191

Нито дума или звук

преди 10 месеца

Има потвърждения, че Русия започна активно да демонтира пристанищната инфраструктура на Одеса, която под прикритието на зърнена сделка до сега се използуваше активно като склад за оръжия и продукти с двойна употреба .Снощи бяха атакувани успешно следните обекти в града:- Одеско морско търговско пристанище; Морско търговско пристанище Черно море; Рибарско пристанище (сега собственост на групата Приват);- мостът през устието на Днестър (мост в Затока);- мостът през Днестър в Маяки; Летище Одеса и летище Школни (включително съоръжения за съхранение на гориво).

190

Анонимен

преди 10 месеца

Много ясно, че няма резултати... Контранастъплението се обърна във контра-контранастъпление... Освободиха Синковка и Нововасилевка вече в Харковска и Луганска области

189

Нищо ново

преди 10 месеца

До Кравар Евроатлантик: Ако само питаше каква е логиката щях да ти обясня. Но след тая п'ростотия, която си написал след въпроса - вече не. Обяснявай си сам или търси опорната евроатлантическа точка.

188

И бавни няма

преди 10 месеца

Няма да има бързи резултати от контраофанзивата. Проблема е, че и бавни няма да има.

187

Анонимен

преди 10 месеца

До 205 Ами добре само дето годината е 2023.Така,че си спести глупостите,а ,какво си прави Русия си е работа на руснаците.А и нещо друго тук не е Волжка България тя отдавна я няма.

186

Анонимен

преди 10 месеца

Краваря,ами ходи го питай бе,какво ни занимаваш с твоите простотии.Или да те запознаем с винкела и да видиш кой ,какъв е в чужда държава.Нешо много здраво си се объркал ми се струва .

185

анонимен

преди 10 месеца

Русия трябва да е благодарна на българите (волжските българи), които героично отблъсквали ордите на Чингис хан до 1278г. и така не позволили руските земи да бъдат включени в състава на "Златната орда" или т.н. монголска империя. Така, че е дискусионно кой на кого трябва да благодари.

184

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

Некой русофил може ли малко да обясни каква е логиката Путин да се изтегли от зърнения коридор? Сега Ердоган ще пази зърното за Африка а Путин ще си мести палеца от дупето в устата и обратно.

183

Анонимен

преди 10 месеца

Кметът на Одеса Труханов определи въздушните удари от тази нощ като най-мащабните от началото на СВО.

182

Анонимен

преди 10 месеца

До 200 Сигурен ли си.Нещо много здраво си се объркал,ако трябва да се защити България ще бъда от първите, така , както я защитавам от украинската простотия и се радвай,че за сега е само по сайтовете.

181

Анонимен

преди 10 месеца

Е май няма изобщо никакви резултати,а Що се изказва тоя ,а не великия зеленчук.А да те го сритаха за НАТО и му изкрещаха,,че е нагъл просяк дето си е помислил,че всички са му длъжни.Сега нещо се скри.

180

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

До Анонимен 196 Не знам такива смешници като тебе какво толкова са се притеснили. В България мобилизация няма да има, а ако има - ти ще си от първите избягали. По-добре не го мисли да не ти побелее косичката.

179

Анонимен

преди 10 месеца

Просяците от най-бедната държава в Европа протегнали рачички да изпросят нещо се обясняват кой ,какъв бил .Е тая Украйна за прилича на малаата на Европа бе.

178

Вервайте

преди 10 месеца

Не знам украинците до кога ще търпят руските мизерии. Пригожин показа как 5000 човека са достатъчни да се стигне до Москва, в Русия няма останала армия - всичко е на фронта. От Белгород до Кремъл са 700км. И видяхме Путин какво прави - бега със самольота и разкопа магистралите, москалите да се оправят сами.

177

Анонимен

преди 10 месеца

До 195 Айде няма нужда обясненията в Украйна.Не ме интересува.Да се връщат обратно .Нито някой ги е канил нито пък ги иска и никой не е длъжен да се занимава с тях.Техните проблеми да си ги споделят съд Зеленски.

176

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

До Анонимен Що бягат ли? Ела да те запозная с две украински семейства, те ще ти обяснят подробно и на широко каква е обстановката, та после да не пишеш празноглави коментарчета.

175

Анонимен

преди 10 месеца

Да краварче евролунатиче точно така става и добре ,че то можеш да ни осведомиш обаче,що не си на фронта не мога да разбера?И не мога да разбера изобщо що украинците избяга в чужди държави

174

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

Резултатите са огромни - всеки ден се демилитаризират по 500 чебурашки. После руснаците се жалват в Телеграм на Путин а жените им пишат писма. С тоя морал колко ще издържат на фронта?

173

Анонимен

преди 10 месеца

До 190 Добре ,ама нещо се случва точно обратното,май приказките са едни,а действията нещо съвсем друго

172

Анонимен

преди 10 месеца

До Космонафтаж.Видяхме ги твоите мисловни процеси.Е те и доста други имат същите процеси и сега са само просяци и неудачници иначе нямаше да са в чужди страни.Обаче едно не мога да разбера? Как като си избягаш от държавата от страх после имаш очи да я защитаваш в сайтовете.