26

Да ЗАЩОТО

преди 10 месеца

Безплатно генерира медиен боооклуук за сметка на медиите, които се помпат с много пари за да правят същото.

25

Мхм,

преди 10 месеца

създадоха го и сега им пречи :)

24

Я по леко

преди 10 месеца

Като гледам Гугъл преводача скоро няма да стане."Един гаща плява да яде нашто магаре!"

23

Анонимен

преди 10 месеца

РИОСВ може да вземат AI да има спами всеки ден че морето е чисто

22

Долния малоумник24

преди 10 месеца

А вие краворобите по ли сте добре, как е вашето AI, кво предполагаш а.

21

Кекъл

преди 10 месеца

Ко стана на мостчето на Крим? Гледам 20 км колона от оркки панически се изтеглят, а горките просто отишли мирно да си почиват на моренце. АХАХАХА няма такъв кеф!

20

Дейвид Айк

преди 10 месеца

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Наричани сме Траки от другите. А те "Траките" са се самонаричали одриси и серди и българи. Има и много писмени истичници за това. Даже има писменно доказателство, че Ахил е предвождал Българи в Троянската война. Има и писмено засвиделстване на народ беларги - най-старото население на Балканите. Именно ние Българите притежаваме Изкуствения Интелект в Себе си от ИзвънЗемните?!? Може ли някой да го докаже?

18

Анонимен

преди 10 месеца

"Ако някой говори истината - Бог вижда! И ако някой лъже - Бог вижда" - мъдро е изрекъл кан Пресиян. И Бог наистина вижда! Затова ни е дарил с благороден инат, мъжка държеливост, пословично трудолюбие и сърцато гостоприемство. Остава само ние сами да се дарим с повече любов към България, вяра в България, мисъл за България, памет за миналото и да вадим на показ по-често спомена за древната българска цивилизация, възхвалявана от чуждите, недооценена от близките и издигана високо от извънземните!

17

Анонимен

преди 10 месеца

Вчера ходейки по улицата видях тълпа от хора вървейки след двама, които си говореха чрез дyпeтaтa. Попитах един: - Какво става? Не виждаш ли? - вика той: "Изкуствен Интелект"?!?

16

Анонимен

преди 10 месеца

Знаем това, закон за запазване на ентропията. Скоро всичко ще е хаос ако го оставите активен.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Това не ми е интересно! Какво става с " Украинският Запек"??? С КонтраОфанзивата демек? Крият ли се Още УкроФашистите???

14

Анонимен

преди 10 месеца

Боклуууците са двукраките, които впрегат AI със свойте тъпппизми!

13

Самия сайт

преди 10 месеца

днес бг е бот и соросоидно нпо.

12

Нищо ново

преди 10 месеца

Фалшификатите на така наречения изкуствен "интелект" изобщо не могат да се сравняват с купищата глупотевини, с които хората задръстиха интернет за 25 години. И без това поне три четвърти от трафика са от "скрития" нет с нелегалните сделки, порнодивотиите и неспирния спам по електронните пощенски кутии. А като добавим и съчинените истории на незадоволени графомани или на организацийки, които с тях преценяват реакциите на тълпата, става съвсем плачевно. Изкуственяците още ни дишат прахоляка.

11

някой

преди 10 месеца

До: номер 10Да ти кажа, и аз напоследък използвам google translate в работата си. Много е станал добър машинния превод през последните години, признавам си.Но въпреки това го оглеждам и редактирам, защото се откриват глупави грешки.Полезен е, защото спестява много време монотонна работа в писане на повтарящи се думи.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Муахаха! Машинен превод от deepl, който е почти сигурно, че е пуснат без редакторът изобщо да го погледне! По-добре направо да дадат линк към сайта, откъдето са откраднали статията.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Остава ни само едно мМММЕЕСТИИИИИИИМММ

8

Анонимен

преди 10 месеца

Изкуствения интелект не притежава божията частица. Той няма инстинкт за самовъзпроизводство, състраданием, умиления и грижа за потомство. Точно по тези параграфи издиша и си проличава, че ако бъде създаден, то ще е само за контрол над човека.

7

Ученика

преди 10 месеца

Какво може да напише, нарисува или композира една безчувствена машина. Сбирка оттук-оттам, напаснато и поднесено въз основа на процентно съотношение дадено - взето! Вариации на 1 + 1=2...