38

Анонимен

преди 10 месеца

Напоследък тоя започна отвсякъде да се появява Знаете ли защо Защото една руска нова партия се ражда

37

Sram si

преди 10 месеца

Готвиш се за политически проект, партия червена България

36

Анонимен

преди 10 месеца

президентче продължава да крепи руските интереси в България.

35

Анонимен

преди 10 месеца

Аз съм горд русофил но не и путинофил като този национален резил другаря Радев!

34

Радевица

преди 10 месеца

Радев, всички видяха, какъв си червен комунист. Срам си за свободна Европа и демокрацията. Срам, че един червен е начело на свободна държава! Усещаш, че вече пропадаш и се чудиш, какво да правиш. Но все повече копаеш дъното! Готвиш се за политически проект, като всички б..клуци.

33

Уруков

преди 10 месеца

Рашка е на фазата на хитлерова германия от края на 44та, когато хителристите са проявили последна активност в опит да обърнат войната. Знаем как завърши всичко.

32

Козяк:

преди 10 месеца

Не! Дипломацията следва нашите инструкции!

31

Прав е Радев

преди 10 месеца

Украйна не може да спечели война с Русия. Това е все едно Мексико да спечели война със САЩ и да сивърне Тексас и Калифорния. Да преговарят за мир - това им каза президентът Радев. Ще дойде време и дядо Байдън да им го каже, но всичко с времето си.

30

Весел

преди 10 месеца

Да му дават правителствения самолет, да качва децата и жената и да отлита за Москва....а може и за Сибир...на хладно.

29

АЗ

преди 10 месеца

Руски Резидент ! Заминавай за Масква !

28

СТРАНДЖАТА

преди 10 месеца

Егати гаднярът е тоа Зеленски, не стига, че не се предава, ами и се отбранява, че и яко млати "магучая" и "непабедимая"...

27

Анонимен

преди 10 месеца

тоя голем патреот стана, всеки ден се навира в камерите! Скоро ще му правим Коледата...

26

Не е ли ясно?

преди 10 месеца

До До Достоен президент: От тази позиция на Зеленски мирни преговори не са възможни. А и не е вярно че Зеленски бил готов за каквито и да е преговори. В украинската Рада (парламентът им) е гласувана забрана да се водят преговори с Русия.

25

Българин

преди 10 месеца

Плюе по западно европейците, ама иска неговият живот, плюе по германците ама иска Мерцедес да кара, плюе по италиянците ама иска Versace да носи, плюе по французите, ама само тяхна козметика иска, плюе по американците, ама иска Iphone да има, плюе по англичаните, ама иска паундове да държи, обича руснаците, ама нищо не иска от тях, що е то?

24

Тихомир

преди 10 месеца

Пойрязов почвай с примерите? След това аз ще почна с едни други примери от преди 1989 г. Ама нека първи видим товите хиляди.

23

Анонимен

преди 10 месеца

Напоследък тоя започна отвсякъде да се появява. И все ни проповядва къде завоалирано, къде явно кремълската пропаганда.

22

До Достоен президент

преди 10 месеца

Тавариш , Зеленски винаги е казвал че е за преговори за мир и условието за това е просто - путин да си прибере opките там откъдето ги намъкна в украйна. Какво неясно и некоректно има в това искане и обяснение ,та дебелите ви кyxи ватняшки кратуни не може да го проумеете?

21

сс

преди 10 месеца

Този на снимката е национален предател. Факт

20

Пойрязов

преди 10 месеца

Когато питат някой тавариш с какво америка ви навреди, той започва да говори общи приказки какви имперци били и как искали да подчинят всеки и всичко, но не може да каже с какво конкретно неговия живот се е влошил, защото аз мога да дам хиляди примери с какво живота ви се е подобрил благодарение на американците и по точно на техите технологии които вие ползвате на цената на жълти стотинки.

19

До сателит на САЩ

преди 10 месеца

Ако бяхме стелит на САЩ, досега да сме се оправили, виж Израел! Лошото е че сме сателит на Русия и неможем да си вдигнем главата от корупционни схеми с Русия!