55

Анонимен

преди 9 месеца

НА ТИЯ ДВЕТЕ ПАРТИИ СЕГА ИСТИНСКИЯТ ИМ ВРАГ Е БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД...

54

Анонимен

преди 9 месеца

КОГАТО ЧОВЕК Е НАСЛЕДНИК НА ТОТАЛИТАРНИЯ РЕЖИМ НА ЦАР БОРИС И НА КОМУНИСТИЧЕСКИ ФУНКЦИОНЕРИ - ЛЕВЧЕВЦИ, ДАЙНОВЦИ, НЯМА КАК ДА Е ЛИБЕРАЛ НЕ Е ЛИБЕРАЛ А ЛЪЖЕЦ И ИЗМАМНИК ПОД ЛИБЕРАЛНА ИДЕОЛОГИЯ.

53

Жеко

преди 9 месеца

До Анонименлекооо с фантасмагориите, на ПП никой не им пречеше да започнат с изчегъртването като в предишните 2 НС-та имаше достатъчно партии да се включат. Защо не стана изчегъртването щото ПП, ДБ и другите "демокрашъни" имат икономически интереси. Никой от тях не е дошъл в НС без да има ремарке пример ПП финансирана от една финансова пирамида, ДБ са същите те имат зад гърба си енергийни фирми и за това Беляне им пречеше. Хората разбраха че си имат господари

52

Попов

преди 9 месеца

Само Гъзззраждане!!! Копейкин вече е обърнал всичките си спестявания в рубли за да се спаси от пагубното влияние на еврото!Браво, Копейкин, ти го можеш най добре! 😄😄😄😄

51

ББ

преди 9 месеца

много по...руски,животите ни отдадени на...противници...на врагове?примитивно!!!на Щастие,Доверие,Почттеност,Просперитет...или нямаме шанс!!!освен ако САЩ и Свободният не решат да ни...дадат Нов!Бог да пази САЩ и Свободният!!!

50

Точен

преди 9 месеца

Единствената българдса партия е Възраждане. Радев наистина е патриот, но не е на равнището на Костадинов.

49

Митев

преди 9 месеца

И този "експерт" не е разбрал, че Радев защитава руските интереси ?! Да му имам "експертизата"! Трябва за такива да се учреди награда " Златен ибрик"!!!

48

Кви 5 лева

преди 9 месеца

Къв противник, кви пет лева - тия са на системи сега, а на следващи избори са история, стига да не позволим на посолството пак да направи ала-бала с броенето на гласовете.

47

Анонимен

преди 9 месеца

Още по времето на соца Радой Ралин попита! "Докога в страната ни бащина, ще вилнее такава простащина? - Радой Ралин.... Отговор днешен от гроба на Радой Ралин: - "Докато се окаже веке, че нема кой да рани Ромите безброй в Чалга Народното Събрания!"

46

Анонимен

преди 9 месеца

Противника е ясен, твоят началник Раде и неговите началници в москва.

45

Анонимен

преди 9 месеца

Радев докара шарлатаните, сега му помпят рейтига, като шарлатаните избягат, той да ги замени с нови шарлатани

44

До Тоти, малка

преди 9 месеца

корекция - никой от онези 240 в НС.

43

toti

преди 9 месеца

То в тая държава откак се разбра че има социолози ,политолози и полиглоти всичко тръгна наопаки и така обърках и без туй заблудения Българин,че да се чуди на кой поп да се моли!!! Разделяне,противопставяне,злоба,неприязим и какво се сетите се насажда от една и др.политическа сила и СЕГА И ПРЕЗИДЕНТА само и само да привлекат гласове към себе си,а ДЪРЖАВАТА ВЪЛЦИ Я ЯЛИ !!! НО НА РОЖЕН СЕ ВИДЯ -,,НИКОЙ НЕ НИ ТРЯБВА ;;!!!

42

Анонимен

преди 9 месеца

До 36, за всички е видно че Възраждане и ИТН иргаеха с Борисов и Пеевски, при тази ситуация няма как да стане изчегъртване! Иначе трябваше да се направи коалиция ПП - Възраждане - БСП и да се смени изцяло стария модел! Даже го предлагах няколко пъти на мои познати - членове на Възраждане! Доколкото разбрах Костадинов не искал и да чуе

41

Анонимен

преди 9 месеца

Е тъй де! Трябва да има враг, бездействието да не личи! Освен това, идват местни избори, не е време за действия, а само за хвалби и надцакване с лъжи.

40

Анонимен

преди 9 месеца

До смях, не се прави на интересен бе - отвсякъде ти личи че си копейка с петолъчка на челото, гласувал бил за ДБ... ХАХАХАХА

39

Друг смех

преди 9 месеца

Аз пък досега не съм гласувал за ПП и ДБ, но докато пичкин е на власт в кремъл, ще гласувам за тях.

38

смях

преди 9 месеца

като отровен избирател на ДБ , заявявм, че никога повече няма да гласувам за тях. Добре излъгахте ме и ми се изплюхте брутално в лицето. Аз нямам нужда от вас като мои представители. М/у другото вижте си резултатите, не съм само аз.

37

ПУТИН ВТОРИ..??

преди 9 месеца

НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ В СРЕДАТА.... ФАШИСТИТЕ В ЧВРВЕНО СА КРАЙНИ ЕКСТРЕМИСТИ И ТЕРОРИСТИ....

36

........

преди 9 месеца

До 26Ти виждал ли си рейтинга( одобрението) на Радев ? 2 x повече от на Боко, за Кирчо да не говоримСъбуждането от съня ви ще бъде неприятно.