17

Анономен

преди 10 месеца

Мда, новия КОВИД. Ама тук се хабите напразно - имаме около 5 % ваксъри, всички останали са с акъла си и няма как да се излъжат, че 35 градуса през лятото е апокалипсис, който изисква ограничения! Пробвайте пак, ама с логика - ако имате такава.

16

Гошо

преди 10 месеца

До Опа нови мерки?11--- не, муска не ,но брашнени червеи може

15

SS

преди 10 месеца

Най страшно ще бъде когато тръгнат климатичните мигранти и борбата за прясна вода за пиене

14

SS

преди 10 месеца

Казват ,че до 2030 год.през топлите месеци,ще се работи само нощем поради екстремните температури през деня . Климатичните промени са факт . И за това е виновна индустрията на химическа,металодобивна,нефтопреработвателна нефтодобивна,оръжейна и милиардите автомобили .Не кравите,

13

Анонимен

преди 10 месеца

Вицепрезидентът на САЩ Камала Харис, говорейки пред студенти в щата Мериленд, точно този, където се намира скандалната военна лаборатория Форт Детрик, с която мнозина свързват избухване на непонятна болест, много подобна на Ковид, още преди началото на епидемията, се "обърка". Ето какво каза тя:Ако инвестираме в чисти енергийни източници, в електрически транспорт и ако намалим населението, тогава повече от нашите деца ще дишат чист въздух и ще пият чиста вода.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Искахте капитализъм? Затова и въздуха ще си плащате. Суровините свършват, вие сте много, а вече роботи заместват работната ръка. Ще си плащате докато се отървават от вас.

11

Опа нови мерки?

преди 10 месеца

Пръднах без да искам. Ще ми бъде ли забранено да *** навън или ще мога само вкъщи? Мусака може ли да си сготвя или само скакалци мога да папам? Навън само с ветрогенератор в г ъ з а и фотоволтаик на челото, нали?

10

Анонимен

преди 10 месеца

По колко статийки на ден да чакаме за новия ковид, наречен КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ? Ограничения за хората откога се предвиждат?

9

трябва ли?

преди 10 месеца

Трябва ли да преживяваме за крадците от острова ограбили 2/3 от света?

8

Анонимен

преди 10 месеца

Когато инвестираме в чиста енергия и електрически превозни средства и намалим населението, повече от нашите деца могат да дишат чист въздух и да пият чиста вода, каза Харис в реч пред публика в държавния университет Копин в Балтимор под възторжени аплодисменти.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Каква ли глупост ще измислят в стила на ковид мерките? Сертификат "пазител на климата" който да ти дава право да излизаш навън?

6

Анонимен

преди 10 месеца

"Националната програма за адаптация, която предстои да бъде официално публикувана от Министерството на околната среда, определя опасността от прегряване на сградите като ключов приоритет" - това е ключово в новата схема за неописуемо ограбване на собствениците на имоти? Идва и в Европа! Първо всеки ще трябва да даде голяма сума на фирма за издаване на "Паспорт за енергийна ефективност" на сградата - после в зависимост от енергийната ефективност, ще има таксуване, ограничения и забрани!

5

Анонимен

преди 10 месеца

То Обединеното кралство било крайно неподготвено за въздействието на изменението на климата върху водата, енергетиката и други сектори, а българското правителство още дори не е започнало да мисли за това.

4

Анонимен

преди 10 месеца

"В доклада се отбелязва, че е имало близо 3000 излишни смъртни случаи сред хората над 65 години." - сега пак да сложат всички ни в локдаон, за да спасяваме? Като ковида? Ако не може да преживееш лятото, понеже е топло, вероятно нямаше да преживееш и зимата, понеже е студено! Понякога човек просто стига края на силите си! И най-малкото нещо е достатъчно да го повали!

3

Анонимен

преди 10 месеца

Дай боже британските учени скоро да се включат с вицове по темата! :D

2

ЦИРК ПРОМЯНА КЛИМАТА

преди 10 месеца

"правителството планира да предприеме, за да сведе до минимум икономическите разходи и човешките загуби" АЙДЕ ЗАДАВА СЕ НОВОТО! Новите "мерки"! Пак ще "спасяват" като ограничават, забраняват, съсипват животи, бизнеси, икономики! Пак ще махат пейки в парка, за да "п азят" от клематичнипромени! Може би ще има задължителни "маски" пак, този път -улавящи смъртоносния СО2, който мислехме че храни растенията и дава живот на всичко живо, а той бил "ужасна заплаха"

1

Анонимен

преди 10 месеца

"В доклада се отбелязва, че е имало близо 3000 излишни смъртни случаи сред хората над 65 години." - Защо излишни е в кавички?