20

Анонимен

преди 9 месеца

75 хиляди обонговица са влезли в Италия до сега от началото на годината. Но се дрънка какви ли не щуротии.

19

НЯКОЙ

преди 9 месеца

не да го драскат а да му сложат бомба. това е символ на варварщината и бруталността. позор за италия че го държи

18

Мнение

преди 9 месеца

Германеца Асан!Него баща му Мумюн го е учил че не трябва да учи и чете,стига му да оди чат чат на жамия и имало един Алах и той бил Акбар,ама и него не го знае кой е,само е чувал!

17

Цветан Камелий :

преди 9 месеца

Моля,уточнявайте етноса и от кой точно пол е,когато говорите за "германец"...Не искаме да дискриминираме "германските" туристи,налЕ?

16

Анонимен

преди 9 месеца

Сталин трябваше да ги прочисти всичките немчуги. Но "Съюзниците" отидоха преди руснаците да ги довършат, за да спасят немчугите от заслуженото пълно и невъзвратимо прочистване. Не само отидоха, но и изнесоха сумати дойчовци по америките според заслугите. Това е най-долното от долните племена, което граби и у бива под претекст, че те трябвало да властват над всички останали и после остава на останалите народи да си възстановяват унищоженията. Тези, каращи немски коли, са мазохисти, плащачи.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Ами нормално, германците са си невъзпитани от много отдавна, още преди да поемат мигранти, с които сега се оправдават. И в морално отношение са си тотал щета. Какво да очакваш от такава нация.

14

Хм

преди 9 месеца

Взривявайте го този Колизеум и раздавайте/продавайте парчетата на желаещите. Всеки ден ще четем глупости за това демонско свърталище.

13

Анонимен

преди 9 месеца

В събота се прибрах от Италия. Колизеумът си е яко надраскан.Имаше си отвсякъде.Последното беше- Елени- 2012г.Гъркиня, според буквите. И то написано на поне 1,80м височина.Така че...всички пишат, но не всички ги хващат.

12

Анонимен

преди 9 месеца

този германец ще да е от т.нар. "острилки", потомък на т.нар. "острилки", живяли през соца, като нас! Всички такива са ментално повредени!

11

Гошо

преди 9 месеца

До Анонимен-7--Колко е наш не знам ,ама ако си ходил в Гиза по пирамидите ще видиш подписи на римските легионери Свиксът няма нос не защото е паднал от времето ,а защо артилерист он нополеонова армия е пробвал оръдието си

10

Анонимен

преди 9 месеца

Ееее тия пък да не видят нещо от нас. "Айде бе, Ханс - пиши "шванц" вече унд цурюкгеен". Ако си спомняте тоя български брадат виц. Явно и немците го имат.

9

Славен

преди 9 месеца

*** на какво ли не са готови за 3 минути слава!

8

Анонимен

преди 9 месеца

Да не се окаже някой българин пак, живееш в Германия

7

Анонимен

преди 9 месеца

Колкото и първия беше англичанин. Тая работа с драскането и с.ането по сградите си е наш патент и може само да се гордеем с това. Скоро Иван но този път от Германия ще се извинява за постъпката си, като разбере глобите разбира се

6

Анонимен

преди 9 месеца

До 4 Боклуциии предизвикващи само световни войни. Швабите започнаха и ПСВ и ВСВ. Няма да се изненадам ако започнат и ТСВ.

5

Немска му работа

преди 9 месеца

Хубава работа, ама немска.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Немският народ е много работлив и много умен! Затова Германия е в топ 5 най-мощните икономики в Света.

3

Itso

преди 9 месеца

Ще се окаже немец я от турски я от български произход. :-)))))

2

:-)

преди 9 месеца

Сега ще има ли обяснения как германците за нищо не стават? Как не са европейци? Че не са народ а м***а?

1

Батко

преди 9 месеца

Представям си немските медии - всички са в ступор. Всички говорят как са си такива и затова са загубили ВСВ.Публичен мега линч и самобичуване на цяла Германия.За да измият срама решават да сложат пилон с немското знаме - 400 метра и всичко се успокояват!!!!