9

Аляска е била

преди 10 месеца

продадена от руснаците за 7,2 млн$(близо 2 млрд$ днес).Колкото и да обвиняват царя, че я е продал,ако се замислим,ще разберем,че за него това е било удачна сделка, иначе са щели да му я вземат не само без пари(не е имал силите и средствата да я защити от американските авантюристи)но и да му струва загубена военна кампания и престиж.Тоест,той е продал нещо,което вече дефакто не е било негово.

8

По Клондайк

преди 10 месеца

сигурно са се разцепили планините и нови златни жили са се показали.Тичай народе бий колчета на терена,а после към Даусън сити да регистрираш участъка.Ех, Джек Лондон,хубаво си ги написал някои истории,да сънуваме наяве.

7

Кемала Харис Сойдере

преди 10 месеца

Страхотна далавера с тази Аляска. Хем безплатен газ, хем полигон за ядрени опити, в задния двор на Русия. Гърмим яко там. Дум-дум цака-та цак!

6

топки като стафидки

преди 10 месеца

Путине, що не анексираш Аляска, като си голям ербап? Нали пак е било руско там и руснаците искате да си върнете историческите земи. Искаш, ама те е страх от САЩ. Трепериш Байдън да не ти начока канчето.

5

Слава Україні!

преди 10 месеца

Виждам графиката от труса. САЩ явно тестват нови ядрени бомби, които да подарят на Украйна. Украйна пази цяла Европа сега от руския ботуш. Нека ги поздравим! СЛАВА УКРАИНИ!

4

Анонимен

преди 10 месеца

Жълт картон от руснаците към американците. Дано се осъзнаят и не допуснат да разберат какъв ще е червеният.

3

Анонимен

преди 10 месеца

А референдум ще има ли, или направо да връщат?

2

По същество

преди 10 месеца

Айде, Джо, връщай Аляска на законните и притежатели - руснаците. На когото не му харесва - suitcase - train station - Washington.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Путин е виновен ще си иска Аляска от краварите.