28

6 на 94?!

преди 9 месеца

Европа, а? :D

27

Евтаназията

преди 9 месеца

Това е единствената гаранция за МИР и СПОКОЙСТВИЕ в България. Пенсионерският живот в Бъргарие това е мизерия и бавна мъчителна смърртт. Евтаназия или хората, които все още имат шанс не са остарели прекалено с куфарите еднопосочни билети за чужбина.

26

Боби Сарафов честнос

преди 9 месеца

Не е вярно! Само членове на ГЕРБ могат да живеят спокойно - Банкята ще ги пази от гадни прокурори и съдии. Останалите невинни души разчитат на подаяния от бога. Напр. Румен вълка, Шиши, Прокопиев, Ив.Костов, Ст.Софиянски, Цв. Василев, Доган, бедните олигархчета, да не забравим някой...Боже, божее! Колко мъка има по тази земя!

25

Смехурко

преди 9 месеца

Като гледам как вдигат възрастта и намалява продължителността на живота изобщо не се надявам на пенсия. А постоянно ме цакат. Винаги съм внасял на максималния осигурителен праг, ама очаквам ли нещо .

24

Анонимен

преди 9 месеца

Средната продължителност на живота при мъжете в бг. е 68г., а се пенсионират на 65г. за ква пенсия къв спокоен живот ми приказвате

23

до реалист

преди 9 месеца

Ами ти де си видял Чорбаджия пари да дава, бе, м.гаре! Кожата ти шъ съдере и пак шъ си му длъжник! Тъй е било, тъй е и тъй шъ бъде при българския Капитализмъ!

22

Реалист

преди 9 месеца

Кои раждат най-много в България,а?!Ами ''шведите'' от махалите!И как си представяте,когато доживеете до пенсия и те да са мнозинство,да им удържат вноски за да взимате вие пенсии?!

21

Анонимен

преди 9 месеца

Докато пенсионните вноски не са по лична партида , пенсионната система е безсмислена каца без дъно - поредният грабеж и преразпределяне на вноски.

20

Фотограф

преди 9 месеца

А Зеленият чорап отново словоблудства в Карлово ! И от екрана на телевизора все едно ме гледа двойник на Тодор Живков ! наистина ! Толкова сходство - и във физически и в "духовен" аспект !!! Комунизмът продължава , събратя !!

19

Да щях и аз, ама . .

преди 9 месеца

До 11 Анонимен Да позная ли?!? Тия шеС процента ще да са депутатИНи, полицаи, митничари и прочие сганннн. Аз съм на 41г и едва ли ще доживея тая умираща държавица да ми плаща пенсия. 33г.от живота ми преминаха в преход и понеже не съм ром или дилър, нямам пари да си позволя дете, а щях да бъда добър баща. . . . . . 33г.от живота ти са преминали и още не си се научил! Нарича се борба и се води от истински профсъюзи (старобългарски), а не от платени синдикати! Може би си свестен, но много наивен!

18

Ъхъ !

преди 9 месеца

Даааа, 6 % са активните комунистичеки деятели, които с един каскет само напълниха гушите и джобовете си и днес нямат притеснения - за това са унижавали и унищожавали народа си 45 г. !!! А остналите 94 % пенсионри са тор за комунистите - те избуяват върху тази тор днес чрез своите синове и внуци ! Пак ни управляват комунистите и децата им , и пак те ще имат огромните пенсии след време ! Тези 6 % са злия гений на България !!!

17

ъц

преди 9 месеца

Най-добре са Йогите пенсионерите, които могат да я карат на Фотосинтеза, а пък ако овладеят и техниката "Зимен сън" даже, и пари шъ спестят -))))

16

Анонимен

преди 9 месеца

В България над 600 хиляди човека са с Телк. Все едно сме водили война с всичките си съседи едновременно. Вие преценете дали наистина 10% от населението са инвалиди или става дума за грандиозна корупция и схеми за източване на бюджета и крадене от данъците на съвестните данъкоплатци. После да не се чудим защо няма пари за пенсиите. Тая държава няма безкрайни ресурси. Каквото има се събира от нашите данъци.

15

Пена

преди 9 месеца

Да, военните и полицаите са с най-високи пенсии, а те не са работили през живота си! А за младите хора - мизерни заплати и те заминават за Германия. И така българската пенсионна система ще се срине. Егати държавата щом Пеевски е шефа. Пеевски е сериен измамник и крадец на едро.

14

Джо

преди 9 месеца

Половината полицаи били с ТЕЛК! Разбирате ли за каква корупция става дума? И тези полицаи няма да си мръднат пръста ако видят някъде домашно насилие. Оставят хората да се самоизбиват. Поне половината в МВР трябва да се уволнят защото не вършат никаква работа.

13

Анонимен

преди 9 месеца

За България хората са напълно прави да се плашат дали изобщо ще вземат пенсии. В момента 53% от пенсиите на месец се плащат от бюджета, останалите са от текущите вноски на работещите в частния сектор. Това съотношение ще продължи да се увеличава, заради плачевната демография, социалните пенсии и фалшивите Телкове. Време е да се въведат частни партиди, където всеки сам да спестява, колкото прецени, за старините си и да спре да вини държавата за всичко. Стига вече с мисленето от социализма.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Оня Гълъба нали го разкриха, че на практика е без 1 година работен стаж цял живот. Той ще взима тлъста пенсийка, както и другите 'богопомазани'

11

Все пак

преди 9 месеца

Не всички пенсионери живеят в мизерия Разни фат маци милиционери и д с путкодоносници си живеят като симеончо

10

Евроатлантик

преди 9 месеца

Чудесно си живея с 3000 лева пенсия. Да му мислят мързеливите и некадърни русофили.

9

до 41

преди 9 месеца

Имаш време. Търси жена, а не пари. Децата ядат храна а не евра - ще се справиш