24

Анонимен

преди 11 месеца

Ученикът е Марин, не Мартин.

23

Анонимен

преди 11 месеца

Американците не могат да вземат медали от олимпиадата по математика, те са ***, не са свикнали да работят. Ако американец спечели медал, значи е с индийски или китайски корени

22

Анонимен

преди 11 месеца

Руските ученици спечелиха 5 златни и един сребърен медал на Международната олимпиада по математика

21

Анонимен

преди 11 месеца

https://olimpiada.ru/news/26818 За руснаците не може да се пише добре

20

Юрдеков

преди 11 месеца

А рашнячетата ги учат как да умират геройски за притежателите на яхти и нямат време за такива глупости.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Рашките ги няма никъде. Преди използваха СССР като параван за това колко са неграмотни и си приписваха учени, ама ся няма мърдане и се вижда пред целия свят колко дебилллллна нация са

18

Георги Илиев Митев

преди 11 месеца

Поредното " дете на социализма " , което се вълнува от конкуренция и сметкаджийски истории . В науката няма място за слабоумието на българите .

17

До 4

преди 11 месеца

Ако случайно не знаеш, професията ти се нарича "кютиер". За мен работят двама такива, защото едва си взех изпитите по висша математика с тройки. Абсолютно си прав за "олимпийците". За нищо не стават и ги избягвам. Имах такъв навремето.

16

Дорби

преди 11 месеца

*** руска къде е?

15

Анонимен

преди 11 месеца

Гл.ас.Боев е прав: в ученическите отбори на САЩ основните участници са китайчета и индийчета. В един от сателитите на Бостън има т.нар. "индийско училище" чиито ученици в прогимназията са индийчета и китайчета. Още на тази възраст те се "специализират" в разширено обучение по математика. В друго градче-сателит децата от славянски произход се обучават доста разширено по математика от 5-членен екип от бивши университетски преподаватели . Обучението е сериозно с домашни в почивните дни по 50 задачи

14

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 13 : не можеш да налееш литър в чаша за шотче. Просто не си имал капацитета да осъзнаеш математиката.

13

Анонимен

преди 11 месеца

На мен грам не ми вървеше математиката в училище, опитвах се, давах всичко от себе си да решавам задачите, да ги разбера, ама не ставаше:)), па и един учител имахме:)), от всичко друго разбираше, *** не и от математика:)), ппц математиците са лоши педагози, обясняват задачите на себе си. Решава задача на дъската, реши си я за себе си, и после се чудиш откъде дойде това, откъде дойде онова, питаш го, казва ти, че си тъпппп, абе ужас. После децата били зле по математика

12

Анонимен

преди 11 месеца

Най-добри математици са китайците, индийците, японците, следват корейците, тайландци, Малайзия, Тайван. Което е учудващо, в последните десетина години много добре се изявяват вече млади хора от държави от Близкия Изток и от някои африкански държави. В създаването и анализа на СВЧ транзистори със Si-Ge база в началото на сегашния век с работна честота ft = 250 GHz автори бяха японци, но и африканецът Манку.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Когато Питагор открил теоремата си, в негова чест са принесли в жертва на боговете 200 бика. Оттогава всички гoBeдa мразят математиката :)

10

Американ

преди 11 месеца

До Мария: За 1 година пресен специалист няма как да събере милион и половина освен от тотото, даже и в Америка.

9

Мария

преди 11 месеца

В тези науки са парите! Аз имам познат, който пък учеше Статистика в Софийския университет. Беше му много трудно следването, ама успя да завърши. Намери си работа в една агенция, работи като актюер и анализатор на стохастични процеси, предвиждане, статистическо прогнозиране, много сложни работи, и в рамките на 1 година събра накуп пари и си купи къща в Драгалевци за 1 милион и 300 хиляди лева. Правете си сметка. Трудът се отплаща!

8

до 1

преди 11 месеца

Жестоко грешиш. Както 4 е написал, в технологичния сектор и по-специално софтуер за разни хазартни игри и оценка на риска, цифрите са много сносни.

7

Моят брат

преди 11 месеца

завърши математика във ФМИ. Изкривиха го от учене и като че ли малко мръдна в акъла. Занимава се с математически методи в икономиката, финансов анализатор е в една фирма, добри пари взима, около 10 хиляди лева на месец.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Математиката или я разбираш, или не е. Това не е предмет, който се зубри.

5

Анонимен

преди 11 месеца

Американския отбор е предимно от азиатци, иначе то си им личи колко са трудолюбиви и настоятелни азиатците а тук чалгата и еврогейщината ще затрие всичко!