12

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 10 Ако е само патологичен егоист, може да го атакуваш по всички алинеи на законите ни, ако те е ощетил. Когато пък причинява на околните неприятности, квалифицирани от законодателството като дребни, тогава двама здравеняци може насаме да го посъветват повече да не прави така. Но спрямо психичноболния тези методи не помагат. Законът не го преследва, не можеш и да го превъзпиташ и промениш с няколко шамара. Мястото на такъв е в лyднuцaтa.

11

Джо

преди 9 месеца

виждате че БГ полицията нищо не върши. това не е демокрация, а беззаконие. комунизма не свърши през 1990 г. още го живеем макар и с погнуса.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Когато психично болен не е достатъчно дисциплиниран и съзнателен, за да пие сам лекарствата си, а живее сам и няма кой да му ги дава, тогава този човек е опасен и за себе си, и за околните и не бива да бъде оставян сам и на свобода. Толкова ли е трудно да се гласува корекция на закона в този смисъл? Тази е можела да предизвика страшен пожар или да убие себе си, ако наводни стая, в която има включен електроуред.

9

Анонимен

преди 9 месеца

не всеки невъзпитан егоист е психичноболен, стях как да се справят хората?...

8

Анонимен

преди 9 месеца

не е като да не си знаем правата, но саморазправата е единственото, което може да се направи (а не е препоръчително, тъй като полицията вдига рамене или си затваря очите

7

Анонимен

преди 9 месеца

Ами да съберат подписка и да я освидетелстват принудително и да я настанят някъде, какво са се събрали да мрънкат и да чакат наготово. Българите сме страшни мрънкачи, не си знаем правата и ревем само публично.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Тва са от на Германов контингента, може да е от наемниците на Гешев и да използва честоти. Може да е объркала бутона и да ги е ползвала на нея.

5

Анонимен

преди 9 месеца

за съжаление, когато живееш с цяло село под един покрив (блок), трябва да търпиш и на "нормалните", но достатъчно невъзпитани маймуни тормоза, особено когато става дума за общи части, там те смятат че могат и да се изсе.рат

4

Психично болни много

преди 9 месеца

Нали трябва някой да трови живота на нормалните, които дават все по- малко.

3

Анонимен

преди 9 месеца

путинофилите съвсем откачиха - те това си знаят - да тормозя съседите си

2

Мен

преди 9 месеца

Германов, сега на жена ли се престори бе ...

1

Анонимен

преди 9 месеца

Лошото е, че на такива хора не може да се противодейства. Невменяеми са и единственото нещо е да бъдат настанени в лечебно заведение.