399

Пурко

преди 10 месеца

Факт е ,че Терзиев е комунистическо отроче и няма как да го промени .И още един факт -издигнат от най-големите демократи ,които иначе осъждат комунизма всеки ден !

398

pepe

преди 10 месеца

Другаря Радев като направи лява партия здраво стиснал се с диктотора Путин, ще видиш ти! Всички бесепари ще са за него а Разграждане ще изчезне и Митрофанова ще е външен министър!

397

Долна клика.

преди 10 месеца

До РУМЕН РАДЕВКойта върви срещу великото НАТО и светата Украйна, ще бъде оплют в този сайт. Опичайте си акъла! Сервилните подлизури ще ви нарекат тутакси безродник, безродница, каквото и да значи.

396

Долна клика.

преди 10 месеца

Освен да нищи родата си, този Терзиев каза ли нещо практично за София? Нещо извън жълтите павета, например, ремонт на бул. "Ал.Стамболийски"? Платното, релсите, островчетата? Дали господина и кликата му са минавали оттам?

395

Безсрамник!

преди 10 месеца

Човек, който заради кариерата си, за една дна седмица се отказа от баща си и други роднини, не ги познавал, не бил говорил с тях, та този човек нарича президента безродник? Що за безсрамие!

394

тези изказвания са

преди 10 месеца

да активиране на десните софиянци, но ще загуби от електората на Радев, който е против истинския му враг коминиста Борисов.

393

тя

преди 10 месеца

Васко, още с жълто по устата ,Радев е много висока топка за тебе !

392

Анонимен

преди 10 месеца

терзиев е истински безродник - като родителите си, убивали българи в най-мракобесните времена!

391

vbzbz

преди 10 месеца

Като бутони са, някой ги натиска

390

Анонимен

преди 10 месеца

Предполагам бизнесът му е старттирал с капитали свързани с руските интереси в България. Явно сега е модерно да се говори против Русия. В това няма нищо лошо, стига да не си започнал с техните пари.

389

Анонимен

преди 10 месеца

Една поговорка гласи, че зад всеки успял мъж стои една жена, а зад всеки успял български мъж, Държавна сигурност. Този кандидат кмет от кои е?

388

БЕЗРОДНИКА РАДЕВ

преди 10 месеца

ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

387

РУМЕН РАДЕВ

преди 10 месеца

Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ

386

Психoдясен комунизъм

преди 10 месеца

Последно психoдесните са против или за комунизма и ДС? Или при тях няма нищо постоянно и всичко е според моментните указания от посолствоТО?

385

така е

преди 10 месеца

Да се придържаме към фактите. А те са, че този недорасляк е син и внук на висши агенти на ДС. Освен това и фирмата му е захранена с парите на ДС, с комунистически пари. Освен това в кооперацията на баща му е имало клауза за издръжка и обучение децата на кооператорите. Значи е и учил с пари от куфарчетата на ДС. Но сега и той пръв демократ и либераст. Както по-долу имаше един коментар - все едно Караибрахим да обвини Манол, че е безродник.

384

ДА СЕ ПРИДЪРЖАМЕ

преди 10 месеца

КЪМ ФАКТИТЕ: РАДЕВ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ

383

ФАКТ

преди 10 месеца

РАДЕВ Е ПРЕДАТЕЛ

382

Анонимен

преди 10 месеца

"При прехвърлянето на дейността за софтуерни продукти на "КИМКООП ТРЕЙДИНГ" в новосъздавеното дружество "Телерик" се прехвърлят 39 служители, валутна сметка със 157 400 долара (256 410 левова равностойност), взимания от клиенти на стойност 159 157 лв., компютри, компютърни конфигурации и програмни продукти с балансова стойност 84 594 лв. (128 995 лв. покупна стойност)." - Та както се и предполагаше, първият милион на този е от ония куфарчета с пари на ДС.

381

ДРОГАРЕ РУСУФИЛИ

преди 10 месеца

ФАКТА ЧЕ РАДЕВ Е ПРЕДАТЕЛ СИ ОСТАВА

380

Анонимен

преди 10 месеца

На 13.07.2005 г. Софийският градски съд вписва в Регистъра на търговските дружества акционерно дружество "Телерик" АД. Дружеството е със Съвет на директорите Светозар Георгиев, Бойко Яръмов, Васил Терзиев, Христо Косев и Георги Георгиев (бащата на Светозар Георгиев)Чл. 1, ал. 3 от устава на "Телерик" гласи: "Телерик АД е дъщерно дружество по смисъла на чл. 277, ал. 3 от Търговския закон на "КИМКООП ТРЕЙДИНГ" ООД, гр. София, вписано в търговския регистър при СГС по ф.д. 4421/2001 г. и така част от "КИМКООП ГРУП".