82

Анонимен

преди 10 месеца

До Фен 84 Виждал съм вълните да заливат чадъри, толкова напред ги слагат ненормалниците.

81

Фен

преди 10 месеца

Аз нямам проблем да си платя чадър, барбарон или там каквото предлагат, но в България много ме дразни че са разхвърляли тези чадъри на цялата предна плажна ивица, още малко и във водата ще ги забучат. Това никъде го няма в Европа, такова нахалство, алчност и безочие. Цените по заведенията са доста високи , и алкохола почти нвсякъде е менте. И затовя спрях да ходя на БГ курорт, само на палатка на див плаж.

80

ХоХоХо

преди 10 месеца

А колко струва на геврека дупката?

79

Анонимен

преди 10 месеца

Аз пък ходя на плаж с наши чадъри, столове и тента. Къде по-точно да ги поставя, на така наречените свободни зодни, забити в края на плажовете ли? Ходи се в Гърция, там непокътнати и незастроени плажове да иска човек. Почивка на море отдавна не се свързва само с лежене под "платена сянка" подлътена с чалга и всякакви крясъци покрай теб и това не продължава да не се разбира...

78

Анонимен

преди 10 месеца

Тия са толкова алчни, че скоро ще почнат да искат пари и вечер за плажната кинкалерия

77

Анонимен

преди 10 месеца

Сянката НЯМА цена. В страна, в която съществува израз "Цената на сянката" няма как да съществува и туризъм. Неща като плажен чадър и шезлонг са ЧАСТ ОТ ТУРИСТИЧЕСКАТА УСЛУГА. Цялостната. От която печелиш и за която хората с удоволствие плащат.И няма как, когато се обсъжда въпросната услуга, пишман-медиите (то и те какъвто туризмът) у нас да говорят само за "Колко ще ни струва сянката това лято?"Яжте си бетона.

76

Анонимен

преди 10 месеца

Престанете с ваша тази сянка и тези скапани чадъри! Не разбрахте ли: Не ги искам! Няма да ги ползвам! Имам си чадър, шезлонги- 2 бр.- леки удобни, не ме мързи да си ги нося. Защо да ви давам пари за нещо което не желая?

75

Анонимен

преди 10 месеца

Хахаха....луди ..никой да не им стъпи на плажа, че и по заведенията. За

74

Изгорел врат

преди 10 месеца

Тея забравиха да напишат и моя ценоразпис - заредил съм джетовете - 80 лева за 10 минути, 100 лв за 15. Продаваме и евтини застраховки

73

Анонимен

преди 10 месеца

Никой не ходи там... какъв е смисълът да ни пишете ценоразпис??

72

...

преди 10 месеца

ми, затова се ходи я в Гърция я в Турция! там се плаща за сянката, но пък далеч по-малко и срещу кафе бира или нещо от сорта! Бе как да кажа, в Гърция и Турция кафе от морето е далеч далеч далеч далеч повече от колкото в България! А цените ами и цените, особено в Турция са по-ниски отколкото в България! Та да живей морското "туризъм" в България!

71

истината

преди 10 месеца

Любимото ми е колко български коли с А и В в началото на номера има по Гърция, много от тях са си купили имоти там :)

70

До преди години

преди 10 месеца

Всяка вечер машина минава и почиства цялата плажна ивица на Албена, ако е бил мръсен пясъка до Вас вероятно някой от съседите се е погрижил за това.

69

Анонимен

преди 10 месеца

а бе вие сте за кабо верде, сенегал или за фуертевентура на канарите - цел ден ше се ровите без пари на плажа, чедъри не ви требат шот там духа и не е толко жега, с аборигените сте на едно ниво, а на канарите и в пъти по евтино от слънчака ... е ше се изръсите за аероплана, но иначе е ...

68

ghost

преди 10 месеца

А най-готиното е когато в края на сезона всички наши "хотелиери" се изнасят да почиват в Гърция и Турция...:)))

67

За партитата - ДА

преди 10 месеца

по вестниците на острова навсякъде пише, че най яките партита са в БГ- яко алкохол, наркотици и мацки. Това е евтино - другото скъпо, но и не им трябва. В България се развива специфичен туризъм, със специфична клиентела и цените на чадъри-шезлонги са просто за да отблъснат и откажат останалите навлеци, дето евентуално ще се оплакват от шумни партита и специфични клиенти.

66

Преди години

преди 10 месеца

бях на ол инклузив в Албена. Хотела беше супер и имаше запазени чадъри и шезлонги на плажа, дори шатъл от хотела до там. Супер организация. Отидох един път обаче водата беше подозрително лепкава и пълна с някакви морски щипалки, а пясъкът намирисваше. В крайна сметка предпочетох да си ходя на басейн в хотела. Така че изглежда недостъпността и мърлявостта на плажовете си е някаква политика за стимулиране на ползването на басейните в хотелите.

65

Анонимен

преди 10 месеца

кво са 20 лв за сянка бе, селени + два стола да се търкаляш цел ден и дроплата до тебе да СИ ПКАЗВА ЦИПИТЕ, още малко ще искаш и 50 лв, че си дошъл на плажаЍ! у италия така било , у франция ... а билили сте във франция - там на безплатните плажове се търкаляш с ония с шалварите и забрадките, и целата им рода от 2-3 до 63-64 мартиг, марсей и све, ама ала бала, па те в италия ако разберат, че си булгарин - жална ти майка и баща - не те бележат, не те пускат ...

64

Хотелиер в Созопол

преди 10 месеца

Не разбирам какво се оплават всички, в двата ми бара на Смокиня и Градина, няма свободни места от началото на Юни. Запазваш си има консумация и всичко е точно. Музика, млади хора, слънце какво му трябва на човек. Кеф цена няма! В Гърция такива партита като нашите няма! а за добро парти се искат пари.

63

ghost

преди 10 месеца

Вижте,драги хотелиери,проблемът не е само в цената на сянката-той е в цялостната ви концепция.Отидете в Турция,в Гърция на обмяна на опит,за да се научите как се прави туризъм.Има едно правило,за да вземеш,трябва да дадеш,а вашето е с трици маймуни да ловите-е,маймуните мигрираха на юг,писна им от вашите трици...За сравнение,моята ваканция ще ми струва 230лв/на ден на човек в Турция-на висок клас ол инклузив и ще получа това,което искам.Т.е. парите не са проблем,а качеството..