25

Анонимен

преди 9 месеца

Ко каза ко ???!!! Пак ще побългаряваме май ?! Ей много П.Народ !!!

24

Анонимен

преди 9 месеца

Оставам с впечатлението, че целта на тези хеликоптери е да не бъдат ползвани.

23

Бай Дрън

преди 9 месеца

А да попитам, защо са хеликоптери в София? Не трябва ли да са недостъпни места в държавата ни? Или пак усвояваме едни пари за наши хора? Пилотите трябвало да се учат 5 години да летят нощем. Стига бе, ако са ваши некадърнни хора, даже 20 години няма да стигнат. Всъщност ще стигнат и две, да нацелят с хеликоптера някоя ***. Дааааааа...ето защо няма да има планинско спасяване. Вашите хора са неккадърни и истиснко чудо ще е, ако излетят с хеликоптер.

22

Сата НАТО

преди 9 месеца

Мухахахаха! Излъгани камилчета... Ще излитат по един път в годината, а 20-тина пилоти и 30-40 "спасители" че си получават по 5-6 хил заплата... А подръжката на самите машини нема ви казвам колко пара е.

21

Анонимен

преди 9 месеца

хаха нотрмално за наглите долнопробни връзкари български хеликоптер след африканците и всички други да ръкопляскат на мазните мутри миризливи наглите лаюнювци българи

20

Анонимен

преди 9 месеца

За да може хеликоптерите да летят навсякъде , планините ще бъдат съборени , незабавно!

19

Хахахахахахахахахаха

преди 9 месеца

Нямало да летят по планините...хахахахахахаха.

18

хахаха

преди 9 месеца

Тия хеликоптери ще са като изтребителите ни. Ще се ползват само за учения, демонстрации, паради и изложби и да си вдигаме рейтинга пред западните господари. И после като им изтече срока на годност ще станат много хубави чисто нови запазени експонати в музея на демокрация. Да се учат бъдещите поколения в каква мизерия сме живели по времето на управлението Евро-Атлантиците дето сме имали хеликоптери ама нямало кой да ги пилотира и нямало пари и за бензин.

17

Безимен.

преди 9 месеца

а за 2 седмици ще научат украйнските пилоти самолет да карат!! И нощем кат карат пилотите по бавно да летят че е тъмно!! Боже 21 век е а за нас 18 пак!

16

Анонимен

преди 9 месеца

Е то, нари това беше смисъла.. ,

15

Какво

преди 9 месеца

Разочарование за безцелно скитащите по баирите. Въпрос с малка трудност: Къде живеят разочарованите? Бонус-в самото Котило, или около него. Все "Айролипета" нищоправещи-директори на водопади.

14

Виждал съм но няма

преди 9 месеца

Направо на трупчета да ги качат така най добре ,имаме ли хеликоптери имаме айде де кой каза че трябва да летят

13

Про100 киро

преди 9 месеца

Поредното безумие на ПП. Поне парите прибра техния човек

12

Пълна глупост

преди 9 месеца

С тия пари можеха да купят 20-30 високопроходими линейки с пълно оборудване. Щом няма да работят в планините, какво точно ще спасяват. Само окрадоха едни пари

11

Анонимен

преди 9 месеца

Молим?! Българските безумия продължават.

10

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 10. Защото нямаме опитни екипажи. Няма свободнодостъпни аероклубове като едно време и талантите да продължат да се учат и да станат професионалисти. Няма и особено много работа за хеликоптери у нас. Тоест освен военните - никаква. А военните летят и те чат-пат. Професионален пилот на хеликоптер не се става за 2 години примерно преминал някакъв курс, а с много работа.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Уж ще има, но с работно време до 8 ч. Уж ще има, но без планините. Това все едно някой застраховател го е измислил. А то може и така да е наистина....

8

Анонимен

преди 9 месеца

Пак ли по нашенски бе ? А защо бе ? Защото нямаме опитни пилоти ли ? А защо бе нямаме ? Защото затворихме ВНВВУ Георги Бенковски" в Дона Метрополия за масово обучение на пилоти и сега се обучават само който може да си плати ли бе ? Обаче то си требе и да си кадърен нали бе ? Защото няма и достатъчно хеликоптери и пари за тренировка нали бе ? А защо няма бе ?

7

Анонимен

преди 9 месеца

За някой баровец ще го вдигнат и на по-малко от 50 километра.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Направо да си седат у хангара да не се изтъркат. Требе си ги пазиме. Че други нема да можем да си купим скоро. Тия са ни само за показване пред хората.