68

Име

преди 11 месеца

До АнонименНедей, знаеш ли на колко хора е омръзнала вече? Тоя зад нея е просто поредният, на когото ще омръзне.

67

Име

преди 11 месеца

Някои задлъжнели ще ги оправят разни балъци. Говоря за задлъжнели от женски пол. Там винаги ще включат торбите с номерата и има много по-голям шанс да им покрият задлъжнялостта. Но другите, другите да му мислят.

66

Анонимен

преди 11 месеца

До Заминавам за Италия 56. Пожелавам успех на теб, както и на всички, които опитват в чужбина. Ако нещата не станат според очакванията, човек може пак да се върне тук.

65

Анонимен

преди 11 месеца

Това е целта да задлъжнее народа и после робство на банките 1000 г. по-дъллго и от турско.

64

Анонимен

преди 11 месеца

Фирмите са задлъжнели. Работнците нямат работа. И то излиза че до 1989 г. беше по-добре с държавно.

63

Анонимен

преди 11 месеца

Ааа тая от снимката я зеам на рабта одма.

62

...

преди 11 месеца

значи има една народна пословица! И тя е "Работа ли е не ми го хвали!" Много мало хора работят ей така за кеф или с кеф! После на кой му се работи!? Работим само и само да си плащаме сметките и веднъж годишно да идем на море! За това работят кажи речи 99% от хората! Останалия 1 процент е те просто другите работят за тях а те си мислят, че работят! Та така!

61

мда

преди 11 месеца

само дето не разбирам кво е рискова група . а тва че на младите не им се работи е ясно , оправдават се че заплащането било малко . това ше е така до като живеят при родителите си които и ги издържат . а не се ли чувстват неловко всеки ден да искат пари за цигари и кафе е друга тема .

60

Анонимен

преди 11 месеца

Че то това важи за всеки първи осморазряден функционално неграмотен бачкатор. Разбирай 70% от населението у нас и 99% от емигрантите

59

аз

преди 11 месеца

От къде я намерихте тая снимка. Само я пускате. Неква тротинеткаджийка със стрии по краката. Земете се стегнете малко. Нещо по-тъй пуснете като ще пишете за 20 годишни мацуранки.

58

Анонимен

преди 11 месеца

Тич фирми и часници са фалирали и не дават високи заплати и само гледат да краднат.

57

Анонимен

преди 11 месеца

Когато дават такава работа в парламента на 10 бона заплата ето това е добра работа. Всичко друго е лъжа и измама. Нискоквалифициран била ами айде радботодатела що не си я бачка сам и си плаща и ще видим може ли да издържи и 1 ден. Това е непостоянна работа а не нискоквалифицирана и не може да се пенсионира после. А за висококвалифицаирана каква полза като е учила толко години и накрая пак е прецакана с нископлатена.

56

Факт

преди 11 месеца

Повечето са индуси.

55

Не е лесно

преди 11 месеца

за младите в тази държава - първо бързи кредити те атакуват във всеки магазин, второ обещания за бързи печалби от всевъзможни лотарии -пирамиди, детелини и прочее, трето наркотици - дизайнерски и класически по-евтини от хляба и бирата ти се предлагат навсякъде, непрекъснато се говори по медии за някакви кифли, мутри и чалгаизпълнители кой какво облекъл, гримирал и се снимал от екзотична дестинация. Как да си нормален работещ човек на заплата и да следваш тези светли примери!!!!

54

Заминавам за Италия

преди 11 месеца

А вие се спасявайте как можете!

53

Килбоунд

преди 11 месеца

В расиюшка е същото, бум на бързите кредити откак започна есвеото и дори не е ясно кой го започна, понеже путин се представлява минимум от три личности.

52

Заддунаец

преди 11 месеца

Беге ми е Беларус.Румата мие е Лукашенко.

51

Хайде да помислим

преди 11 месеца

Вие сте завършили току що училище. Започвате мечтаната работа с желание и вдъхновение. Но когато идва фиша за първата ви заплата шефа ви вика в офиса и ви казва - момче, тука дойде писмо от ЧСИ, че трябва да ти удържа половината заплата щото преди три години/в 9 клас/ са те хванали без билетче в автобуса. Не си от рискова група, но ще ти се работи ли? Защо да работиш, да плащаш данъци и въобще да си съвестен гражданин ако отношението и законите в държавата са такива?

50

Голямото нулиране

преди 11 месеца

Спокойно , Швааб съобщи ме цифровия концлагер идва с дигиталния долар и евро, и на чорбаджииите ще им вземат всичко , няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи. ( Разбира се тези които умеят с малкото ще оцелеят и при това , а онези които не умеят .. ами те ще станат на тор)

49

Патриций

преди 11 месеца

Плебеи работите за смешни пари кат сте изгустаци