53

Анонимен

преди 9 месеца

В тази държава комунизмът като манталитет никога няма да си отиде! Знаете ли какво е истинско езеро? Идете някъде в Алпите - френските или швейцарските. Това тук са блата и да ме бият няма да се къпя в тях, даже няма да стъпя в Рила!

52

Падаря

преди 9 месеца

Те се къпят чужденци и на другия ден след глобата си ходят ,планинските фишове от парка нямат връзка с базата данни на границата и напускат свободно без да я платят.Най добре да се сложат камери или нъдар със голяма сопа .

51

Пудкин

преди 9 месеца

Са ше ида си натопя муя, да ви се оправи екосистемата....

50

Анонимен

преди 9 месеца

Така бе и едно време по събранията - чуете ли някой да критикува Партията, отидете при кварталния. Нация от доносници.

49

Анонимен

преди 9 месеца

Плувах там няколко пъти ама за минута 2 . Единия път имаше лед в езерото. Направо болят костите на краката като влизаш. И си безкрайно щастлив като излезеш от езерото. Това беше преди 40 години. Явно много зле се е отразило на екосистемата. Сега там бъка от отвратителни индивиди звънящи на тел 112.

48

Джурналяга

преди 9 месеца

А ако видим хумангоиди да се къпят във вододайната зона на яз.Камчия-да се обаждаме ли?Прочее,варненци да чака вкусна вода...

47

Хюго Бос do 32 i 37

преди 9 месеца

Ще ти се да е рускиня, ама е от вашите, украинка. Такива са те вашите любимци - престъпници. Какви рускини тук? Единствените руско-говорящи у нас в момента са точно псевдобежанците- украинци, които с цялата си наглост писаха оплакване до ЕК да ни спират еврофндовете, щото сме искали да ги гоним от хотелите. Гнус!

46

Tенгри кан

преди 9 месеца

На укърите им е много горещо в България;))) То и на мене де, тия 39-40 градуса са си дива Африка, а мен, зимата не ме йеееве, никак;))) Дърва си имам, боли *** чепурата за вас с климатиците, един ракетен удар по АЕЦ "Козлодуй" и казвате "чао" на климатиците и да ва вида, тогава, разглезени гражданя;)))

45

До 28 напълно съглас

преди 9 месеца

И аз съм се опитвал да звъня, пълен потрес име презиме фалилия егн адрес абе викам цяло Дякояво гори запалило се беше от ЖП то ей по това време през ноща. преди 15 години.Ако искате гасете ако не .........

44

Анонимен

преди 9 месеца

Какъв е проблема да се къпя в езерата ?Защо да не се къпя ?Само тоя който е направил тея езера (господ) може да ми забранява да се къпя в тях .Където си искам - там се къпя !като си карам колата един час , бълвам с порядъци повече *** , от колкото като се изкъпя къде и да е .

43

хахаха

преди 9 месеца

Голям шум вдигат за един гьол на баира дето някакви украинци си натопили краката.

42

Анонимен

преди 9 месеца

Питам какво стана с наглите украинци,които въпреки преду преждението се изкъпаха в езерата?Разбира се спестихте истината да кажете,че са украинци говорещи на руски,а написахте руско говорящи за да мисли аудиторията,че са руснаци.Как нямате срам!

41

езеро

преди 9 месеца

между 17 и 23 часа е позволено. следвайте европейските директиви. никой копче не мой да ви каже. само не си перете дрехите там, запада северозапада и др. безсмислени

40

СРОЧНО

преди 9 месеца

много полезно за ЗДРАВЕТО..нАРКОМАНИТЕ НА ВЛАСТ ИМАТ ПРАВО ДА ЗАБРАНЯТ КЪПАНЕТО САМО АКТО ЕЗЕРАТА С Е ПОЛЗВАТ ЗА ПИЕНЕ..ДА СЕ ПРОВЕРИ СРОЧНО .АКО НЕ СЕ ПОЛЗВАТ ЗА ПИЕНЕ ДА СЕ ВЗЕМАТ НАРКО ПРОБИ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ЗАБРАНЯВАЩИ КЪПАНЕТО..АКО ЕЗЕРАТА С Е ПОЛЗВАТ ЗА ПИЕНЕ ДА СЕ ВНИМАВА.. няМА КАК КЪПАНЕТО НА ДОМАШНИ ХОРА ДА НАРУШАВА ЕКОСИСТЕМАТА ..

39

Падаря

преди 9 месеца

До АнонименАбе агент като званиш кажи координати каде е коня, ало на шосето има кон аре чао не става.

38

Фотографов

преди 9 месеца

И аз така видех 7 чехкини дибидюс голи ама само снимах без да заваня на 112 щото само се печаха без да влизат във водите

37

Роко2

преди 9 месеца

И кво за 2-3 часа ще дойдат викате от 112?

36

Анонимен

преди 9 месеца

И за какво да си хабя времето и минутите? Предния път нали се къпали някакви укри и глоби няма. Много добре са ги видяли и пак нищо.

35

анонимен

преди 9 месеца

Не , рускиня е !

34

Анонимен

преди 9 месеца

Изобщо не е рускиня, а украинка! Неудобно, нали?