14

Пенсионер

преди 11 месеца

Рамщайн без Удо не са същите.Не мога да изкарам нощта.Убийствена балада.

13

Анонимен

преди 11 месеца

Опитаха се, много се напънаха, някой им плати, групата се държи! Не мога да си представя психически как са! Бях на концерта им в Будапеща, умопомрачителни са, мачкат! Жестоко пеене, звук, присъствие, шоу, светлини и огън! Дано оцелеят като група!

12

превод

преди 11 месеца

предварително производство - досъдебно производство?

11

Анонимен

преди 11 месеца

като са феминистки които плюят срещу Рамщайн, да не търсят секс с мъж, а да ръгат вибратор в ду-----а си..

10

Shark

преди 11 месеца

Интересно тези феминистки като как са въвлечени в плашищи ситуации и сексуални действия. Някой насила ли ги е накарал да ходят на партита след шоуто. Като не искат неприятности да са се прибрлали след концерта, а не да се тикат по партита, с цел после да се фукат, ама то станало не това, дето те очаквали.

9

Пропов

преди 11 месеца

Рокът и сексът вървят ръка за ръка. Ако не ти стиска - стой надалеч. Успешните рок групи имат достатъчно надъхани и готови на всичко фенки - доброволки. Няма нужда да се стига до принуда и някви измами. И това го знае всяко хлапе. Проблемите идват от жени без работа и без ласки. Една уморена от работа и от ласки жена е мирна и любяща. Една нереализирана и незадоволена жена е бомба с часовников механизъм. Вместо любов е пълна със злоба.

8

Анонимен

преди 11 месеца

Интересно,защо т.нар."активистки" не обвинят някой безработен алкохолик,че ги е упоявал,а измислят фантазии за богат и успял рокаджия,който "упоява" фенките с жестоки песни?! По-скоро някои фенки биха го "упоили",за да се докопат до славата и портфейла му.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Това въобще не е музика. Това е някаква сатанинска дандания и животинско квичене.

6

Анонимен

преди 11 месеца

а на дойчистанските кадъни толкова малко им требва а представете си да могат да се похвалят след това на фройндовете си че са смукали на вокала на рамщайн. просто някои фройндо явно не са били от немските меки китки дето обичат да гледат женорята си как се плющят с разни маймони и сега се правят на ощипани монахини.

5

Анонимен

преди 11 месеца

обичам рамщайн.бий по гейовете и мигрантите

4

Фалшивее ми!

преди 11 месеца

0т 76 000 само 300 отишли на реален протест. Нещо като нашите ПП, от 22% според изборите, реално под 7%

3

Glarus from Burgas

преди 11 месеца

Едно време на глем групите като Скид Роу, Уорънт, Поизън, Мотли Крю, Гънс енд Роузис, Бон Джоуви и тн. Не са им трябвало опиати, наркотици и тн. за да накарат жените да спят с тях, а жените направо са се редили на опашка пред гримьорните им! Ето за това Глем Метъл + Арена Рок + Хард Рок е най-великия жанр в историята на рока и метъла а и в музиката като цяло!!!

2

Анонимен

преди 11 месеца

"До снощи повече от 76 000 души се бяха подписали в онлайн петиция" - И после 300 на площада...

1

Ванката

преди 11 месеца

Велики!!! Феминиските глупости и фалшиви обвинения яко им вдигнаха продажбите :)