46

Анонимен

преди 9 месеца

От канцеларията на президента на Република Южна Африка обявиха, че руския, дърт рептил Путин няма да присъства лично на срещата на върха на БРИКС поради страх от арест . Ще го замести Конья Лавров. Решението било взето "по взаимно съгласие, предава "Фокус".

45

Анонимен

преди 9 месеца

'Джyджето няма да ходи в ЮАР... Вече го обявиха. Конья Лавров отива. Късият рептил остава в бункера, където му е мястото до края на жалкия си животец.

44

С това

преди 9 месеца

Управляващата клика в Русия за пореден път доказва, че няма желание, нито намерение да се съобразява с международните норми, а иска да налага диктатура както в страната си, така и извън нея ! Тзи политика при всички случаи е обречена !

43

Шака Зулу

преди 9 месеца

Какъв вожд е тоя Путин бе, вожд бях аз, по мое време такива изобщо не ги арестувахме, направо ги хапвахме с кокалите.

42

Любопитно

преди 9 месеца

Божеее, какъв як съюз е това БРИКС, директно се заплашват с война, сещам се за един такъв съюз от близкото минало, примери Чехия ,Унгария. Господ да пази България от руския ботуш. Честито на всички в БРИКС.

41

Дядо Либен

преди 9 месеца

Ето каква е разликата в развита демокрация и държава от третия свят, авторитаризъм и т.н. Ако Путин кацне в Белгия, Швейцария, Япония ще бъде арестуван, защото така е казал съда и съда ще каже Путин прав ли е или не е...ама ако кацне в ЮАР, Беларус, Турция и т.н. няма да бъде арестуван и няма да има съд ...познато до болка...сега вече разбрах защо селата в средногорието има толкова бели новодомци от ЮАР, които се хвалят колко било добре в България...

40

По-креативно, бе!

преди 9 месеца

Кой е казал, че трябва да го арестува полицията в РЮА? Там нямат ли съхранени културни традиции? У всеки народ има такива. Може да го арестуват зулуски воини в традиционни облекла и с традиционно оръжие от лъкове, стрели и копия. И те да го предадат на трибунала в Хага още преди полицията на РЮА да се е усетила.

39

Интересно

преди 9 месеца

Много интересно как пак на тези хора смятани за 3та ръка (ние сме 2ра все още няадявам се) се пада честта да арестуват президенти, лидери и т.н. Същите тези хора, на които се е падала часта не еднократно да са опитни зайчета на всички медикаменти и био оръжия на щатските ***

38

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя Зулу вожд като арестува Путин ще е голямо шоу.Бенкерния в съпровождение на воини с лъкове

37

Зулу Вожд

преди 9 месеца

Гледайте си България!

36

новина за вътрешна

преди 9 месеца

"Новината", така написана е за вътрешна употреба. Изявлението е насочено към полуделите западняци, да не се надат. Изказа не е с посока "Москва ни накара", а "Вие добре ли сте?". И изявлението не е скрито - всеки може да го намери без манипулация на контекста като тука!

35

Смешна работа

преди 9 месеца

Още не са се срещали официално, а вече се готвят за война! Сегашната в Украйна (за 3 дни) не могат да завършат вече над 500 дни ,а взели за Южна Африка да кроят планове!?

34

Анонимен

преди 9 месеца

До 27 Дюран Мюран Путин е имагинорно понятие . . . Когато не знаеш някоя дума, има речник, но когато и това е извън силите ти не ставай за смях и не пиши! Аман от неуки!

33

Анонимен

преди 9 месеца

О хахаха, я, е хайде де, обявете война на РЮА. Като малък се заливах от смях с филма " Боговете сигурно са полудели". Сега като остарял искам да гледам продължението му като сериал в реално време.

32

ФАКТ!

преди 9 месеца

Република Южна Африка ясно заявава: наглосаксите да се "оправят" сами, колко пъти искат! :):)

31

Тая новина не е ли

преди 9 месеца

от преди месеци, а може би и повече? Тогава някой беше излязъл с публично изявление от страна на правителството на ЮАР, че никой, никого няма да арестува и всякакви спекулации по въпроса са безсмислени.

30

Какво е казал

преди 9 месеца

и какво са изтипосали тука мисирките са две различни неща! Ама ме кефят как въртят плачинката!

29

rambaldievskievich

преди 9 месеца

Во ня щи те ми риз ли ви ватенки да си заврат ска па но то предупреждение нейде надълбоки изодзадзе! 'баси!...

28

Маг Минчо

преди 9 месеца

Сега ще се намерят и едни зелени човечета,които ще обявят независима Руска Южна Африка....С доказано руски корени още отпреди племето зулу :-))

27

Анонимен

преди 9 месеца

Нека си се срещат бедните аутсайдери, няма лошо. Ако не е ЕС и САЩ да им помпат икономиката, фалират на мига. Евтини роби. Нещо като нашите русофили, слугинаж на запад.