18

баба мара

преди 9 месеца

всичко върви по сценария от украина в косово нато изпрати 600 турски воинициа защо не изпрати от дания швеция норвегия да се сблъскат двете религии мечтатана султана да пламнат балканите

17

Анонимен

преди 9 месеца

Вместо да купите дронове от Турция нашите дупедавци дадоха милиарди за чертежи на стари американски таралясници

16

Факт

преди 9 месеца

Изтрили сте четири коментара досега. Косовските чакали ще бъдат избити до последния и ще отидат в шиптърския ад. Косово е Сърбия. Нищо, че едно време е било България.

15

Край

преди 9 месеца

До нас от всякъде се въоръжават и дрънка оръжие Ние обаче сме разтурили армията си и сме се отдали на хедонизъм и пацифизъм.

14

Факт

преди 9 месеца

А къде изчезнаха тези дронове от Украйна?!Русия ги свали всичките с "прашки"толкова са зле.

13

Сърбите сега...

преди 9 месеца

....ше видят бел бивол....ха хаха

12

Ердоган

преди 9 месеца

Турската граница ще стига до Виена! Турското население ще е мнозинство до р. Рейн.

11

косовчанин

преди 9 месеца

Абе честно казано купихме ги заради бакърот вътре оти ни требе тел от бакърот за бушонот у дома.

10

Марин

преди 9 месеца

Косово е защитено благодарение на НАТО. Без тях и ф35 няма да ги спасят. Колкото до байрактар, от доста време не сме слушали за тях, явно са им хванали цаката. Иначе сърбите по три на нож

9

Анонимен

преди 9 месеца

За две години увеличили числеността на армията с повече от 80%, а бюджета на армията - с повече от 100%. Купили турски безпилотни летателни апарати Bayraktar TB. Така започна и Украйна преди 17 месеца - с байрактари. Някои вече твърдят, че тази есен в Косово ще стане горещо. Във Вилнюс чухме заплахи срещу Сърбия.

8

Няма да ги има скоро

преди 9 месеца

Адолф Хитлер на тъмнокожите турци да си гледа изтребването на турците с ПО-БЯЛ цвят на кожата..............Турция наложи РАСИСТКИ строй на тъмнокожия Афганистански робовладелецът алианси над белите афганистанци поголовно напускащи Афганистан.......Спомням си по АнгСат ТВ оприличиха вожда на тюрките в Афганистан на САТАНАТА за самите афганистанци,,,,,,

7

Анонимен

преди 9 месеца

Njma da mogat da gi ispolzvat Syrbite ste gi smazkat

6

ГАДОРЯН

преди 9 месеца

Очаквам еойни и Косово - Сърбия и Тайван - Китай. Даже Косово е почти сигурна. Китайците са мъдри хора и има вероятност да си трайкат. Все пак тайванците са си китайци. Просто един народ с две държави, както Корея. Абе ьсгуби ли Русия, следващите в списъка са Китай и Иран. Северна Корея няма да посмеят да я барнат.

5

някой си

преди 9 месеца

Имат пари купуват нормално е да има.

4

Така

преди 9 месеца

Се влиза в НАТО. А колко е хитър Ердоган е друга тема

3

Анонимен

преди 9 месеца

тез байряци ли са байрями ли са руснаците ги свалят с прашки и камъни в украйна пък да видим колко ще се опънат на бракята като дойде време :)))

2

Анонимен

преди 9 месеца

Косово си имат дронове вече. Ние си имаме старо желязо и си го пазаим, чакаме да му се вдигне стойността като антика.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Косовo си е отделна държава, колкото и да не искат да го приемат сърбите. Имат си парламент, даже скоро се биха депутатите им. Нямам против сърбите, точно обратното, но това са фактите.