82

Случаен минувач

преди 9 месеца

През 2004 получих бъбречна криза. Страшни болки. Викнах Бърза помощ. Един възрастен доктор ми инжектира фентанил и аз почти веднага съм заспал. След 30 минути се събудих, той ме беше изчакал, не си беше тръгнал. Попита ме как съм, по-добре бях, болките стихнаха. Тогава вече си тръгнаха. Това е срещата ми с фентанила, силно сънотворно. Но сигурно като наркотик е много силен и смъртоносната му доза не е много по-висока от терапевтичната. Ужасявам се от мисълта, че вече има 10 жертви от него.

81

да дееее!

преди 9 месеца

Путин има друг подход,по хуманен!Праща ги да ги трепят Украинците!

80

Бай Иван

преди 9 месеца

Още един подарък от евроатлантическите ни партньори - тая гадост от години трепе в любимата на психопатите от пплгдб+ задокеанска империя стотици хиляди на година ;) !!!

79

Малко от Историята

преди 9 месеца

На времето Хитлер се е занимал лично с наркоманията преди войната.Та значи,имало е някакъв отдел към тайната полиция,мисля че са били гестаповци,който отдел се е занимавал със морала и поведението на гражданите.Та тогава само като се чуе че някъде има наркоман,в най-скоро време отива един ,,лекарски екип'' като нашенските ,,борци" със една съвсем редовна кола на Бърза Помощ,и от там директно в трудовия лагер.Само след година-две,наркоманът се завръща в униформа,и изпънат като морски кадет.

78

Служител

преди 9 месеца

За съжаление Варна наистина е града с най-много наркозависими след София !! Варна не е това което беше !!...

77

Джо

преди 9 месеца

Китай го правят. Искат да ни избият ама ние си пием бира и Китай подсмърчат.

76

big meech

преди 9 месеца

супер ве , поне една добра новина днес

75

Истината

преди 9 месеца

Никой не е станал наркоман от хубаво ! Вашето общество направи от хората наркомани, защото е токсично. По-лабилните и чувствителни прибягват до наркотиците, защото намират в тях временно бягство ! Показател за обществото ни е броя на хванати пияни и дрогирани да шофират на пътя ! Всички като общество имаме вина !

74

Анонимен

преди 9 месеца

естествен подбор!

73

Анонимен

преди 9 месеца

Има случаи на полицаи, които припадат при досег с фентанил - fenatnyl police officer overdose в Ютуб. Изглежда доста сериозна работа.

72

179

преди 9 месеца

Номер 75 ! Ако човек има такава наклонност (вътрешна природа) нито един клип не може да го спре.

71

Кило

преди 9 месеца

Всеки умрял наркоман е добър наркоман , като родител правя всичко възможно да покажа , колко е зла дрогата на децатами . Без милост , снимки на умрели наркомани , филми , клипове , не ги пазя от грозната гледка , а отбдействието на теси шитни

70

:)

преди 9 месеца

Важното е, че хващат марихуаната

69

Ко Не

преди 9 месеца

До Ужаса в Добрата Расия като се друсат с крокодил ,там добре ли е ????

68

тцтц

преди 9 месеца

взимайте бело бре ква таз херца

67

Анонимен

преди 9 месеца

Домусчиев уби футбола

66

до 58

преди 9 месеца

До До 39 Преразказвам накратко филма, който гледах, не ми пука как ти звучи защото не се друсам, не ползвам и болкоуспокояващи. Във филма казват че 2 мг убива човек, 0,5 мг карфентанол е смъртоносен, за мен това е ужасяващо защото може да ти го подхвърлят нищо че е скъп.

65

Анонимен

преди 9 месеца

От години полицията се бори да овладее разпространението на наркотици и накрая успяха - вече те разпространяват наркотиците.

64

Анонимен

преди 9 месеца

Е мииии!

63

Анонимен

преди 9 месеца

всички наркомани в затвора, не да се лекуват, а в затвора, така ще преборят производството и разпространението на дрога нашите безидейни популисти политици, нали?...