63

До 61

преди 10 месеца

Да урките на мен са ми виновни например чени отрови ха морето и две лета направиха опашка по границите да ходят на ваканция, уж бягат от войната, която явно е илюзорни, ако съдим по веселото им настроение.

62

men

преди 10 месеца

А охраната защо не сложат и телефоните си на табелата за забрана? Защото ще трябва да им развалят следобедната дрямка

61

Анонимен

преди 10 месеца

Какви да са освен руснаци - страшно нагли индивиди само хамериканците ги изпреварват по противност.

60

Хм

преди 10 месеца

В нормална страна хем щеше да е хваната веднага , хем глобена веднага, хем в някои случаи можеше да бъде и съдена. През ум нямаше да й мине дори да се изплюе някъде занапред.както и румънците каращи по пътищата ни както си знаят така и украинците се научиха че няма кой да ги глоби за каквото и да е и си живеят рахат.

59

Хм

преди 10 месеца

Ако са укри моля някой благославящ ги топ евроатлантик да поеме вината и наказанието. Те горките /повечето не всички/ са дошли в бг , живеят на хотел на държ издръжка , обикалят по екскурзии, плажове и ресторанти, живеят си царски. И правят каквото си поискат, не се съобразяват с нищо. Вкл може да ги видите да карат без проблем по централна пешеходна зона и това да не доведе до никакви последствия. Не са виновни те, а вдлъбнатите ни правила, закончета,процедурки и служители търтеи.

58

Джо

преди 10 месеца

Българската полиция жива ли е? Какво точно върши? Защо искат по-високи заплати? Заплатите които заслужават са 100 лв на месец.

57

Утре ще отида там

преди 10 месеца

Със един приятел и преди залез ще се изкъпя и ще викам на руски Я из Москвъи сдес оченъ харашо ,ама силнооо ! Писна ми от разни укрите били такива ,укрите онакива ! Укрите ли ви изсекоха горите и ги направиха леш ! Укрите ли разсипаха всичко тука и ви напълниха селата със винетувчета .... и т.н.т. Преди като нямаше лифт качващите се нагоре бяха със 70% по-малко !

56

Анонимен

преди 10 месеца

Само че не е казала, че говорят руски, а че са бежанци и трябва да се съобразяват още повече със законите у нас, а не да наглеят. Сещайте се кои са бежанците, говорещи руски диалект

55

Анонимен

преди 10 месеца

Руснаци, българи, езера, Кулизеум, вде страи на една и съща монета. Малокултурие, простащина и мания за значимост. Два народа, една и съща "душевност".

54

Анонимен

преди 10 месеца

Грозяла ги глоба!Докато само ги плащат наглеците,без наистина да ги глобяват,не в къпални,ами и на тоалетни скоро ще ги обърнат кристалните ни Рилски езера.

53

Анонимен

преди 10 месеца

Я към тия 5000лв да прикачат и 3 месеца затвор пък да се разчуе и ще се видим дали ще се къпят там.

52

Хахах

преди 10 месеца

Това със сигурност са украинци. Няма по-гад..ни и нагли същества!

51

Барон Мюнхаузен

преди 10 месеца

Кога ли ще забранят изобщо достъпа до Рилските езера?Постоянно слушаме за някакви селяни ,които хал хабер ,не разбират от забрани..ех навремето имаше тояга!!!

50

да знаете

преди 10 месеца

Укрьовци......

49

Факт

преди 10 месеца

Мечките ги прибират, а такива също трябва да ги прибират и в затвора, където е естествената им среда.

48

Анонимен

преди 10 месеца

Ха сега деца кажете от къде са тия "руско говорящи"? Само урка може да си позволи да прави каквото си поиска и да си мисли, че е над закона.

47

Тъпанар

преди 10 месеца

Ами да ги глобят. Никакво значение няма на какъв език са говорели. По-добре пишете, че са глобили някакви хора, отколкото статия будеща полемики и спорове.

46

До Истински българин

преди 10 месеца

Твой познат : Пък аз все се чудех на какво миришеш !

45

Ами

преди 10 месеца

Сега да ги хванат, и поне една седмица в ареста, а после известно време задължителен труд - почистване на природни паркове и резервати !

44

Ами

преди 10 месеца

Хакни им по 20 000 глоби и няма да влизат, хем се пълни бюджета, хем влияе възпитателно