123

ЛавровБЕЗпутю

преди 9 месеца

заминава за ЮАР ! ЗАпутюИМАзаповедЗАарест в ЮАР !

122

Анонимен

преди 9 месеца

булгарските натовчета-пашкулчета са нещо плахи и неуверени, а знания никакви.

121

Анонимен

преди 9 месеца

Компира в тигана, за друго не става.

120

До много прост

преди 9 месеца

143 Анонимен . . . . . . . Затова немските пенсионери идват в България да живеят! Щом сравняваш само цени явно не знаеш бъкел чужди езици, защото ако знаеше щеше да ти е ясно защо идват! Колко български пенсионера (работили в България) познаваш, отишли да си живеят пенсията в евтина Германия! Айде стига да не се зомбираш!

119

Компира

преди 9 месеца

Този *** на кви наркотици еКъро умря и всичко стана леш в ЮАР. Отиде конят у реката.

118

Анонимен

преди 9 месеца

В Китай до скоро нямаха пенсионна система, а пенсия получаваха само комунистическите деятели, сега земеделците получават 3 долара пенсия- ползвай гугъл преводач- любознателните могат да научат много неща и да разберат колко жалки са по някога въдичките....

117

Анонимен

преди 9 месеца

БОГАТ КИТАЙ - СРЕДНО ГОДИШНА ЗАПЛАТА В ЧАСТНИЯ СЕКТОР- ЗА 2022Г- 62 884 ЮАНА В ЛЕВА- 15 231 ЛВ, ДЕЛЕНО НА 12 МЕСЕЦА- 1269ЛВ- ТОВА ЛИ Е МЯСТОТО НА КЪДЕТО ИСКАМЕ ДА ИДЕМ ИЛИ ГЕРМАНИЯ 2022Г НА ДВА ПЪТИ УВЕЛИЧАВАХА МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА КАТО ОТ 1ОКТОМВРИ 2022 Г Е 1985ЕВРО- НЯКЪДЕ КЪМ 4000ЛВ, А СЕГА ОТВОРЕТЕ KAUFLAND.de- цените или ПО НИСКИ ИЛИ ОКОЛО НАШИТЕ- АЗ ИСКАМ В ЕС, А ВИЕ ИДЕТЕ ДА РАБОТИТЕ В БОГАТ КИТАЙ- ТАМ ДА ХОДЯТ БЕЖАНЦИТЕ А НЕ В ЕС.

116

Манчев

преди 9 месеца

Видяхме какъв нов ред се опитват да нагласят руснаците - БЛАГОДАРИМ !!! 45 години им ядохме " попарата " - не желаем повече да живеем под руски диктат! Да правят новия световен ред в ЮАР !!!

115

Ха ха

преди 9 месеца

До Анонимен: Предпочитам ЕС пред азиатско-африканско бъдеще! ....... Пич, тази сутрин ли излезе от кома ? Азиатско-африканското бъдеще и ЕДИНСТВЕНОТО БЪДЕЩЕ ЗА ЕВРОПА.... Милиони са вече и пристигат още... а толерастките европейски управници не могат да ги спрат. А скоро ще бъде завършен и указа според който първата страна регистрирала бежанеца трябва да му даде гражданство и да си го гледа и храни на своята територия... Познай какво очаква България?

114

Анонимен

преди 9 месеца

Всеки нов световен ред води до нов дисбаланс, конфликти, войни и, в крайна сметка, нещастие за по-голямата част от света. Опитът до момента показва точно това. Просто всеки иска по-голяма власт и влияние, които са в ущърб на много нации. Сега и тия ще създават нов световен ред. Като гледам кои са в БРИКС, това са нациите, които не могат да сложат ред в собствените си държави, но ще оправят целият свят. Айде стига.

113

Алекс

преди 9 месеца

Президентът на ЮАР първо да погледне собствената си държава,после да оправя Света.Докато белите управляваха ЮАР беше държава с висок стандарт и ниска престъпност.След като тарамбуките взеха властта,ЮАР упорито се превръща в типична африканска държава.Икономиката лети надолу,престъпността нагоре.

112

Дааа

преди 9 месеца

Ако извадим Китай от БРИКС останалите са все бедни посредствени държави изостанали технологично. Докато в НАТО членуват най развитите и богати държави и държат всички важни технологии. БРИСК има 3.27 милиарда население и 26 трилиона БВП като 18 трилиона се падат само на Китай. А НАТО има 955 милиона население и БВП 33 трилиона.Китайският БВП е генериран основно от търговията със страните от НАТО. Другите са бедняци и не правят оборот.

111

Анонимен

преди 9 месеца

Ако остане някой до тогава какво е тръгнало.Явно благата на Земята са наизчерпване.

110

ъъъ

преди 9 месеца

Няма лошо - като има два световни реда, ще можем да си избираме - кеф ти единия, кеф ти другия, ако не те кефят и двата - има и анархия.

109

Анонимен

преди 9 месеца

Предпочитам ЕС пред азиатско-африканско бъдеще!

108

Анонимен

преди 9 месеца

147 фентанила и до теб ли стигна?

107

Анонимен

преди 9 месеца

През 2026 г. САЩ ще се оттеглят от Европа! Не по-късно от 2028-29 г. ЕС ще се разпадне!

106

пхахаха

преди 9 месеца

Само Китай може да направи нещо, другите държави са трагедия

105

До 143

преди 9 месеца

Напротив, мисля че са изключително напреднали, можете да се информирате за средна работна заплата в Китай, скоростни влакове и други...

104

Хе-хе

преди 9 месеца

Две мypzиилки дежурни са оставили тук да поцъкват минуси.