250

Много пушат и

преди 10 месеца

нямат научаване

249

Ехаа

преди 10 месеца

До Bot USSR къде ги виждаш ботовете, ако са в зоната на задният ти двор..отивай на гинеколог.

248

Украйна терорист

преди 10 месеца

Украйна е държава-терорист, от избиването на 50 мирни демонстранти в Одеса на 2 май 2014 година до днес, дано Русия да я динацифицира скоро.

247

Bot USSR

преди 10 месеца

Само про-путински ботове виждам, що така?

246

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

Тука става дума за Специална Демонтажна Операция на незаконен строеж. Чебурашките да не подскачат, няма причина за безпокойство.

245

Анонимен

преди 10 месеца

Ей украинския бот не може да разбере,че не ми интресува Русия,а не харесваме украинците и колкото и да пише е все тая.

244

Анонимен

преди 10 месеца

Изчезвай украински бот щото някой щеше го отнесе .Намери си друга страна да просиш.

243

Анонимен

преди 10 месеца

А между там минаха се 10 години и днес всекий разумен българин, всеки патриот, който милее за бълг. Независимост и народност, като гледа какво вършат в България и навън руссите, иде да даде право на немците и ингилизите, да признае, че техните уверения са биле и прави и уместни... Едно време турците душаха бълг. Свобода и народност, днес същото дело искат да вършат нашите братя освободители. Едно време всяко зло за българете идеше от Ц-град, днес иде от Петербург..."(Стефан Стамболов, Дневник, 6 декември 1886 г., /71, 106-108/)

242

Анонимен

преди 10 месеца

До 265 Айде бе Резников още ли ще пишеш едни и същи глупости . Разкарай си кирливата Украйна.

241

Анонимен

преди 10 месеца

"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийс

240

Анонимен

преди 10 месеца

"Руското правителство, кое досега лъстеше нашите добродушни българи със сякакви лукави и лъжовни обещания, днес вече открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика към тях. То е наумило и труди се с всичките лукави и безчестни средства да разори и опустоши милото ни Отечество България и да уникакви нашата народност, самото нам скъпоценно и свято наследие!"(Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

239

Анонимен

преди 10 месеца

"Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския."(Захари Стоянов, из предисловието към брошурата на Г.С. Раковски "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1886 г.)

238

Анонимен

преди 10 месеца

"Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!"(Захари Стоянов, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

237

Анонимен

преди 10 месеца

"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

236

Анонимен

преди 10 месеца

"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

235

Анонимен

преди 10 месеца

Укопитеците нещо много здраво са се объркали,че някой се интересува от Русия.какво става в Русия си е работа на руснаците.

234

Анонимен

преди 10 месеца

От това руско блато новините са само взривове,убийства,атентати,затвори и прочие криминална хроника.

233

Анонимен

преди 10 месеца

РУСИЯ Е НОМЕР ЕДНО В ЕВРОПА ПО УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ! НОМЕР ЕДНО ПО БОЛНИ ОТ СПИН СРЕД НАСЕЛЕНИЕТО! НОМЕР ЕДНО ПО УБИЙСТВА!

232

Анонимен

преди 10 месеца

Русия ще си прибере и Одеса и Николаев,а зелето ще опъне една линия,за да забрави.

231

Анонимен

преди 10 месеца

До 255 А аз раздавам безплатно шутове на украинските нагледци да се изнасят от България щото тук не им е Украйната им.Ясно.