48

Алцхаймер..

преди 9 месеца

В друга статия днес - открото е лекарство, с което се лекува алцхаймер... на вниманието на бабата

47

Анонимен

преди 9 месеца

В София има градски евролеви, които лъжат, че са десни. Те са зеленожендъри, следващи евролевите европейски политики.

46

Анонимен

преди 9 месеца

София от времето на комунизма не е имала ляв кмет, а като гледам и скоро няма да има.

45

Анонимен

преди 9 месеца

Дано кандидатът да е Манолова, може пък да спечели, първият път за малко не успя!

44

Малко за историята

преди 9 месеца

До Анонимен 46: Какви десни кметове бълнуваш? Чети историята. Най-много за новият облик на София след освобождението е направил Димитър Петков, а той е либерал, от Либералната партия на Петко Каравелов. Не че има връзка с темата.

43

За съществата

преди 9 месеца

До Анонимен 41: Това което си писал за съществата ми напомни песента на Богдана Карадочева в нова интерпретация: "Дано дано дано!Дано дано дано! До всяко добро същество (гербаджия) да застане по още едно (от ПП-ДБ), а до него още едно (от ДПС). Тогава, тогава, ех какъв живот .....

42

Анонимен

преди 9 месеца

Дали знае тя горката, че София е била сравнявана с Виена по времето, когато е била управлявана от десни кметове. Вярно е, че веднъж изборите са били спечелени от един червен, но по негово време столицата не е процъфтяла /говоря за периода на Царство България/. Съсипиите са отвремето на соца, макар че тогава населението се увеличава трикратно. Но грозотията и простотията се настаняват трайно и в архитектурния облик на столицата, и в манталитета на обитателите й.

41

Анонимен

преди 9 месеца

Найденов е читав мъж, но тая е пълно куку

40

Нищо ново

преди 9 месеца

С такава сглобка ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС е ясно, че пак ГЕРБ ще управлява София. Половината от тези, които протестираха вече са електорат на управляващите, а останалите за нищо не са достатъчни.

39

Алекс

преди 9 месеца

За Бойко не е много сигурно,че наднича,но ДС се вижда много ясно зад един от кандидатите.

38

Анонимен

преди 9 месеца

Щом кандидатът трябва на е силен ляв, аз съм за Асенчо

37

Анонимен

преди 9 месеца

София, а и България имат нужда от изчистване , от всички подобни на теб хора, извинявам се, същества , отдавна не сте хора!

36

бояна филм

преди 9 месеца

майчето напомня за себе си ! не знам вече кой сезон и кой епизод :)

35

Бонго Бонго

преди 9 месеца

Ляв кандидат е Евгени Минчев или Васко кеца

34

Манолова за Радев

преди 9 месеца

"Засилването на атаките срещу президента Радев е по две причини. Първо, защото той остана единствената пречка пред управляващите за да включат пряко България във войната в Украйна, и второ - защото след като ПП-ДБ направиха сглобката с ГЕРБ и ДПС им е нужен друг враг за да обединяват редиците на поддръжниците си преди местните избори". Много точно казано.

33

Какво следва

преди 9 месеца

До Дедо: Ще излязат ли сега пак младите и красивите поддръжници на ПП-ДБ да протестират срещу управлението на ГЕРБ в Сифия (а и във Варна). Труден въпрос.

32

Точен

преди 9 месеца

Ангел Найденов, "спътникът" на Майчето е най-отявленият НОТОвец. Как се спогаждат двамата в къщата си, защото най-десният Найденов ще гласува против човека на Манолова?

31

Дедо

преди 9 месеца

Табелата и на офиса във Варна, Изправи се.бг е силно избеляла и захабена . Създава усещане ,за нещо старо ,отминало и забравено.Тя за външния вид на офиса си не полага грижи, а очаква да се грижи за цяла София.

30

Малко за политика

преди 9 месеца

Във всеки град, село и паланка се е наместил по един гербаджийски далавераджия с шуробаджанашката си дружинка и ще се бори за оцеляване. Моделът ГЕРБ изобщо не си е отишъл. Въпроса сега е, кой е опозиция и кой го крепи.

29

Кой какъв е

преди 9 месеца

Гербаджийските калинки сложиха украинското знаме на сградата на Софийска община и даже се гордееха с поставянето му. Само от това можете да разберете колко им е пипето и на кого служат.