35

Боко Пандизчията

преди 11 месеца

Това не са охранители, а надзиратели. Пазят го да не забегне. Требе им.

34

БРАВО

преди 11 месеца

ОЧАРОВАТЕЛЕН,-ТИ СИ ИЗТРЕЗНЯЛ

33

Анонимен

преди 11 месеца

Аз бях против Гешев, но сега той започна да ми харесва.

32

П П

преди 11 месеца

Пазителите на Престъпника.

31

Анонимен

преди 11 месеца

Гешев, може би не трябваше да пращаш "Под игото" на Българския хелзински комитет? Светиш ли като коледна елха?

30

адвокат Тенев

преди 11 месеца

Мафиотска държава - който може,слага си охрана

29

Истукан

преди 11 месеца

Бате Бойко охранява царя и Тодор Живков, а сега него охраняват.

28

Анонимна

преди 11 месеца

О, и поздрави на Гешев и жена му от Will Smith. Ще ги сначкам! Ха. I'm just cruising. Следващия път да внимават какво и от кого крадат.

27

Гай Баньо

преди 11 месеца

С охрана президент, министър председател и председател на парламента!!! Всички останали да си наемат охрана ако искат!!

26

Аноним

преди 11 месеца

До 8 - Заради 300 милиона - дай да се концентрираме най-напред върху 600те милиона комисионни, които е взело служебното правителство от сделки с украйна - мирчев каза - взели са ги

25

Анонимна

преди 11 месеца

Като гледам изказването на Гешев е за замазване на очите на аудиторията и да подсети Бойко да се отчете. Не се впрягайте, сънародници.

24

Анонимен

преди 11 месеца

Еми и 6000 пенсионирани полицай на заплата лак има и да бозкат от две държавни бозки и ме смеят да ги пипнат защото гласуват за тъквения медал вече 20 год

23

справедлив

преди 11 месеца

Бухалката на Тиквата проговори...А нещо за делото на Мишо Бирата няма ли да каже? Нали от това дело глуповатия милиционер литна към поста на главен прокурор? Наистина ли Ваньо Милиционерина не знае колко чужди земи е откраднала простакесата ,с която дели един креват?

22

обективен

преди 11 месеца

Гешефтаря първо да си плати за охраната и пировете по базите на Гешефтатурата.Тези 6 лв за дворец с 18 души персонал и 6 човека охрана ,просто да си ги завре отз.д.Само режийните на плешивия милиционер от с.Волуяк са над 10 милиона годишно!!!Тиквата е престъпник ,но и Гешефта е такъв.Редно е и двамата мер.завци да са в затвора.Задълго.

21

Бай Дрън

преди 11 месеца

Еми Гешев, баце предаде Тръмп, затова се отчита на хаваец ли беше, филипинец ли беше, на Козяк. Те затова и го пазят, ама аз се чудя, защо ти не го казваш, а само намекваш като полк. Марков. Ами вие уста нямате ли да говорите? Сякаш сте в някой форум като тоя днесбг, дето и една хубава псувня не може да напишете. Ами кажи си го направо, Гешев или и теб те е страх тоя път от истински атентат?

20

Анонимен

преди 11 месеца

И защо сега задаваме въпроси? И Вие г-н Гешев трябва да дадете отговор на един въпрос.Защо пазехте години наред гърба на политически фигури, явни нарушители на закони?

19

Анонимен

преди 11 месеца

За златния комфорт в който живее Борисов, Киро,Спиро,Колю, Ристо,Танас,това са спасителите,теляците,перачите,станали известни и на малките деца в държавата ни.Излъгаха 600.000 българи,пред които се клеха,че ОНЯ ще влезе в затвора,въпрос на месец, два. А кажете уважаеми читатели,не сме ли най големите абдали на Балканите и в Европа?

18

Анонимен

преди 11 месеца

Гешев и Цацаров ще са около 20 години в една килия

17

Огледал се Гешев

преди 11 месеца

Га яде шницелите напреки нИ рИва А!? Сега що ревеш? А ти дали не беше част от тая крадлива завера? А и да кажа аз Тиквата не го харесвам и не искам да плащам за охраната му чрез данъците, които плащам в тая клета държава. Склонен съм да плащам за изхранването му в някой затвор, макар че Боко папка много :))) А дано, ама надали....ние не сме европейска държава, че да видя Тиквун в затвора

16

хи-хи-хииии......

преди 11 месеца

Защото е каратист......но от страхливите.