6

ИВАН

преди 10 месеца

Браво на тези деца!!! Спор няма,НО-без злоба и подценяване,нека ги видим тези носители на награди след 10 години до къде са я докарали-в образованието и в живота.Отново подчертавам-без злоба и подценяване изложих горния коментар. Браво!!!

5

Анонимен

преди 10 месеца

Защо ли пак споменават "азиатските страни" като най-добри? Защо не казаха добри да са Великобритания, Франция, Нидерландия,... все претенциозни държави, които поглъщат много финанси да обуачват чужденци в частност българи? И да правят от това брутен вътрешен продукт?

4

Анонимен

преди 10 месеца

Заслужава си да се чуе проф. Абрашев какво казва в началото, че олимпиадата в началото фактически е била сред страните от социалистическия лагер. Което значи, че тези страни целенасоено са развивали научния потенциал, че са работили интензивно за изграждане на силна наука, на базата на която да се развиват държавите. Това е било в началото на социализма.

3

Анонимен

преди 10 месеца

В тексат не пише какви са медалите. Не пише също и как се дават. Колко души остват без медал и колко и без грамота. Иначе - поздравления за ученици и ръководители, каквото и да е представянеото, участие в такива събития е само по себе си върхово постижение.

2

Днешните ни ученици

преди 10 месеца

ряпа да ядат.Преди промените винаги взимахме 2ро-3то място.Изостава днешната младеж.

1

R.A.T.M

преди 10 месеца

Честито ! Около 60% получават медали другите почетни грамоти. Злато около 10%, сребро 20%, бронз 30% т.е всеки трети има бронз. Най-добри са тези, които имат 5 златни медали от бялата раса познайте кои имат ?