11

Анонимен

преди 10 месеца

Та нали властите са независими една от друга и няма кой да им пречи да си гледат задължения,а правата са известни независимост и не преповтаряне на дейностите за изпълнение не само м/у тях,но и в самите тях,които са описани в главните документи от Конституция,основни закони,подзаконови актове,административни закони до разделение на задълженията и правата,отговорност на длъжностите с оценки при изпълнение с атестационни изисквания и разпореждания относно икономически структури,показатели финанси.

10

слушател

преди 10 месеца

Не спряха да разправят стари, изтъркани и безсмислени вицове.

9

Майора

преди 10 месеца

Жалко , правосъдният министър даиска независимост *** съдийската колегия! Та нали спред Конституцията отделните власти са независими?

8

Анонимен

преди 10 месеца

Кои са тези, които явно държат на зависимостта на съдиите?

7

Георги Илиев Митев

преди 10 месеца

В държавата където са на власт новоизлюпените алхимик или изкукуригал старец , " девойка " , която е разтворила краката си или джендуромислеща мома е логично да има в противоречие на съществуваща държава такова изискване или такъв призив . Изборът е ваш уважаеми български избиратели .

6

Анонимен

преди 10 месеца

Махнете плъхчето Борислаф Сарафов за да се изчисти прокуратурата!!

5

Анонимен

преди 10 месеца

Heзaвиcимa и oт Пocoлcтвoтo ли? Xи-xи...

4

Анонимен

преди 10 месеца

Що не им проверите парите? Толкова ли са недосегаеми? Или пак искат разрушителна революция?

3

Независимост?

преди 10 месеца

От пачките под масата ли? Ами че те изкупиха, Халкидики, Италия, Испания, Лазурния бряг колко по-независими от това? Никой не пита откъде забогатяха!

2

Анонимен

преди 10 месеца

Нещо много Им изби по Челата на " Управляващите" тази " Съдебна реформа"??? А?-:(( ВСС постъпи както е според Закона в РБ,след Падане на позицията Глав прокурор! Какво Усетихме обаче Българските граждани!-:( Рестарт към " нова опция",Такава каквато Им се иска на " Управляващите" в момента! Та ще е " Грехота" да Не попитам! Този " Политически министър на Правосъдието" " Пионка на партиите Откраднали властта в България,чрез Политически Преврат ли е? Щото като гледам,Не е Реален " Министър"!!!!!!

1

Анонимен

преди 10 месеца

съдийската колегия не е ли в Съдебната система която по конституция е независима Какви са тези тъпни?