523

Анонимен

преди 9 месеца

Тая простотия е шарено месо от ребра. "Рибай" стек: https://en.wikipedia.org/wiki/Rib_eye_steak

522

Анонимен

преди 9 месеца

До АнонименСтекът е от сертифициран Блек Ангъс внос от САЩ. От какво точно животно и порода е месото и от коя част на тялото оказва огромна разлика в цената и не може така на хартия да ги сравняваш. Иначе цените на същото месо у нас е подобно, че и по-ксъпо в други места у нас.

521

Анонимен

преди 9 месеца

Проверих цената на рибай стек в Hawksmoor Seven Dials, Лондон до Ковън Гардън. Стека е 400 гр - 42 паунда, около 94 лева, т.е. 3 стека са към 300 лв. На тези стековете са били малко по-големи с 200 гр и са платили 490 лв., което е почти 200 лв разлика. Така че явно във Варна на плажа е по-скъпо да се яде рибай стек и по-добре идете го яжте в Лондон. ;-) Сигурно и по-добре ще го приготвят. Сервитьора би трябвало да пита каква степен на готовост предпочита клиента.

520

Анонимен

преди 9 месеца

Високи са си цените на морето и това е. Но в случая като поръчваш телешки стек на грамаж цената е горе долу нормална за японско мраморно телешко в стек хаус из Европа. Друг е въпроса какво са им сервирали във Варна.

519

Матрял

преди 9 месеца

Те във Варна само такива пържоли ядат,сичкото капан мишлен...Не може да поръчаш три пържоли,а да ти ги таксуват като 14...Ама *** може :)

518

14 пържоли в касоват

преди 9 месеца

Това ако не е нарушение на закона. Сервират ти в скапано заведение храна и те цакат с бомбастична цена без да е обявена в менюто или клиентите трябва да си нося кантарче, за да си измерват пържолите. Леле от мутри няма отърване.

517

едно

преди 9 месеца

хапване и после диета, ками като го е снимала и интервюирала дали я е черпил , а изглежда като от софия . дето е дал пари на месните не е зле, а спомена остава. но на 45 градуса и тълпи от потни туристи от турция и украйна , защо паржолки са яли . таратор, цаца, сафрид, картофки,салатки, а и сметката в заведение 5 звезди пак ще е 200 лв, но по различно е . Сигурно е крал или спечелил и се забавлява сегя .

516

Анонимен

преди 9 месеца

***. Сложил iPhone Pro на масата да се вижда, ял Рибай стек и тогава разбрал, че е скъпо. Да...скъпо е. Ае обратно на село.

515

Анонимен

преди 9 месеца

Ходите на море и после ревете ! Някои хора не могат да си позволят море !

514

Анонимен

преди 9 месеца

Става ясно, че проблема е в доверието. И ресторанти и хотели си изгубиха доверието на българина и затова стават подобни ексцесии

513

Вивенда

преди 9 месеца

ДА погледнат цените в онлайн магазина Вивенда на телешко Рибай, Кобе и тогава да пищят. Няма как като 300 грама в магазина е 90-180 лв. в ресторанта да е по-малко.

512

Анонимен

преди 9 месеца

Изгледах видеото и мисля, че тоя нарочно ги е поръчал за да си направи клипчето. И затова е носил и по 20 лв за да изглежда, че оставя мн пари.Иначе в менюто на ресторанта пише, че е 35лв на 100гр и е най- скъпото възможно там.Просто иска да се прави на баровец тоя.

511

мъденце от

преди 9 месеца

ирландско кафяво-черно полутеленце с криви роги по манастирски с гарнитурка от полумедуза от тихия океан и вклюено такси от на окото фирмите - 490 е добре, селфи с кмета на созопол , и сигнали на тв, ксп, сгп

510

Хабибито

преди 9 месеца

Хабибито има каза ,че са били предупредени за цената , да не забравяме, че първо телешкото е 30лв килото, а ти искаш най финото филе.... Според мен направиха една реклама на Турция и трябва да бъдат съдени за уронване престижа на нашето черноморие. Такива заведения има но има много нормални които ще го отнесат заради маангъла.

509

До 530

преди 9 месеца

Дъщеря ти ли е приготвила закуската? Даже и така да е пак не може да я докара за 5 човека 10 евро. Ай малко внимавайте с лъжите!

508

Хахахахахахахахахаха

преди 9 месеца

До независим, ами вероятно това е "специално заведение". Каквото и да значи това. Не виждате ли, че тези са някакви бедняци с IQ около 30? Какво им се чудите. Били са предупредени. Ама за едните лайкове във ФБ решили, че ще си поръчат. Скандалът накрая е опит да се отърват и да не плащат. Други немислещи тук им пригласят за цените. Ако си поръчаш черен хайвер си плащаш за. него. Не за крема сирене. Дори не е смешно вече. Други пък искали да платят изпечено месо. См ешни ци! Празни кратуни!

507

РЕАЛИСТ

преди 9 месеца

ТРИ БУКВЕНИТЕ МНОГО БИЯТ

506

РЕАЛИСТ

преди 9 месеца

ДА ИДВА ЦЯЛАТА МАААЛА ДА ВИКА И РЕВЕ В ЗАЩИТА НА ТЕЗИ ХОРИЦА...АМА НЕ СМЕЕ ЩОТ ТОВА НЕ СА ДОБРИЧКИТЕ ПОЛИЦАИ...***..ДЖИИТЕ МНОГО...АМА МНОГО БИЯТ...

505

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 9 месеца

Това все пак е поносимо и е еднократно . А знаете ли какво става в съдилищата ? С така наречената съдебна практика ! Там да видите как се тълкуват законите и за какви съдийски шашми става въпрос . И ВСИЧКО Е ЗАКОННО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И Е СИТЕМНО И МАСОВО , А НЕ ЕДИНИЧЕН СЛУЧАЙ ! ЗА ТАЗИ СЪДЕБНА ПРАКТИКА ГЛЕДАЙТЕ ДА ПИШЕТЕ ПОСТОЯННО , А НЕ ЗА НЯКАКВА ИЗМАМНА СМЕТКА НА МОРЕТО !

504

хехехе

преди 9 месеца

8 пържолки, 3 води, 4 филии хляб, *** - 950 лв бруто . розов ресторант при амстердам с консумация