия безполезните и "лежащите" има предостатъчно.

68

Анонимен

преди 10 месеца

Ако искаме да си оправим раждаемост, население .Да не сме изчезваща нация. Младите мъже такива които са надхвърлили възраст за женитба но нямат и не могат да имат семейства с българки да си вземат жена от Нигерия, Кот Дю Воар,Сенегал и други африкански страни където жените са с висока раждаемост.Те като видят бял мъж правят всичко възможно за да привлекат вниманието му и да се оженят за белия мъж.Те са природно надарени как да накарат мъжа да бъде щастлив и с много деца.Въпрос на време за осъзна

67

Патриот

преди 10 месеца

Това е страшен катун там, тия в никакъв случай не трябва да ги пускаме в нашият уреден дом Европа.

66

Demonaz

преди 10 месеца

Предполага,че сега всички от Европа трябва сме много загрижени за афроафриканците м? Хайде да се спасяват ,както знаят и могат. Защо идват в белите страни нали са гадни бели расисти,а афроафриканците са много напреднали? Да им слагат там билбордове да нямат деца и да пропагандират лгбт и всичко останало. Да заминават на там и всички модерни и толерантни да живеят при питомците си.

65

Развъдник на търтеи

преди 10 месеца

... и защо не ? В Нигерия, както и във всяка страна от Африка се подвизават поне ДЕСЕТ "благотворителни" европейски компании. Хранят ги... поят ги... обличат ги... лекуват ги.. учат ги... въобще на нигерийците не им остава нищо друго като занимание, освен да правят деца и да се редят на опашки за социални помощи. Като голямата мечта на родителите е децата им да научат немски, френски, английски от учителите мисионери и да отидат в Европата да получават директно по-големи помощи. ЩО ДА РАБОТЯТ ?

64

Я па я..!

преди 10 месеца

Като са безработни скука.Какво да правят , освем да се плодят. И нашите от маалата са тока.

63

анонимен

преди 10 месеца

Защитава българите, защото сме страна с малко разводи, жените все още в по-голямата си част готвят почти ежедневно, грижат се за дома и си гледат родителите и тези на съпрузите, а малкото деца се обясняват с много други причини, а не с жените, както тук се опитват да внушат някои. А тези робуват на инстинктите си и раждат по десет, да се оправят сами, а не да врещят светът да ги хрантути.

62

Анонимен

преди 10 месеца

А кой ще ги изхранва и образова тия деца? Аааа, това не е важно. И после внукът на тоя трътва с цялото племе към Европа, защото видиш ли, там нямало работа и той не можел да изхранва 20 си деца. Е, как да може без образование и умения? И после европейците ще имат по 1, защото ще хранят 20 на този.

61

анонимен

преди 10 месеца

Казано е - нищо прекалено! Един от постулатите на Будизма.

60

една

преди 10 месеца

До българин - не говори неверни неща - дето има огромна раждаемост, е зле. Направи си справка. Много злоба виждам у тебе. Друг е въпросът, че поне по две деца е добре да има. Може да забраниш на жена си и дъщеря си да пише и чете, но не и на другите.