12

Анонимен

преди 9 месеца

Какви 2 години с е-билети? Електронните билети ги въведоха от 01.01.2023 год. и тогава премахнаха хартиените талони за 1 и 10 пътувания.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Тази новина е страхотна! А аз все още незнам как да си купя Ел билет, последните 10г не съм се качвал в автобус

10

Един Българин

преди 9 месеца

Фандъчица се грижи да сме здрави с липса на паркоместа и липса на вариант да пътуваш с градския. Така се стимулира ходенето пеша и карането на колело, но дали това искат жителите и гостите на града е съвсем друго особено сега в жегата!

9

Един Българин

преди 9 месеца

До До 1 Ако дядо му не живее близо до офис на ЦГМ трябва да пътува гратис до там. На 3км от нас НЯМА център и няма как да пътувам екологично освен с колело. С електронните билети ме лишиха от тази услуга, за която плащам не малко данъци! Като си купя в МПАС билет се оказа че "най-добрите" им четци не прочитат бар кода. Пътувал съм 3 пъти за откакто няма хартиени билети, а преди като беше 1лв билета се возех редовно. Ей това е "екология" и "добро" упраление на София с мазни лъжи!!!

8

В градския

преди 9 месеца

пътуват най-вече мургавели дето не са чували, че там се пътува с билет. Па камо ли да си показват банковите карти на контроли и автомати - тея карти са само за получаване на социала и тегленето му.

7

Анонимен

преди 9 месеца

"Най-добрите системи за разплащане в света влязоха в градския транспорт" и БДЖ и то.В Англия ти отказват паркинг или музей ако не платиш с карта.Началото на безкешовото общество.

6

Анонимен

преди 9 месеца

принтирането ги разорявало глупости претекст да премахнат кеша,нямаш карта,телефон,няма да се возиш.

5

До 1

преди 9 месеца

Или просто да си купи месечна карта за 10 лева, която се издава навсякъде и става за няколко минути

4

Анонимен

преди 9 месеца

И вътре в тоя градски транспорт жега, все едно си се натикал в пещ.

3

Rеее

преди 9 месеца

Додядо ти като пенсионер, няма ли намаление или безплатна карта за пътуване

2

Анонимен

преди 9 месеца

Банката събира такса и излиза двойно по-скъпо.

1

преди 9 месеца

Значи, дядо ми няма карта за СГТ , няма и дебитна карта. Ако иска да пътува трябва да си вземе билетче от шофьора с надбавка 25% от стойността на билета..