75

В.

преди 9 месеца

За да излезе на борсата, Банката трябва да е депозирала злато. Не съм сигурен дали БРИГС не направиха своя борса, или това е една от причините да няма санкции в тази област. Лондонската борса си има складове. Дори и в Амстердам

74

Ха ха ха

преди 9 месеца

До В. 65. Ти ми дай злато, аз ще ти дам разписка.

73

Анонимен

преди 9 месеца

СССР пазел златото ни от ядрена Бомба????? Смях .... и замина за Москава ... Бравоо и я позлатихме....

72

Анонимен

преди 9 месеца

Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол с Танка? Беше млад, но се държеше мъжки, заради семейството ми с в.ъ.ш.к.и... Взе на мама Златните Пендари и дори галoшите ми стаpи. Помниш ли как кушаше картошки? После си пpеспал с кака Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гpъмнал тaте в глaвата. Длъжен бях да те обичам, Ваня, даже кръстих дъщеря си Маня. Залъка си давахме насила на Русия - тази дива сила. После цели девет петилетки грaбихте Уран и Руди редки!

71

Анонимен

преди 9 месеца

Златните ни резерви се съхраняват в обединеното кралство. Защо не си ги върнем у нас. Отговора е ясен - няма да ни ги дадат. Всяка година повече от 5 тона злато, добито от рудниците в Челопеч , пътува за Канада. Концесията за рудника е 200 хил. долара на година. всеки може да направи сметката за 30 години колко злато е изнесено но България.

70

Анонимен

преди 9 месеца

Руската милиция и инструктори във войската на Източна Румелия позволяват един файтон хора да обявят Съединението. По договор е съществувала е и Турска милиция.

69

Анонимен

преди 9 месеца

Факт! През 1962г. 22 тона злато отиват на съхранение в Русия и там остават и до днес. Къде е братството и приятелството? С какво сме заслужили това отношение на Русия?... нападали ли сме ги? земя ли сме им взели или пък нещо друго??? Кажете мои родственици - Българи! Ако все още има останали Българи де? Кажете, къде видяхме някакво добро от нашите приятели - Московци?

68

Анонимен

преди 9 месеца

Факт! Русия обявява война на Турция и в резултзт се подписва Санстефанското споразумение, според което България остава под властта на султана до 1908г. България е задължена да плати 32500 кг. злато на Русия и да изхранва 50,000 души руска армия, докато плаща и данък на султана!!!

67

В.

преди 9 месеца

Наскоро в склад на Лондонската борса откриха камъчета вместо слитъци Никел. Имаше и скандал за милиарди за липси на Никел.

66

Анонимен

преди 9 месеца

От хилядолетия Банките на Българите са били Златните Пендари на Гърдите на техните Съпруги и никой, ама никой не можеше да докосне твойта Банка, понеже ще има... Бум, Бум, Бум! Народа беше Богат! След идването на колхозите - ТКЗСто по нашите земи по времето на соца, народа остана без земя, но и без собствени Банки - Златни Пендари на шиите на своите Съпруги! Настъпиха времена на Бангстери - Гангстери и златото замина за СССР, сега къде ли не, но само не Банки - Пендари по гърдите на Съпругите!

65

Петров

преди 9 месеца

Така е, Герб и П П биха откраднали резерва, а Възраждане биха увеличили го увеличили. А като национализират златодобива както си му е реда всяка година ше раздават на *** по кило злато.

64

Анонимен

преди 9 месеца

и на пп-дб и герб-сдс им текат лигите за да ограбят златния резерв на България..

63

Петров

преди 9 месеца

До тоя дето се оплаква, че нямало да види и грам от златото. *** в Русия там през седмица минават да раздават злато по къщитеКъде ви копат бе?!?

62

Анонимен

преди 9 месеца

Ако беше купила злато вместо Ф16, сега България щеше да е вързала бюджети без дефицит!!

61

В.

преди 9 месеца

Златото е в Лондон защото Борсата е в Лондон. Складът дава разписки за отговорно пазене. Отговаря склададжия, който може и да е гастарбайтер. Ако желае, правителството може да си купи Злато и да го добави към съществуващото!

60

Анонимен

преди 9 месеца

В Южна Корея са пуснали автомати, които продават малки кюлчета злато, Много ги купували младежите. Наистина.

59

Анонимен

преди 9 месеца

И къде са? Защото Франция и Австрия например вече са си ги изтеглили от Лондон. Защо въобще трябва да се съхранява някъде си? И то при най-големия крадец. Те печелят от такси и нарияат това БВП> Великобританя открадма злато *** Венецуела, на Либия съесм наскоро и , който мисли, действа

58

Анонимен

преди 9 месеца

Тези резерви няма да ги видим, те са в Англия. Също както не видяхме и предните, който бяха между 20 и 26 тона и си останаха в Москва. Няма смисъл да се караме, ние сме васална държава, сега на САЩ, преди на СССР. Това са реалностите. Едните не харесват новия ни господар, другите не харесват стария ни господар. А те си гледат техните интереси и за нашите отдавна никой не се грижи.

57

И не са в България

преди 9 месеца

а в Англия. И дори да си ги поискаме няма за ни ги дадат. А ако нещо не слушаме могат и да ни ги отнемат. Толкова за тия резерви.

56

Тва преди или след

преди 9 месеца

концесията на Дънди Прешъс? И никой не знае колко злато изнасят тия от нас в момента.