19

Анонимен

преди 9 месеца

По принцип дефибрилация се прави на човек без сърдечна дейност, ако е имало такъв апарат - можело е да го върнат човека, по-умрял няма как да стане.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Ако наистина е нямало дефибрилатор и ако има софийска градска прокуратура началникът на летището и още двама трима началници ще станат по известни от Иванчева и Петрова със своя рев от затвора

17

дефибрилатор

преди 9 месеца

у аптеката 14,20 са си . ходи купи и после у самолету . хиликоптера не го пускат за турецкия кипарец . скъпо на летището

16

Ванката

преди 9 месеца

Амато във всички линейки още няма дефибрилатори.... Отделно, че необучен човек може да убие някой с дефибрилация, де.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Бог да прости човека!

14

Анонимен

преди 9 месеца

До SDI - Ами пак е държавата това и онова, защотого разрешава. Летищет не е частно. Аз продължавам да не разбирам, защо от ЕС изискват ВСИЧКО да се отдава на концесия. Разбирам, да демократизират летищата - демек и аз да могаа ада ис направя, ама трябва да иам някой, да налага стандарт и да не е обързано с едни големи печалби, че там вървят и големи подкупи.

13

Анонимен

преди 9 месеца

"никой от служителите не е имал представа къде са дефибрилаторите, то нали и без това не знаят как действат" --- Най-вероятно дефибрилаторите са били заключени в сейф, за да не бъдат откраднати.

12

SDI

преди 9 месеца

Нали дадоха летището на концесия на някакви испанци, ако не се лъжа. Направи го Борисов в последния ден докато беше министър председател, като всичко мина тихомълком. След това заради COVID 19 опростиха на концесионера таксите за 10 години напред. Нищо не са направили, дори тоалетните, а прибират печалбата. После държавата това и онова.

11

..........

преди 9 месеца

В тази държава трябва да ни плащат, че живеем, а не обратното. Шансът да умреш, заради корупцията и незаинтересоваността е огромен.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Явно точно в този момент климатичната инсталация е била спряна за подръжка,дежурният лекар е бил на 15 мин.почивка за кафе в Овча купел,и никой от служителите не е имал представа къде са дефибрилаторите то нали и без това не знаят как действат.Поредният абсурд.

9

Промяна след промяна

преди 9 месеца

Българска работа. Нито климатици работят, нито нищо. Варвари си бяхме преди 1989г , а все още и днес малко сме напреднали-няколко метра...

8

.......

преди 9 месеца

Само да кажа, че във Виена има дефибрилатори по улиците, като телефонни кабинки. Иначе сме първи европейци и евроатлантици. закривай

7

Анонимен

преди 9 месеца

Ами те твърдят, че имат медицински екип, ама кво е правил тоя екип през това време, не се уточнява.

6

Ужас

преди 9 месеца

Как може да няма здравен пункт с лекар на летището?!

5

Една жена е

преди 9 месеца

Починала на летище София при връщане от Испания и няма дефибрилатор в абуригени като ни летище Тито рекъл пък на линейката са и трябвали поне едни 10-15 часа да пристигне чааак от София!Пребейска мизерия!!!Заддунайски срам!!!

4

Анонимен

преди 9 месеца

Може да са имАли 3 дефибрилатора, ама да са си ги пазили да не се хабят. Също както сега измислиха, че мед. хеликоптерите няма да ги ползват за планинско спасяване, а ше си ги пазят да им стоят новички. Така като някой е беден и е немал дълго време, после като си купи нещо го пази да му е новичко.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Ми българска Спешна помощ... Кво повече да се каже.

2

Анонимен

преди 9 месеца

То да разполагаш с 3 дефибрилатора в някой далечен офис полза няма. Такива се държат в кабинет в залите с най-голяма концентрация на хора и лесно достъпни. А за климатика няма да говорим. Пестенето на пари е винаги за сметка на клиента било то заради ток или за ремонт.

1

НиковаПовечеСДС-Чума

преди 9 месеца

То България отдавна няма сърдечна дейност, та какво да кажем за хората по летищата!?