40

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен,к.39 ГЕРБ да издигне жена за кмет на София? Тогава изберете бившия генерал-лейтенант от МВР, банкянския Пожарникар Бойко Борисов! Той е болен на тема високи постове ! Направо се задушава като депутат в НС, жадува за власт и да заповяда на колкото се може повече хора! Дайте му почти двумилионна София и той ще бъде очарован.

39

Анонимен

преди 10 месеца

Няма нужда от предварителни избори. Привържениците на ДБ са така зле настроени към внука на генерал-лейтенантите от КДС, че за него ще гласуват само един файтон хора начело с генералчето Атанасов.

38

Анонимен

преди 10 месеца

Пocoлcтвoтo Пpизoвaвa...

37

Анонимен

преди 10 месеца

Трябва Герб да следва традицията и да издигне жена за кмет на София. Има достатъчно възможности!

36

Влади

преди 10 месеца

ГЕРБ направо да подкрепи Лилков, а не да издига неизбираеми Цецки; Анастасовци или Жорковци и ще се приключи с розово-червената кандидатура!

35

В случая с *Телерик*

преди 10 месеца

Терзиев и компания действат по комунистически. От всекиго според способностите (от труда на Ай-Ти топ-специалисти се взе максимумът, за да бъде създадена "Телерик"), всекиму според потребностите (на чедата на старите активни борци - милионите, изработени от можещи и знаещи специалисти, а на въпросните специалисти - cpeдeн npъcт, защото истинският топ-специалист-висшист е онзи слой от интелигенцията, който винаги трябва да бъде гладен, зависим и унизен. В противен случай ще ти вземе властта).

34

До Добре №3

преди 10 месеца

Защо пък "Младост"-ите да са за Терзиев? Специалистчето по бизнес-администрация за какво е учило? Който ще какъвто ще бизнес да прави, то да му е административно шефче! И вече даде страхотен пример за себе си. Ай-Ти специалисти създадоха "Телерик", а Терзиев и групичката около него продадоха компанията за много милиони, които сложиха в джоба си и изхвърлиха на улицата без обезщетения ай-ти специалистите, създали тази прескъпа компания.

33

Чорапчик зелёный

преди 10 месеца

Когато градската десница сама реши да си издърпа чергата под краката, нищо не мож я спре! Сектанти сър! По точно костовисти!

32

Анонимен

преди 10 месеца

Както Ж. Желев и П. Стоянов преди време ли?

31

Додо

преди 10 месеца

По добре Вили Лилков.Поне за него няма инфо за влъзка с ДС или БКП в миналото.

30

Додо

преди 10 месеца

По- добре Вили Лилков.Поне нищо не се знае за връзки с ДС или БКП в миналото.

29

Евала

преди 10 месеца

Абе, я да си изберат Д.Иванчева. Тя ще им ходи на имиджа, тъкмо е боркиня с корупцията, макар и с пооцапани пръсти и не само те. Майка-героиня, светъл образ на всичко честно и прогресивно в партията на революционерите-променкаджии! За зам. да сложат Б.Рашков още една свята и одухотворена личност!

28

Анонимен

преди 10 месеца

Печели Бонев.

27

В.

преди 10 месеца

Предлагам да видим кой ще нареди по-добре жълтите павета!

26

Давайте

преди 10 месеца

баща му Александър Терзиев е бил офицер от Първо главно управление на ДС, че дядо му Васил Терзиев, на когото е кръстен, е бил партизанин, а после - генерал от Държавна сигурност и дългогодишен началник на нейното Трето управление (военно контраразузнаване), че чичо му Павел Терзиев е офицер от VI управление на ДС, че братът на дядо му - Тодор Терзиев, е началник на IV управление на ДС (научно-техническо направление).

25

Анонимен

преди 10 месеца

Престъпник!

24

Герб /дб

преди 10 месеца

Сега се чудя кой е по голям демократ - баце с партиина книжка от - бкп или атанасов сьщо член на бкпМоля някой да отговори

23

Хаха ха

преди 10 месеца

А коя е демократичната общност Питам за да се ориентирам

22

Ха ха ха.

преди 10 месеца

Какво дясно бе,това пичлименце е наследник на комунист от Държавна сигурност!!! Това е гавра с десните хора,Държавна сигурност пак управлява!!!!

21

Демокр общност

преди 10 месеца

Колко забавно звучи - демократичната общност сьздадена от червените олигарси за разпределяне на дьржавните блага с изявени членове като - петър берон - бкп , жельо желев бкп , атанас атанасов - бкп , евгени бакьрджиев - бкп , иван костов - бкпАбе вие за какви ни имате