157

Наблюдател

преди 9 месеца

Отказвайки се от лева, придобиваме правото да използваме твърда валута, която не се обезценява. Без да съм завършил икономическо образование че от теб нищо не става .. първото ние сме във валутен борд свързан с немската марка която стана евро твърд курс 1.95 лв ..така ли иначе ние ни сме свързани към еврото.. само по документи не сме еврозоната.. когато еврото почна да играе спрямо долара евро лев не мръднаха но дилър лев почти беше станал 2 лв .. заради това че сме свързани към еврото ..

156

Някой

преди 9 месеца

Глупости!Аз разбирам че ви плащат да ги пишете,обаче не разбирам къде ви е моралът!Спрете с цирка за да може един ден всички ние да живеем по добре,заедно!

155

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя пък откъде се появи

154

Анонимен

преди 9 месеца

Слаб икономист си да твърдиш, че еврото не се обезценява. Ако не се обезценява цените на стоките, недвижимостите и ценните метали ще се запазят същите. Що за слабоумие. Еврото, по пример на долара, се печата без покритие. Българския лев е много по-твърда валута от еврото, което влачи дълговете на западна европа. Дългове, от които и България ще приеме една порция след влизането в еврозоната. Няма как българина да не обеднее още повече след влизането в "клуба на богатите".

153

Ммм

преди 9 месеца

Еврото - твърда валута? Професор? О, не!....

152

Кооо

преди 9 месеца

Аве тоз никфа история ли не е чел?

151

анонимен

преди 9 месеца

не се обезценява а изчезва

150

требе да има шаш

преди 9 месеца

Аха , значи вече пропагандаторите на опорки се наричат професори ?! Чула е баба ,разбрала , че се женят бабите , та и дядо Дъртьо чул за изкуствен интелект, и той капацитет стана ...

149

Анонимен

преди 9 месеца

Когато настане ерата на ББД,фиатните знаци наречени от тоя псевдо професор"световна валута"Евро,отдавна ще са в историята,най вероятно всеки един индивид ще разполага с базов актив от виртуални точки(пари)които ще му бъдат нужни за неговото оцеляване а"щастливците"които могат да се уредят с някаква работа ще бъдат на едно по високо ниво,или индивиди които могат да си позволят определен набор от екстри над общо приетите!Абе,колкото и да не ни се вярва комунизмът е на вратите ни и то най уродливия

148

НЕ Е

преди 9 месеца

От горещините. Тоя умню е слънчасъл по рождение.

147

Анонимен

преди 9 месеца

Когато "базата данни" стане притежание единствено на компютрите и само те могат да вземат правилните решения, тогава никой няма да се съмнява в твърдението, че еврото е валута, която не се обезценява. Тогава ще се вярва, че войната е ценност, че лъжата е истина, че ненормалното е новото нормално... Сега все още човеците могат да различат популиста нагаждач и манипулатор от експерта, загрижен за последиците от недомислени политически решения.

146

Икономист

преди 9 месеца

с увреден мозък.

145

много си прост

преди 9 месеца

никакъв икономист не си.

144

ЛЕВА СЛУЖИ....

преди 9 месеца

...ЗА ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ ЗА ДА НЕ ИМ СЕ ПЛАЩА ПО ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТАНДАРТИ!

143

В ЕС ....

преди 9 месеца

..."националната валута" ----е ЕВРОТО!

142

До Икономисчето

преди 9 месеца

Ми що = 1,5 към долара, а сега са =

141

СВОЙ

преди 9 месеца

Очилатко,как досега се справяме с Българският лев ,бе?Борда вече 25г гарантира стабилност.Човек има избор да си държи парите и в лева и в евро.Аман от платени дърдорковци!

140

Finance

преди 9 месеца

Това беше най-голямата глупост която съм чувал по тази тема. За това сме на този хал.Като гледам фамилията Чобанов загатва че предците на човека са се занимавали с овце и ***. Обаче сега човека дори преподава икономика . Ето го и резултата. Чобаните преподават икономика. И овце не останаха и икономика не остана.

139

Случаен Минувач

преди 9 месеца

Ами той и левът така както е вързан за еврото не се обезценява професоре.Нещо друго да изходиш..????? Платени шмекери сте всички другарки и другари червеношийки.До един сте продажници.

138

Анонимен

преди 9 месеца

Професоре,защо Британия излезе от съюза без въобще да е приемала еврото,защо едни от най богатите европейски държави Швеция и Дания не го приемат,защо бягат от него поляци,чехи,унгарци и румънци след като е толкова харно?