121

...

преди 1 година

Стъпка две - започваме да горим гниги които не ни харесват

120

някой

преди 1 година

До: номер 124 (Кочо) Кои са тези, които пропагандирали били несъществуващ в природата пол???Няма такива, само в твоето болно въображение се намират изглежда.Половете са два - мъжки и женски.Това, че са свързани помежду си, имат много повече общо отколкото различно е друг въпрос, който ти явно не разбираш.

119

Гого

преди 1 година

Унгария трябва да бъде изгонена от цивилизования свят. Нека се приобщи към диваците от Сърбия и Русия.

118

Случаен минувач

преди 1 година

Така, така. Само така! Само с глоби ще разберат за какво става дума! Щом пропагандираш несъществуващия "трети пол" или джендър идеологии - глоба! Унгарците вярно са истински мъже и хора на място! Ей сега преди 2 седмици бях в Буда пеща. Голям ред навсякъде! Няма хранителни вериги - единствено Лидъл е успял да пробие, и то скоро, от 2021. Карат си хората с форинти, един форинт е половин стотинка, всичко струва стотици и хиляди, не им пука изобщо! Средна заплата - 1 млн. форинта (5 000 лв.)

117

Truman Capote

преди 1 година

До Да бе да : Знам че си пъхаш дилдо, но мога да го заместя и да те думкам, ***

116

Kowanari

преди 1 година

Не знам какво е съдържанието на книгата в Унгария,ама знам че най-четеният роман през последните 2-3 години е за хомо-връзка между комсомолец и пионерче.Ще излезе че в Русия свободата на словото е в пъти над това в Стара Европа.Само факти и нощо повече.

115

Да бе да

преди 1 година

До Truman Capote Аз на теб кво неясно ти казах ,пъхаи си квото си искаш където си искаш=въпрос на личен избер и 50 евра евтин избор ,но опиташ ли да прекрачиш границите на търпение ще има два камъка на канала или варианта мара общата и без това дължи дете на обществото дето я е изхранило,изучило ,обличало и тн.

114

Truman Capote

преди 1 година

До Да бе даВинаги на елементарните и изостанали народи все ЛГБТ им е проблема, а самите те са все още на много ниско интелектуално ниво. В това отношение - Ганьоландия успешно се съревновава с азиатска русия, кавказ и всички онези талибански държави.

113

Да бе да

преди 1 година

До Truman Capote Аиде сега ново дваисе,боли ме де ще си го слагаш .Но зарибяваики детето ми с нещо увредено с цел да се възползваш от неопитноста му -ти гарантира много лоши преживявания .

112

Truman Capote

преди 1 година

Хората без сексуален живот, комплексарите, копейките, радевците и путинистите все критикуват ЛГБТ, именно защото нямат сексуален живот а и доста от тях вътрешно са си скрити гейове.

111

Анонимен

преди 1 година

Книгата си е много хубава . Чел съм я в оригинал . Просто хората се обичат . Определено по-добре от колкото да се избиват .

110

Анонимен

преди 1 година

В наказателния кодекс е инкриминиран Развратът и развращаването на непълнолетни.Тези пособия книги,журнали да си ги продават в секс шоповете,които са за хора 18+.

109

До саудитеца

преди 1 година

Той и да отиде в Саудитска атрабия едва ли ще знае , че на там са на първо място по гей търсене в света в търсачките - гугъл и порнхъб не лъжат.

108

Марто

преди 1 година

А така , да живее чалгата - единственото успешно нещо във държавата.

107

Анонимен

преди 1 година

Идете в магазин Лили навсякъде по продуктите снимани жени които са се "награбили",гнусно ми става като жена,чуствам нещо насилствено, някой иска това да го гледаме.

106

до някой

преди 1 година

Значи излиза,че за да си проевропеец ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да си "ЗА" ***.астията,'която се налага през последните години и ако някой изрази мнение,че обича ценностите и живота на Европа,но не одобрява примерно книжки за любовта между 2-*** 12-13 г.момчета(което е чисто извращение и би трябвало да е наказумео по всякакви закони) автоматично го прави ПУТинист,АНТИ европеец и т.н.Не НИЕ,такива като тебе трябва да спрат да "убеждават" със собствени мнения,относно ***.стията нормално мислещите хора

105

някой

преди 1 година

До: номер 103 (БС) Ми ходи в Саудитска Арабия тогава като те кефят толкова саудитците! Да знаеш обаче че ако отидеш там със жена си тя ще ходи забулена задължително!Ако имаш жена де. Ако изобщо си падаш по жени де...

104

някой

преди 1 година

До: номер 104 (Нео) "За себе си съм убеден, че това е болест..."Именно: Убеден си за себе си. Не убеждавай другите!А не знам (ако наистина си проевропеец) дали това ще те успокои, но именно от ПП/ДБ приготвиха проекто-закон, съгласно който регистрираните като педофили да нямат право да бъдат наемани на работа свързана с деца, и изобщо да нямат контакти с деца!Какво ще кажеш? Коалицията срещу която най-много реват от "Възраждане" че защитавали ЛГБТ общността!

103

Анонимен

преди 1 година

ТРЯБВА И ЗАТВОР ДА ИМА! За книги със сексуално съдържание за деца! Браво на Унгария! Малко нормални държави останаха! Дръжте се!

102

Нео

преди 1 година

Аз съм проевропеец, но не на всяка цена! Пропагандирането на сексуалните извратености ми е дълбоко чуждо и отблъскващо. За себе си съм убеден, че това е болест и целта на пропагандаторите е основно легализирането на педофилията. Така се посяга директно върху бъдещето на човечеството!