49

Прожектор

преди 1 година

Това, че много бивши СДС и ДСБ избиратели не припознават едно ченге-копой с генералски пагони за свой лидер, не означава, че са фенове на Банкянската мафиотска мутра с генералски пагони. С издигането от граждански инициативен комитет на кандидатурата на проф. Вили Лилков от ДСБ, десните избиратели на София сега ще имат възможноста да избират между червен ДС "капиталист" и автентичен син демократ.

48

Добре

преди 1 година

Лилков, може да си бил и да си свестен, ама минало ти е времето бе братче... Не се бий на бързея...

47

До Анонимен 46

преди 1 година

Ти даваш правилна дефиниция за замисъла на СДС, но още след като се пръкна, в партиите на тази коалиция нахлуха хора, които имаха за какво да са недоволни от столетницата. Дойдоха и други, които бяха просто нагаждачи. Трети бяха останали без работа и се вляха в СДС с надеждата да бъдат назначени тук и там след поредните избори. Във всяка местна организация кипяха битки между тези категории седесари. Там, където имаше градивни личности, нещата тръгнаха добре. После БСП си изигра коза със Симеон

46

Анонимен

преди 1 година

Ако днешният столичен град беше онази синя София от 90-те години на 20-и век, можеше да се счита, че е спечелил изборите още преди да са проведени. Но днес тук се домъкна кой ли не откъде ли не и един Господ знае кой умник как ще гласува. Но, какво да се прави? Всяка общност си заслужава управляващите, особено ако има възможност да си ги избира сама. Ще му дадем едно рамо, пък де да видим какво ще стане в крайна сметка.

45

Анонимен

преди 1 година

СДС бе уродливото отроче на мафиота Луканов и предателя Желев. Неговата задача бе да имитира опозиция на БКП (БСП) докато другарите си разпределят националното богатство. Това се случи през 90-те г. и затова СДС беше вече ненужно. Чудно ми е докога ще вадят някакви мухлясали старци като този дядо Уили и ще баламосват софиянци с лозунги отпреди 30 г.

44

Анонимен

преди 1 година

Е,нека опита. То и Семов опита,но кой ли го помни вече...

43

Миличък

преди 1 година

Младите хора не ги интересува СДС, ДС и прочие. Други са проблемите на София. Добре че си спомняш с умиление как си ходил по митинги но не това са проблемите за решаване.

42

Вчера призна

преди 1 година

Че е изненадан и неподготвен. Днес вече влиза в борбата. Не мисля че е подходящ кандидат. Терзиев може да има лоша основа но има управленски опит и визия за София. Вили ...освен че е писал книги и изследвания....Прекалено е далеч от това което трябва да прави един кмет

41

Анонимен

преди 1 година

Уили Вилков не става бе!Колко да ви го пиша?!

40

Христо Христов

преди 1 година

Егати лаладжията. Бил съм и на първия и на втория и на всички митинги до този на 14.12.1989та, когато лъсна лъжата сДС, опозиция и преход. Бил съм и на сбирките в Петър Берон с Румяна Узунова. Нямаше нищо от глупостите дето тоя ръси. Друг е въпросът, че страхливата дребна душица може да се страхува и от сянката си, но тогаз не става за кмет. Факти.

39

Анонимен

преди 1 година

Сега като ще се навъдят едни кандидати,ум да ти зайде.Мераклии да ни оправят-бол,ама работа няма кой да свърши.

38

Анонимен

преди 1 година

Петата колона започна с внушенията че бил пияница. Те освен да пишат гадости по адрес на човек, друго не могат.

37

По-Добре Пияница

преди 1 година

от Внука и Сина на Държавна Сигурност!

36

Наско ментата

преди 1 година

Наздраве Вили!

35

До 25

преди 1 година

И това с богати и успели за да не крада сме го минали вече. Май ти е къса паметта. Тръгнаха си още по/богати без да направят нищо.

34

Анонимен

преди 1 година

1989 год пяхме за 9 000 000 мишлета,, а 2020 год вече сме 4 400 000. Барабар с онзи устойчивия, прииждащите се етнос. С този геноцид срещу българите..След 15 год и остатъка от 2 000 000 няма да го има. Отдавна вече далеч задминахме и Сомалия. Показаха ни пръст, поздравяваха ни с пиратки ... продадоха децата ни, специалистите ни

33

Анонимен

преди 1 година

Вили,изглеждаш ми уморен и състарен.Време ти е за пенсия.На София и трябва млад,енергичен човек,който да я извади от застоя и да я направи европейски град,а не провинциална джунгла.

32

Анонимен

преди 1 година

Ако не греша, този господин наскоро беше лице в предаването "Джинс". И показа къща на дядо си. Къщата НЕ е поддържана, занемарена е. Какъв кмет би бил, ако няма ищах поне една къща, която има историческа стойност, да поддържа? Как ще обхване всички грижи на голям град?

31

Пешо Суджука

преди 1 година

Честито на ГЕРБ!

30

Анонимен

преди 1 година

Тези остатъци,заради които скачахме по площадите и които разбиха надеждата СДС,сега се опитват да се реанимират в колаборация с ГЕРБ.За предатели няма да гласувам.