58

Анонимен

преди 9 месеца

През 90-те шефа на гастронома ни караше да киснем биренката във вода и да измиваме лепнещата наденица, да изтриваме с лакочистител дати на изтекли продукти...

57

Анонимен

преди 9 месеца

У БГ-то го правят от памти време- препакетиране, преетикиране, смяна на датата, първо е месо, после мариновано месо,кайма, кайма с подправки, после е наденичка, после е печена наденичка на топлата витрина и ...........

56

Хаха,нова била...

преди 9 месеца

От десетина години насам в Била,КауШвабанд у ЛитЪл "пренабиват" нови дати,когато срока изтече и се пускат "Падащи цени" "Валящи промоции" "Убийствено ниски цени" за да си изчистят отпадъците. Сега ли откривате топлата вода, "булю булю - гилдията"?

55

Анонимен

преди 9 месеца

Че това в БГ си е практика от 50 години. Ааа, ще ни стигнат най-накрая европейците, хаха.

54

Това е българина...

преди 9 месеца

....Вечно чака некой да го нахрани, напои да му обърше ГЗ и да го "освободи" че да му ИЗКЕЦА жената за да има здрави и умни деца!

53

АБЕ....

преди 9 месеца

....КАТО НИ ВИ ХАРЕСВАТ МЕСОТО И КОЛБАСИТЕ ОТ ЕС...ЩО НЕ СИ ПРОИЗВЕДЕТЕ САМИ ТОВА, ИЛИ ПАК ЧАКАТЕ НЕКОЙ ДА ВИ НАХРАНИ НА ЕВТИНДЖОС И ЗА " БЕЗ ПАРИ"....КАТО РОМСКИТЕ БАРОНИ...ХАХАХАХААА....

52

Бай Дрън

преди 9 месеца

Значи...по принцип като изтече срока на малотраен колбас , се връща в кланицата , там сменят етикетите ако може или го ползват за производство на други продукти. Нищо не се хвърля, все пак пари струва. Отделно, че тия колбаси имат голяма фира, а това е голяма загуба и за търговец и за производител. Те и затова вече не продават невакуумирани колбаси. Някой да не си помисли, че така е по-удобно за потребителя. Не, те просто продават и водата с тия колбаси или сирена. И ти няма как да се оплачеш.

51

Анонимен

преди 9 месеца

Това го има от много отдавна.

50

Бай Дрън

преди 9 месеца

Тая практика винаги е съществувала, особено в държавата от ЕС - България :)

49

Анонимен

преди 9 месеца

О, това го прави Киру с пробиотиците отдавна. Купувайте му пробиотиците, бе! Що не ги купувате? Къде да ги дeне? Сменя етикети. Хванал е и един мормот да прави цифрофи етикети с подвижен срок на годност. Иновация за милиони.

48

ЗАЩО НЕ ПИТАТЕ..

преди 9 месеца

...мин.Вътев ЗА цените на месото и колбасите и тяхната "трайност и качество"----НАЛИ БЕШЕ УСПЕШЕН БИЗНЕСМЕН..НА"ТАНДЕМ"...????

47

СМЕНЯТ СРОКОВЕ

преди 9 месеца

....У НАС--защото като почне да му изтичат сроковете на салама---ГО КУПУВАТ НАШИ ВНОСИТЕЛИ ---НА ЗАНИЖЕНИ ЦЕНИ ОТ ЧУЖБИНА ЗА ДА ВИ ХРАНЯТ ЕВТИНКО...хаха хахааааа...ЗАЩОТО "ЛЕВА" ---НЯМА СТОЙНОСТ В ЕС!!!

46

я па тия

преди 9 месеца

е тук това се прави отдавна бе :)

45

ПОЧТИ....

преди 9 месеца

Цялото месо вБългария е от замразен ВНОС ОТ ЕС--прясното месо у нас е нищожно малко затова и цените са високи и саламите -нетрайни!

44

А АКО ВИ КАЖА..

преди 9 месеца

..от какво се прави саздърмата ще повръщане ли...хахахааа..а е скъпа като саламите...!

43

НЕ СЕ СМЕЙТЕ....

преди 9 месеца

Наши певци и футболисти с продажби на месо и карантия --СТАНАХА МИЛИОНЕРИ:..../Т.Трайчев , Лафчис и ред други.../

42

Анонимен

преди 9 месеца

До 40 Аа, само толкова ли? Първо се нарязва и се вакумира, после като и новият срок на годност изтече се ползва за готови продукти като сандвичи, салати и подобни, които после пак се ползват според възможностите за други продукти, а каквото остане се мята да се мели и отново да се прави на салам. Безотпадъчна технология! Урсула трябва да ни награди и да въведе тази практика в ЕС!

41

Смех...

преди 9 месеца

У египетските пирамиди меда е изкарал 3000 години----А НАШИЯ С ВОСЪК И ГЛИКОЗА В НЕГО-- Е "БЕЗСРОЧЕН"..хахахайааа...

40

СЕФТЕ.....

преди 9 месеца

У БЪЛГАРИЯ. На един салам като почне да му изтича срока на годност----ГО НАРЯЗВАМЕ И ВАКУМИРАМЕ С НОВА ДАТА НА ГОДНОСТ.... /made in BG/

39

СМЕХ....

преди 9 месеца

ЕЛАТЕ В БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ВИ НАУЧИМ КАК СЕ ПРАВИ ТОВА.....ШЕ ВИ НАПРАВИМЕ УЧИЛИЩЕ -БЕЗ ПАРИ....ХАХАХА