36

Стария хъш

преди 11 месеца

Преди 35 години имаше сериен убиец в америка.Естествено психо поляк но го гепиха.интересното ми беше че попада в ръцете на полицията и успешно минаваше на полграф теста дали лъже неколко пъти.демек машината работи само за нормални хора дали лъжат или не.но за психопати не требва да се верва на тая машина.

35

канибал

преди 11 месеца

ако не е аристократ те па на

34

Аз

преди 11 месеца

Наистина ли някой получава заплата, за да търси психопат умрял преди 150 години?! Няма ли живи престъпници за намиране там? Странно.

33

Бай Дрън

преди 11 месеца

Да де, те британците откриха и хим. оръжие в Ирак и Новичок и какво ли не. Само дето не откриха кой убинлейди Даяна.

32

От Оз

преди 11 месеца

Бил е моряк,но никой не се е сетил да провери пристанищните дневници по онова време.И дори да се засече плавателният съд,няма как след толкова години да се определи с точност лицето.Защото е необходим поредица от експертизи.Тази потомка на полицай е в заблуда.Тя е открила някакви сведения за някакъв жесток човек,и нищо повече.Тук говорим за много голям психопат.Такива психопати се хващат трудно,защото са големи артисти и много прикрити многолични натури.Бил е доста интелегентен и с добри обноски

31

Болшой театр

преди 11 месеца

Човек с такъв профил не може да извърши такива престъпления.Истината е друга , има и документи от тайната кралска полиция.Един от принцовете след почерпка с приятели прави секс с ***.В резултат принцът се заразява с венерическа болест, а проститутката забременява и споделя това с " колежки". Кралският двор узнава за това и изпада в паника.Наредено е на тайната полиция да издири проститутките и да ги убие.

30

Gureg

преди 11 месеца

Чудесно, сега в панделата да го тикнат доживот, никаква милост...

29

Някой

преди 11 месеца

И тази иска внимание, ама друг път. Да се вземе в ръце, и да докаже, защо църните и мюслитата превземат острова. Откакто няма от къде да доят бившите си колонии, започнаха пропадък.

28

Анонимен

преди 11 месеца

Джак изкормвача беше доказан с ДНК тест преди 9 години. И това е материално доказателство. Само че сега ще изкарат че е друг. Защото онзи май се оказа, Арън Космински, евреин имигрант от Полша. Между другото със съмнително минало според равина. Сегашният го идентифицират затуй че си приличал по описание. Абе...

27

Анонимен

преди 11 месеца

На всеки 5-6 години идентифицират нов "изкормвач".

26

Bond

преди 11 месеца

А дали не е била и изнасилена от него? Сега нали е хит да съдиш някого, че преди 30 г. някой ти се е бил отъркал в претъпкан автобус или асансьор...

25

Теодоро

преди 11 месеца

Уникално тъпо измишльотини..

24

Анонимен

преди 11 месеца

Има много предположения кой е Джак .Това поредното е едно от многото имена за 150 години.Изкормвача от 1888 е убил доказано само 5 жени .Има десетки други *** с много повече жертви .Но той си остава най известния Защо?? Само един Господ знае.

23

Анонимен

преди 11 месеца

На колко джина е била докато го е идентифицирала ??

22

Бай Илийчо

преди 11 месеца

Тоо не е от наше селу! Нито от съседното!

21

XИЧО

преди 11 месеца

Това е отвратигелна лъжа,евтина сензация.Срамно е да се пускат такива нелепи статии....Имал епилепсия,параноя и алкохолизъм?????То половин Англия страда от алкохолизъм?Колко от известните серийни убийци са алкохолици???Почти никой?????

20

Анонимен

преди 11 месеца

Престъпник!

19

До 19

преди 11 месеца

Тези са плъзнали из цяла България и Европа, полицията не реагира на тези ур.оди-воайори....

18

Престъпник!

преди 11 месеца

Следи по камерите в магазина с кого какво си говорим! Както тази сутрин!

17

Анонимен

преди 11 месеца

Престъпник!