33

Анонимен

преди 9 месеца

Стига с тоя Левски, че ми писна!

32

Анонимен

преди 9 месеца

Американското посолство ни поздрави в Туитър с рождението на Левски и написаха, че той е герой, далеч надхвърлящ границите на страната и времето си и наследството му е безсмъртно. А Митрофанова каза ли нещо за него?! Не!

31

българина днес

преди 9 месеца

Окупиран и свободен аапаахаах

30

С КВО

преди 9 месеца

С ПОКЛОН КОЛОНИАЛЕН КЪМ САЩ ЛИ????

29

Анонимен

преди 9 месеца

Светла ти памет, Апостоле.

28

Левски

преди 9 месеца

Срам ме е от Радев. Не съм военолюбец, а мир ще има когато турските нашественици напуснат България, а не когато българите спрат да се борят за свободата си. Радев е позор.

27

Кънчо

преди 9 месеца

Чета коментарите и за пореден път се убеждавам колко сбъркан народ сме. Наистина си заслужаваме съдбата, даже съдбата е прекалено милостива към нас при наличието на толкова де.б.или дето не зачитат нищо и нищо свято няма за тях. Изхождат се за всичко и всеки... срам е да четеш такива коментари под стратия за най-светлия българин...

26

Анонимен

преди 9 месеца

Чуждестранните шпиони пак са се изказали против Левски както всеки път.

25

Георги Илиев Митев

преди 9 месеца

Днес празнуват " хубавиците и хубавиците " , изкукуригалите и замесените старци в престъпните схеми и практики, на банките и банковите служители, както и техните " помагачи " от ромски произход живеещи в град Левски и околните му села . Славата им се носи на всякъде по света .

24

факт

преди 9 месеца

всяка държава си измисля герои но ние прекаляваме ! на времето учехме как хъшовете в кръчмите в Румъния решавали бъдещето на България , което само по себе си е смешно .

23

Д@КастрирамеПаситто

преди 9 месеца

Ако можеше да възкръсне и да види до къде ни докара СДС-Чумата, със сигурност Апостолът на Свободата би се върнал отново в небитието.Но се питам - дали Апостолът би изпразнил едно шишане в кратуната на безпродника-българомразец Сулюйман Паситто?

22

Анонимен

преди 9 месеца

Ако след 2000 години някой историк реши да изследва ТБД, която отдавна е археологическа забележителност, ще се натъкне на един факт.В нея не се говорело за нищо друго освен за Левски.

21

Германец

преди 9 месеца

"Не съм сигурен, че са били изтощени всички дипломатически средства за постигане на мир. Васил Кунчев е държал да продължава с терористичната си дейност, от което е страдало мирното население." -- Румен Рубльов, вероятно.

20

Дондуков е под

преди 9 месеца

Обсада от евроатлантически НАТОвски войски а Диктаторът Радеффф Лукашенко се крие в Бункеро.Самолетите кражът!

19

Антикомунистка София

преди 9 месеца

До 26 Ами руz ките комунистически сфине мисля аз!

18

Анонимен

преди 9 месеца

До 22 Кой е бил тиранина? Защото тогава българите са били свободен народ с вяра и собственост. Българите са можели тогава да отидат и да учат във Франция в Сорбоната. От 9.09.1944 г. Българите са нямали право на собственост, вяра и са били разстрелвани на границата. Че казвате кой в случая е тиранина? Дали Османската Империя или руския вмирисан ботуш. Вие как смятате?

17

Левски мрази Рушия

преди 9 месеца

И руските хомосексуалисти като Иванчо ходжи Панчович и Граф Игнатиев про дядото на Радев

16

Демократ

преди 9 месеца

Да се кръсти летище София Васил Ревски ако те Метеорит да го удари и тия които са против дано!

15

Анонимен

преди 9 месеца

Истински български патриот, който е няма нищо общо с Русия.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Левски е бил военилюбец и е желал войната, защото се е борил срещу тиранина и е организирал незаконни революционни комитети. Радев е позор.